Şimdi Ara

Çalışmak istemeyenler gelsin-Neden çalışmamalıyız-Kendinizi kandırmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu güzel cevabın için ben teşekkür ederim. Kendi hayat tecrübelerimden çıkardığım sonucu paylaştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardesim sen calismadin diye kimse bravo deyip havadan para vermiyor ki. Anana babana yazik belki soyleyemiyorlar ama insanlarin beline kambur oluyorsunuz sonra da burdan ahkam kesiyorsunuz. Ananiz babaniz gozunuzun icine bakiyordur bi is bulsa da suluk gibi yasamasa, yakamizdan dusse diye. Is bulamayana vs degil lafim ulkenin durumu belli ama resmen adam kendine hayat amaci yapmis calismamayi bide milelte ogut veriyor.

• virtiöz v kullanıcısına yanıt
    Okurken orgazm oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan, herşeye orgazmmı oluyorsun sayın iPhone

• Up

• Up

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

bu yazdığının aynısını seneleeeer evvel yine konu dışında yazmıştım. her ay 700 tl yatıracaklar ama çalışmanız yasak, bir ömür 700 tl alacaksınız kabul eder misiniz diye? o dönem 700 tl güzel paraydı. şimdi tekrar düşün 5000 tl gelirin olsa çalışmaz mısın cidden :)

• Zaten elalemin işinde çalışmayacaksın kendi işini yapacaksın.Taaaa dedemin babasından beri karsta çiftçilik yapıyoruz allaha şükür işler büyüttük ortadoğuya baklagil satıyoruz çalışmak dediğin budur kendi işini yapmaktır öbür türlü elalemin uşağı olursun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.