Şimdi Ara

bu kahvaltıya 770 lira öder miydiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 6.7.2025)
Giriş
  • mekan: Maltepe çarşıda Beşçeşmeler Simit Fırını

simit toplam 3 tane, çay toplam 4 tane, gerisi fotoğraftaki gibi:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Eski sevgilimle okuduğu şehirde 500 TL'ye sınırsız çaylı mükemmel bir kahvaltı yapmıştık.

Mıhlama, sosis, patates kızartmasi her şey vardı.

Eski kız arkadaşım hayatında böyle bir şey görmediği için gözleri açılmıştı. İsrafı sevmediğim için tüm masayı süpürmüştük beraber.

Sonu kilo almakla geri döndü, çok şükür 30-25 kilo verdim.

Fiyata gelirsek benim menü çok daha doluymuş bu çok boş buna para verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 22 Haziran 2025; 16:9:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olm yumurta yok ahhhah utanın laaaaaaaaa

• Bu kahvaltıya 770 lira ödeyen o masadakini gerçekten bal da sanıyordur. Ben bu sektörde 6 7 yıl çalışmış biri olarak şunu söyleyeyim, dışarıda kahvaltı yapılmaz.

• Şu masaya 200 lira bile vermem, şaka deel, ciddiyim.. O kadar para verdiğin halde, bir sahan yumurta bile yok, haşlama ise heç yok..Senin gibi hep evde pişirip yiyen, dışarıya pek takılmayan birinin kazıklanmak için sabah sabah dışarıda yemesi şaşılacak şey..Zaten masadakileri tek tek kendin alsan 200 lira bile tutmaz... E işte dünya kadar para kazanınca insan, kazıklanası, yolunası geliyor... Müstehak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Haziran 2025; 16:24:54 >
  • Max 350 veririm.

• Fiyattan bağımsız sunumu hiç beğenmedim. Simit, bıçak ve çatallar direkt servis kağıdının üstündeler. Hiç hijyenik durmuyor.

Diğer ürünlerin de direkt plastik kablarda servis edilmesi ucuz bir görüntü oluşturmuş.

Tüm ürünlerin tek bir kahvaltı tabağında olduğu bir sunum daha şık ve hijyenik olabilirmiş.

Örnek:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde yapıp yiyeceğim şeye dışarıda para vermem.

• bu kahvaltıya 770 lira öder miydiniz?

Guzu gıyma 400gr = 156₺
    Yumurta 30 adet = 125₺
    Sıvı yağ 1kg = 80₺
    Deren tökme çay 1kg = 100₺
    Ekmek susamlı = 12,5₺
    Tomates 1kg = 30₺
    Biber Çarliston 1kg = 30₺
    Taris sızma yağ 1kg = 250₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 liraya şunun 50 katı kahvaltı yapıyom hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asıl sorulması gereken soru bu kahvaltı için işletmecinin aldığı 770 tl işletmeciye helal midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 22 Haziran 2025; 17:27:37 >
  • Bomboş menü saçma bir fiyat. Bunlar normalleşmesin gitmeyin. almyın.

• pembe köşkte bundan daha zengin kahvaltı tabagı 100tl şuan bu kahvaltıya 770 lira öder miydiniz? 

• Masa çok boş.

• fena kazık masada çokta birşey yok

• 200 tl bile vermem..Ayrıca cafe kahvaltı salonu vs yerlerden nefret ederim.Zaten tüm gün kapalı yerde çalışan insanların sosyalleşmek adına yine kapalı bir yere girip iki bardak şeye tonla para verip..Rahat edememelerine şaşıyorum..Oysa markete gidip ıvır zıvırı alıp deniz kenarında vakit geçirmek gibisi var mı veyahut bir ormanda oturmak gibi..

• 200 tl en fazla ederi.

ben vermem..

haa fiyatlar her yerde böyleyse de vermem.

aynı ürünleri çok daha ucuza almak mümkün zaten.

• Yapılacak kahvaltı, verilecek para değil, ambalajlı olan yağ-balımsı-çikolata benim gözümde zaten çöp midemin 50 feet yakınından geçirmem...

şunların işletmeye maliyeti 150 tl yi geçmez bire beş kar...

• Kahvaltıya acımam parayı veririm ama bu 700 TL etmez çok net.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.