Ç

Teğmen
05 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 186 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Devamındada korumalar zorla videoları sildirmeye çalışıyor.

Merhaba arkadaşlar,

İcraya verilen 2 adet senedim var ben bunları ödemek istiyorum ama karşı tarafın avukatının çıkardığı tutarlarla borcum neredeyse ikiye katlanıyor. İcra dairesine değilde avukata ödemeyi yaparsam hangi kalemleri ödemek zorunda kalmam? Birde bu işlemlerde avukatın vekalet ücreti yüzde kaç olmalıdır.

Teşekkürler.
Geçenlerde bir polisin siyahi bir vatandaşı öldürmesinden sonra ABD de ortalık karışmaya başlamış. Arap baharıda bir tunuslunun kendini yakmasıyla başlamıştı. Bu iş büyürse fransadaki sarı yelekliler gibi falan olmaz ama iş ciddiye biner.
Gerçek internet kullanıcıları zaten tanır kendisini. Bu karantina günlerinde zihnimin kıvrımları adında güzel bir seri başlattı izlemenizi öneririrm. https://www.youtube.com/channel/UCU5mWMkiQuii6fT75wSnDow
Eminimki sizin evinizde veya etrafınızda da vardır. Mesela bizim evde korona ilk çıktığında amerikanın bilerek çıkardığı, geçen hafta yarasa çorbasından çıktığı bugün ise laboratuvarda yanlışlıkla insanların ürettiği konuşuluyor. Bunun gibi daha bir çok konu. Telefondan telsiz sesi çıkararak insanları dolandırmanın ne kadar basit olduğunu bu karantina döneminde daha kolay anlayabildim.
Gerçekten helal olsun sanırım h&m de çalışma saatlerini düşürmüştü. Özellikle özel sektör çalışanları olarak alışık olmadığımızdan garip geliyor belki diğer ülkelerde böyledir. Ayrıca okulun ilk günü ve karne günüde çocuğu olanlara izi veriliyormuş.

Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/yazarlar/songul-hatisaru/vodafoneden-babaya-da-16-hafta-ucretli-dogum-izni-6103228
Bu sene malum süriyeliler ve ciddi artış olan turist sayısı resmen beni tiksindirsi. Yıl sonuna kadar yaklaşık 15 milyon turist bekleniyordu belliki gelmişler. Ben bu yıl kadar kötü halde hiç görmemiştim. Terör saldırıları, iç karışıklıklar veya doğal afet gibi durumlar olmazsa belliki seneye bu sayı artacak. Konuyu siyasi olarak düşünmeyin bu şehire bu kadar insan kesinlikle fazla. Şahsen ilk fırsatta Sakarya'ya yerleşmeyi düşünüyorum.
Oturduğum semtte yoğun şekilde hdp yi destekleyen ve bununla birlikte terör sempatizanı var daha önce belediye ve büyükşehir akp deydi market çekleri, kömürler, giyim gibi yardımlar yağıyordu. Şimdi CHP ye geçti ve hiçbirşey değişmedi. Aslına bakarsanız asıl sorun bunların evlerine benim evimden fazla para girmesi ve buna rağmen yardım almaları. Şimdi nerden bilecekler eve giren parayı diyebilirsiniz. Belediyeden 2 kişi incelemeye geliyor ikamette bulunanların hepsi ssk lı çalışıyor bankada paraları var üzerlerine araba var ve sen bu insanlara halen para ve kömür yardımı yapıyorsun gerçekten ağırıma gidiyor.
Mahallemizde 10 gün içinde 3 kez kavga çıktı hepsinde 155'i aramamıza rağmen ekip yönlendirilmedi bunu nereye şikayet edebiliriz bilgisi olan varmıdır?
bilginiz olsun arkadaşlar ufak bir miktar deneme amaçlı verdim onun bile üstüne yattı
Hakkında
Forum İmzası:
Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters.
Hakkımda:
8b099a3174bfa2ecc10400c7d50e32c5E.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.457
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 18.976 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.886 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.