Bildirim
bu denli mükemmel bir araba(PRİMERA) neden tutulmaz anlamıyorum arkadaş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bütçesi kısıtlı olanların ucuza kaliteye sahip olması için -
-
Tekna olanı kullanmıştım. Geri görüş kamerası falan filan, zamanının en donanımlı araçlarından biriydi sınıfında. Ön konsolun yüksek olması nedeniyle aracın nerede başladığını kestirmek güçtü ve göstergelerin ortada olması en kötü özelliğiydi bence. -
C sınıfı değil miydi?
Bu araç Passat'ın falan rakibi değil diye biliyorum.
Tip olarak da pek alımlı değildi. -
araç c sınıfı açıkçası bende beğenmiyorum -
Şu Resim Bence Neden Satılmadığını Açıklıyor ;quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
bu primera hakkında , araç bana göre türkiye piyasasında 2.elde alınabilecek en konforlu araçlardan en üst sıralarda gelir , aynı zamanda çok sağlam ve yaşıtlarına göre daha donanımlı bir araç , bu aracın yaygın olmamasının nedeni sadece önyargıdır , parçası pahalı , çok yakar gibi yorumlar örnektir.(aslında bu kasanın yaygınlığı çok az sayılmaz iyi yine)
sıra geldi sonraki nesil primeraya
zamanında çok araştırmıştık bu araçtan almak istemiştik nasip olmadı , bu aracın yaygın olmamasının sebeplerinden birisi alternatif motor seçeneklerinin bulunmaması bana göre , pazarlama hatası büyük bir ölçüde mevcut nissanda bu konuda , ayrıca araç lexus vari bir tasarıma sahip olduğu için ülkemizde pek hoş görülmüyor , ortadan gösterge vs. birleşince alımlılığı türkiye pazarında azalmış oluyor , ayrıca ben bu fiyat civarlarında böyle donanım sunan araç pek göremiyorum , (konsoldaki büyük lcd ekran en büyük göstergedir)
genel olarak yakıt ve 2.el satış endişesinden dolayı araç yaygınlaşamadı çok kaliteli olmasına rağmen..
bunlar tamamen benim düşündüklerim , hatam varsa düzeltin
-
D sınıfı diye söylenir ancak D sınıfı ile ilgisi olacak kadar konfor sunamaz.
Üretilen son kasanın tekna versiyonunu 3.5 sene kullandık, motoru yetersiz kalıyordu. Tüketim iyidir, şehiriçi 7.5-8 lt geçmez. Yol tutuşu bana göre başarılı değil. Japon oluşundan kaynaklanan sorunsuzluğu mevcut, ancak abuk sabuk arızalarlada uğraştığımızı söyleyebilirim. Yakıt deposu otomatiği arızası, cam otomatiği gibi.
Düşünenler ucuza alır, ucuza satar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 13 Ağustos 2011; 21:41:43 > -
amcamda vardı bu araç güzel araç ancak yandan biraz clio ya benziyor. -
nissan.
çok bozdu,yani öyle böyle değil.öyle bi bozduki önünü alamadık... -
Nissan Primera'da ben bildim bileli tasarım sorunu var.
Son kasa garip çizimli. Arkası Prius, önü Symbol çakması gibi. Ortada göstergeler.
Bundan önceki kasa da tipsizdir. Özellkle iç mekan tasarımı kötüydü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 13 Ağustos 2011; 22:34:13 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Son kasa garip çizimli. Arkası Prius, önü Symbol çakması gibi. Ortada göstergeler.
Şu direksiyon kılıflarını görünce bir garip oluyorum.Hala kullanalar var demekki...
Primera nın ilk kasası baya tutuldu ve çevremde çok görüyordum.Ama şu son kasa yeterli donanımlara ve kaliteye sahip olmasına rağmen biraz tasarım özürlü olmasında olsa gerek fazla tutulmadı.Özellikle göstergelerin bulunduğu kısım...
-
Ben de anlamıyorum. -
sizin için mükemmel olması başkaları için de mükemmel olacağı anlamına gelmiyor maalesef... -
konsolun ortada oldugu araçlardan nefret ediyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz60 -- 13 Ağustos 2011; 22:47:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzhz
quote:
Şu direksiyon kılıflarını görünce bir garip oluyorum.Hala kullanalar var demekki...
Primera nın ilk kasası baya tutuldu ve çevremde çok görüyordum.Ama şu son kasa yeterli donanımlara ve kaliteye sahip olmasına rağmen biraz tasarım özürlü olmasında olsa gerek fazla tutulmadı.Özellikle göstergelerin bulunduğu kısım...
Araba zaten eski. Amcam bir de direksiyon kılıfı takmış.
-
quote:
şu göstergelere bakarmısınız Allahaşkına.nasıl bir tasarım anlayışı var ya.O iki küçük gösterge olmuşmu oraya
-
Amerika kaldığım süre içersinde birçok honda mazda ve nissan modelleri gördüm 10 sene önce, türkiyede satılanlarla alakası yok hiçbirinin. Oradaki kasaları görseniz birde 2 ci elde yok satan pahalıya giden araçlardı amerikada da. Buraya döndüğümde abuk subuk kasalarını görmüştüm japonların vede şaşırmıştım. 98 99 eski civic ler aynıydı sadece türkiyedekilerle. -
iyi de bu kasa benzettiğiniz clio dan daha önce piyasadaydı nasıl oluyor da clio çakması oluyor -
Almera -- Megane ların.
Primera da Laguna nın önünü açmak için tamamiyle kaldırıldı piyasadan. Reno - Nissan ortaklığı durumu.
Aynı yıllarda alınan nissanlar hala sapa sağlamken renoların hali ortada. Birazda bizim hatamız var. Parçası ucuz diye parça kalitesi düşük araçlara üşüşüyoruz.
Keza qq ya rakip bir reno yok. Navaraya da ( pazara hakim olma çabasında bir rakip )... Bir nevi SUV-Arazi Nissan şehir içi Reno şeklinde pazar bölüştürülmüş durumda. Aynı segmentte pek araç tutmuyor reno nissan. Nadir araçlar var, micra-clio gibi ki konfor micra ucuzluk clio şeklinde yine tam rakip değiller...
Örnek olarak 2.elde benzinli 20bin civarına sorunsuz bir araç arayan almera alıp vaziyetle torununa bırakabilecekken aynı paraya alınan reno-fiatları baba oğluna bırakamıyor. Kendi aracım tertemiz bir megane olmasına rağmen bunu rahatca söyleyebiliyorum.
Benzer içerikler
- kia rio 1.4 cvvt
- volvo s60 en çok tutulan modeli hangisi
- hyundai accent admire 1.5 crdi
- peugeot hangi modeli alınır
- honda hrv mi toyota corolla cross mu
- en az yakan arabalar
- mercedes mi bmw mi
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X