E

Yarbay
07 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar konuyu başka yere atmış yönetici, bu başlıkla koydum tekrar çünkü sizlerle paylaşmak istedim :). Bize sorulmadan sağa sola konuların kaydırılması hiç hoş olmuyor. Sonuç olarak benim yazıştığım kişiler bu kısımda.

Arkadaşlar sürekli otomobiller hakkında yazıyoruz. Biliyorum burası yeri değil ama değişiklik olsun dedim. Geçtiğmiz perşembe ikinci saç ekimimi yaptırdım ve komple üst tarafı kapattırdım biraz da arkaya doğru ekildi, arka tarafta avuç içi kadar bir yer kaldı açıklık, oradada hafiften saçım vardı. Muhtemelen başka ekim yaptırmayacağım.
Biliyorum burada yazanların çoğunluğu genç, saç ektirmeye henüz ihtiyacı yok. Eğer sorusu olan varsa mesajlasın memnuniyetle cevaplarım.
İlk ekimi yaptırdığımda da buraya yazmıştım, fun olmuştu bolcada "ti" ye alan ama 4 kişi saç ekimi hakkında bilgi almak için mesajlamışlardı...
Arkadaşlar sürekli otomobiller hakkında yazıyoruz. Biliyorum burası yeri değil ama değişiklik olsun dedim. Geçtiğmiz perşembe ikinci saç ekimimi yaptırdım ve komple üst tarafı kapattırdım biraz da arkaya doğru ekildi, arka tarafta avuç içi kadar bir yer kaldı açıklık, oradada hafiften saçım vardı. Muhtemelen başka ekim yaptırmayacağım.
Biliyorum burada yazanların çoğunluğu genç, saç ektirmeye henüz ihtiyacı yok. Eğer sorusu olan varsa mesajlasın memnuniyetle cevaplarım.
İlk ekimi yaptırdığımda da buraya yazmıştım, fun olmuştu bolcada "ti" ye alan ama 4 kişi saç ekimi hakkında bilgi almak için mesajlamışlardı...
Uzun suredir arabamda sikirti sesi vardi. Kime gitsem bi dinledi hidrolik subab iticilerin biri yapiyor komple set degiscek fiyat+ustalik 500-600 tl dediler vede ust kapak acilcak vs. Bugun bi ustaya gostereyim dedim vede araci artik birakayim sanayide birisine, gittim orta yasli bi usta buldum bu sefer ki digerleri gencti 30 larda, adam itici sesi gibi dedi yeni takimin fiyati su kadar yapar istersen temizler takariz iticileri belki yag tikamistir su olur fiyati bir tane bulursak itici onla degistirirz ama birde bujilerden gelebilir dedi acip bakalim ok bakti soktu bujilerin birinin seramigimi kirilmis veya catlamis neyse o titresimde ses yapiyor. Bosch markayla 4 nude degistirdi 30 tl, 10 tl de iscilik aldi 40 tl ye isimizi hallettik ses te kesildi.

Bir kez sanayide bir ustadan bir kez de serviste yedigim kazigi unutmuyorum hakkimi helal etmedim zaten serviste acikca suratlarinada soyledim fiyatlarini asagi yukari biliyordum parcalarin, siz siz olun 4 5 ustaya gosterdik sonra tamir ettirin yoksa arizayi bulduramayip bir suru para vermekte var kazik yemekte...

Sanayide de bir dolasiyorum motorcu 1 yada 2 tane 50 60 yasinda deneyimli usta var digerleri hep genc ve de cok fazla bilgileri oldugunu dusunmuyorum cogunluklada hemen yenisiyle degistirelim havasindalar ve kolay paracilar.
Arkadaslar tv8 de ki araba programinda lastikleri ne zaman degistirmeliyiz sorusunu ilgili kisiye sordular. Lastik degisimiyle ilgili bir zaman sinirlamasindan bahsetmedi. Onemli olan dis derinligi ve 1.6 mm altina dustugunde degistirilmesi gerekir dedi. Yasal olarak 3mm uygulaniyor dedi.

Sehir efsanesimidir nedir dis derinligi disinda daha cok 4 yada 5 yil da degistirilmesi gerekir muhabbeti var forumlarda goruyorum. Daha once seyrettigim baska bir programda da yine bir lastik firma yetkilisi zamanida sorulmasina ragmen onla ilgili bir cevap vermedi oda dis derinliginden bahsetmisti degisimle ilgili olarak. Ayrica raf omru ile ilgili olarakta depolarda uygun nem ve isikta saklandiginda onemli olcude omurden eksilme olmuyor demisti.

Tamam bende biliyorum 10 sene lastik kullanilmaz esnekligini kaybediyor yol tutusu farklilasiyor catlaklar olusuyor yan tarafta ama 4 yada 5 sene muhabbeti kulaktan dolma, dogru bildigimiz yanlislardan birimi acaba diyorum..

Cunku kucuk sehirlerde zaten az km yapiliyor 4,5 senede dis derinligi cok degismiyor neredeyse alindigi gibi duruyor lastik.

Tv de ikinci kez ilgili uzmandan duydugum budur. Bilgisi olan varsa aydinlatsin.
Ankarada saç ektirdim. Bekliyoruz sonucu henuz kabuklar var yıkama yapıyoruz bı kaç gundur. Tv de anlatıldığı gibi değil. Epeyce uyuşturan iğne vuruyorlar ayrıca serum vs kafa dersini şişirip saçları iyi almak için. İğneleri vs hissettim ama acıya dayanıklıyım bide kararlı olunca artık yapıcak bırsey yok. 6 8 saat arası sürüyor sabırlı olcaksınız. Ben 2300 civarı bırsey ektırdım üst tarafa. Hala arka noktada saç olmayan bölge var belki orayada ektırırım ilerde sonuca göre. Bıraz şişme oluyor alın ve yüzde bi kaç gün. Saç ekilen ve alınan noktalarda tabiki sızı oluyor ve kafa derınız geriliyor. İşin düzgün olması için köklerin alınırken zarar görmemesi lazım sık ekim olması lazım vve ön saç çizginizin doğru yapılması. Saç köklerini alırken kulllanılan iğneler ne kadar ince olursa o kadar fazla kök alınabilir iz bırakmadan. Yalnız ince uçlu iğne de kullanmak ustalık gerektırıyor çunku igne inceldikçe köklere zarar verme olasılığıda yukselıyor. Kalın uçlu ıgnelerdede kök alındıktan sonra kalan izler daha belırgın oluyor.............
Arkadaşlar benzinlikte pompacıya camı silermisin dedim çek çek vs ile öle hizmetleri oluyor biliyorsunuz, üzerinde 2 3 tane kurumuş kuş pisliği vardı öncamın, adam tabi sildi sonradan farkettimki kuş pisliklerin olduğu yerlerde camı çizmiş demek bastırdı taş vs varsa dışkıda neyse olan oldu.Bu çizikler için yapabilecek birşey varmı??? ikisi uzun vs derin gibi
Yola devammmm.... ultra euro dizel 3.33 oldu.Benzıne daha az zam yaptılardı dün 3.49 da o.Arada fark 16 kuruş. GAP ın parasınıda biz ödeyecez galiba 11 bilmem kaç milyar dolar...
Hangisini ercih edersiniz?

Arkadaşlar, bir arkadaşın aracında torpido kapağının üstüne boya değmiş terebentinle (tiner) silmeyi denedi olmadı yine leke gibi duruyor vede yayılma eyiliminde. Bu tip lekeleri silmek için bir yöntem varmı torpidonun rengini almadan? Bir arkadaş pasta ile çıkabilir demişti ama uygulamadık pasta boyayı inceltiyor silebilirde ama bu seferde pasta leke yapar diye bir endişe hasıl oldu bide pastayı oradan silmek var???
Varmı öneriler??? teşekkürler...
Arkadaşlar havoline motor yağı nasıldır kullanan bilen varmı. Amerikan malı yurt dışındada çokça kullanılıyor sanırım yakıt sarfiyatında düşmeye neden olyor dıye bır çok yabancı formda okudum. Bilgisi olan????
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.414
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 42.211 (Bu ay: 600)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.