Şimdi Ara

bu denli mükemmel bir araba(PRİMERA) neden tutulmaz anlamıyorum arkadaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Almera -- Megane ların.

Primera da Laguna nın önünü açmak için tamamiyle kaldırıldı piyasadan. Reno - Nissan ortaklığı durumu.

Aynı yıllarda alınan nissanlar hala sapa sağlamken renoların hali ortada. Birazda bizim hatamız var. Parçası ucuz diye parça kalitesi düşük araçlara üşüşüyoruz.

Keza qq ya rakip bir reno yok. Navaraya da ( pazara hakim olma çabasında bir rakip )... Bir nevi SUV-Arazi Nissan şehir içi Reno şeklinde pazar bölüştürülmüş durumda. Aynı segmentte pek araç tutmuyor reno nissan. Nadir araçlar var, micra-clio gibi ki konfor micra ucuzluk clio şeklinde yine tam rakip değiller...

Örnek olarak 2.elde benzinli 20bin civarına sorunsuz bir araç arayan almera alıp vaziyetle torununa bırakabilecekken aynı paraya alınan reno-fiatları baba oğluna bırakamıyor. Kendi aracım tertemiz bir megane olmasına rağmen bunu rahatca söyleyebiliyorum.

yani alınır mı diyosun üstadım primera ciddi ciddi düşünüyorum almayı şu sıralar 2005 ve sonrası modelini

• bu aracın inanılmaz fren mesafesi var. 37m fren mesafesi. bence burada suç biraz markanın pazarlama stratejisinde yatıyor. 2004 yılında hangi markada geri görüş kamerası vardı.

ileride alacağım araçlardan bir tanesi.
  • valla altea da tutmuyo
    iyiki de tutmuyo
    çok güzel bi duygu
  • bu tutulmayan markalar bizim gibi araba alıpta 8-10 sene satmadan binenlerin işine çok yarayacak. corolla satılırsa aldıracağım bende tutulmayan 2.eli zayıf ama rakiplerine göre ucuz fakat kaliteli bir otomobil. tıpkı primera gibi.
  • pazarlama stratejisi
    bu ülkede toyota ve honda hariç japon otolarının distiributorları pek markayı tanıtmıyor reklam vs vermiyor bunun dahilinde ne kadar araçlar kaliteli ve güzel olsa ne yazıkkı tutulmuor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

bu tutulmayan markalar bizim gibi araba alıpta 8-10 sene satmadan binenlerin işine çok yarayacak. corolla satılırsa aldıracağım bende tutulmayan 2.eli zayıf ama rakiplerine göre ucuz fakat kaliteli bir otomobil. tıpkı primera gibi.

yaşasın tutulmayan otomobiller o zaman piyasada tutunamayanlar diye bir başlı mı açsam hadi açayım bari
  • Sonraki nesilin bi önceki kasası ( konuda verilen ilk foto ) benim çok hoşuma gidiyor açıkcası. Tutulmasın ne olacak. Türk milleti ne yazıkki arabanın tutanına yöneliyor malum almayı düşünürken satmayı da düşünüyoruz.
  • Bende çok yakar diye duymuştum sağdan soldan, çok da önemsememiştim zira çirkin bir araç bence.
  • Tabii ki alınır neden alınmasın. Primera ve Almera büyüklüğü nedeniyle ufak tefek sürtmelere müsait bir araç o kadar. Park sensörü ve alarm takarak tekna modelleri alınıp ömürlük binilecek araçlar. Ailevi nedenlerden ötürü lpgli araç almadım. Yoksa Almera HB alıp elektrikliler yaygınlaşana kadar binerdim.
  • Bide Maxima lar var, asıl canavar onlar.
  • Tipsiz açıkçası.
  • Bizim Proton a da aynı yorumlar yapılıyor ama (2000 / 416 GLXi) ben çok ama çok memmunum. yukarda bir arkadaş demiş "iyi ki tutulmuyor çok keyifli araç" diye aynen birebir katılıyorum bizim araç tutulmasın böyle iyi....
  • bizim millet kuş serisi ve renonun efsanevi arabalarından başkasını önermedikleri için adam 10 000 tl ye araba önerisi demiş hep aynı marka ve modeller önerilmiş niye satarken kolay satarsın ben daha rastlamadım ki satılmayan araba olsun satılmayacak olsa o arabayı satanda olmazdı demekkı bir alıcısı var alınmış ki satılıyor hem satacan madem bi kaç aydan ne diye araba alıyosun dursun paran cebinde.. hala gidipte 94 model arabalara bi dünya para verenler oldugu sürece arada kalmış güzel arabaları ucuza almak gibi bir avantajımız olcak :)
  • Bu araca C sınıfı diyebilen espritüel arkadaşlarımız var forumda. Onu geçtim, kullanan adam dahi bilmiyor.

Almera da B sınıfı oluyor bu arkadaşlara göre. Eh haliyle Micra da A sınıfı oluyor. Gülmek bedava arkadaşlar. Aynı elemanlara Volvo S40'ı sorsanız C+, D falan demeye başlarlar eminim. Ne de olsa Volvo
  • 2 aydır 2007 primera kullanıyorum gayet uygun bir fiyata aldım bunda bizim milletin 2.el tercihleri önemli rol oynadı bu vesile ile böylesine kaliteli bir aracı bu fiyatlara alabilmeyi mümkün kılan muhterem türk tüketcisine tesekkürlerimi sunuyorum tasarımını begenmeyenlere söyleyecek birsey yok zevk meselesidir sonuçta da clio ve priusa benzetenleri de anlamıyorum sanırım hayalgücleri hayli kuvvetli bununla birlikte zamanlama hataları da var zira p12 diye isimlendirilen son kasa primera ilk kez 2002 yılında piyasaya cıkmıstı benzetilen araçlar ise en az 5 sene sonra...ayrıca primera d sınıfı bır aractır ve yol tutusu yakıt tüketimi ve fren mesafesi ile sınıfındaki diger modellerden öne cıkmaktadır haydi hayırlı sahurlar
  • Türkiye'de tutulmayan araçlar
    Volvo
    Saab
    Subaru
    Alfa romeo-Lancia
    Seat-Skoda(vw'in eliyle diğerlerinden daha iyi durumda)
    Şu listede kötü tek bir marka var mi?
    Türkiyede tutulan araçlar
    Şahin-Doğan-Kartal-Albea
    Clio-Megane
    Passat-Golf-Jetta(diğer yazdığım araçlara göre çok kaliteliler ama maalesef olası değerinden yüksek fiyata satılıyorlar)
    Doblo-kangoo-Tourneo Connect-Caddy
    Şu listeye bir bakar mısınız? Bu listede bir dengesizlik yok mu? Neden bizde kaliteli araçlar değer görmüyor?kaliteli yedek parçası pahalı diye mi?
    Saçmalık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 seneden beri 2008 model primeramız var. Yağını suyunu koy gerisine karışma sorun morun hayatta çekmezsin. Tek kötü yanı yakıt tüketimi ve biraz hantallığı. Ama baktığınızda çok makul fiyatlara premium araca binmiş oluyorsunuz. Bikere her arabaya binen geri görüş kamerasını görünce özeniyor resmen :) hemen satarım derseniz o zaman pek alın diyemem çünkü bi passat kadar kolay satamazsınız. Ama yok binicem derseniz on numara bir araç. Ben almanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

Türkiye'de tutulmayan araçlar
    Volvo
    Saab
    Subaru
    Alfa romeo-Lancia
    Seat-Skoda(vw'in eliyle diğerlerinden daha iyi durumda)
    Şu listede kötü tek bir marka var mi?
    Türkiyede tutulan araçlar
    Şahin-Doğan-Kartal-Albea
    Clio-Megane
    Passat-Golf-Jetta(diğer yazdığım araçlara göre çok kaliteliler ama maalesef olası değerinden yüksek fiyata satılıyorlar)
    Doblo-kangoo-Tourneo Connect-Caddy
    Şu listeye bir bakar mısınız? Bu listede bir dengesizlik yok mu? Neden bizde kaliteli araçlar değer görmüyor?kaliteli yedek parçası pahalı diye mi?
    Saçmalık...

alkışlamak istiyorum. bu yazının sonuna kadar destekçisyim.
  • O ortadan göstergesi zaten başlı başına alınmama nedeni.
  • Nissan'a premium araç demeyelim lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.