|
Bildirim
|
motor sorunu ve kronik sorun duymadım, motoru lpg'ye uygun düz turbosuz atmosferik motor, yağını-suyunu zamanında bakımı olduğu sürece uzun müddet binilir.
2018 yılından itibaren tam otomatik şanzıman 6 ileri olarak geliyor, bu oldukça avantaj sağlıyor bence nitekim benzer araç kuzeni hyundai i20 hâla 4 ileri otomatik o yüzden daha fazla yakıyor. sıfır km olarak B segmenti benzinli ve 6 ileri tam otomatik şanzımanlı araç arayanlar için şuan en doğru seçenek budur. birde 2019 model opel corsa var 6 ileri tam otomatik olarak ancak fiyat bi tık daha yukarda. aradaki fiyat farkına dolu rio tercih edilir boş corsa yerine. şu aralar kia'da indirim kampanyası vardı rio'lar için, elegance paketi hurda indirimi ile 95bin lira civarına veriyorlar hocam. |
Kardeşimde var, Mart ayında aldırdım. Çok memnun, 6 ileri olması güzel beklediğimden daha sessiz, geniş ve konforlu bir araç. Yukarıda bir arkadaşımızın yazdığına aynen katılıyorum. "B sınıfında otomatik benzinli araç alacak olsam ilk tercihim Rio olur". Bagaj hacmi güzel (325 lt di sanırım), iç hacmi de küçük aileye dahi yeterli. Perde hava yastıkları tüm paketlerde standart (mesela kuzeni İ20 de sadece elite pakette var sanıyorum). Motoru klasik atmosferik, kronik sorunu olmayan bir motor. Keza şanzımanı da tork konvertörlü 6 ileri tam otomatik. Piyasadaki en sağlam şanzımanlardan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|