Bildirim
bu çizik nasıl düzeltilir ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Krom boya tutar mı ki -
Geçmiş olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
Geçmiş olsun
sağolun :)
@DrMobile o nasıl bir şey ki acaba sprey mi ?
tutar mı derken rengi kastettiyseniz araba siyah fotoğrafta gri gibi çıkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çölde bir kum tanesi -- 28 Nisan 2015; 14:27:44 > -
pasta ile geçer yada inceleri gibi duruyor. Boya kalkmamış gibi üstüne yapışmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
pasta ile geçer yada inceleri gibi duruyor. Boya kalkmamış gibi üstüne yapışmış.
tamponda benzer derinlikte bir çizik pastayla geçmişti umarım bu da hallolur ama daha derin sanki tırnak takılıyor. -
Geçmiş olsun.
Fotoğraflar, ışıktan dolayı tam anlaşılır değil ama, sıyrık gibi görünen bölge, başka aracın boyası mı yoksa çizik mi? Çizik ise eğer, çizik aynada olduğu için, kaportada başka sorun yoksa pasta-cila yapmasanız daha iyi olur gibi.
Mat siyah renk olduğundan, o bölgenin çapağını aldıktan sonra rötuş kalemi ile, göze batmasının bayağı önüne geçebilirsiniz gibi duruyor. -
Pastayla hasarı inceltebildiğin kadar incelteceksin.
Göze hala çok batarsa rütüş yaptıracaksın.
Orjinallilten ödün vermem dersen komple boya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SAnki boya kalkmış gibi geldi bana, bence boyatın sorun olmaz. Ben olsam üşengeçlikten böyle gezerdim.
Eğer değer kaybı falan düşüncesiyle boyatmaktanı çekinirseniz, ayna kapağında boya var mı yok mu diye kimse sallamaz.. -
Boya takıntısı olanlar bile ayna boyasına bakmaz, dert etme. Lokal boyat. Geçmiş olsun.. -
Offf ya canım araba pert olmuş tüh -
Aynaya biri sürtmüştü bizim de orayı silerek kaybetmiştim çizmemiş kendi boyası geçmişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tırnağınla kazı geçer hocam -
Hafıfce tırnağınla yokla eğer çizik derinse pasta ile geçmez ama sen yinede önce pasta yaptır ki çiziğin pasta ile geçecek olan kısımları geçsin hiç değilse çiziğin boyu kısalsın. -
Islak mendil ile bile çıkar, laf ola konu açılıyor herkes.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arabaci_takimi
Geçmiş olsun.
Fotoğraflar, ışıktan dolayı tam anlaşılır değil ama, sıyrık gibi görünen bölge, başka aracın boyası mı yoksa çizik mi? Çizik ise eğer, çizik aynada olduğu için, kaportada başka sorun yoksa pasta-cila yapmasanız daha iyi olur gibi.
Mat siyah renk olduğundan, o bölgenin çapağını aldıktan sonra rötuş kalemi ile, göze batmasının bayağı önüne geçebilirsiniz gibi duruyor.
teşekkürler hocam.
başka aracın boyası değil çizik, elimle baya kazıdım ama geçmiyor zaten fotoğrafı da tırnakla iyice kazıyıp ıslak mendille sildikten sonra çektim.
ben de dediğiniz gibi düşünüyorum, öncesinde pastayla çıkarmayı da denerim belki geçer.
öneri sunan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.
@Viper74 konu açmak için size mi soracaktım ? konu alakanıza girmiyorsa yorum yapmayın geçin efendim. Islak mendille sildik geçmedi !
-
quote:
Orijinalden alıntı: BARKU
Offf ya canım araba pert olmuş tüh
ne gereksiz insanlarsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeArAnGeL
Boya takıntısı olanlar bile ayna boyasına bakmaz, dert etme. Lokal boyat. Geçmiş olsun..
yok boyanması gerekiyorsa boyatırım öyle takıntım yok zaten ama üşeniyorum :) pastayla biraz düzelir diye umuyorum yoksa kullanırım böyle de çok sıkıntı değil. Sağolun :) -
Pasta sonrası beyazlığı gidince fark etmezsiniz bile, bence çok takmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi
quote:
Orijinalden alıntı: DeArAnGeL
Boya takıntısı olanlar bile ayna boyasına bakmaz, dert etme. Lokal boyat. Geçmiş olsun..
yok boyanması gerekiyorsa boyatırım öyle takıntım yok zaten ama üşeniyorum :) pastayla biraz düzelir diye umuyorum yoksa kullanırım böyle de çok sıkıntı değil. Sağolun :)
Pasta yapın sonuç olarak ayna kapağı çıktığı kadarı yeterli gelir.
Olmazsa! her ik tarafı siyah kaplama yaptırın, ileride olabileceklerden de korunmuş olur.
Benzer içerikler
- 1.6 motor ne demek
- mobil radar nedir
- bmw motor kodları
- euro dizel kaç derecede donar
- honda civic kronik sorunları
- seat fiyat listesi 2024
- mazda cx 90
- ford focus fiyat listesi
- honda jazz crosstar fiyat
- yeni c3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X