Şimdi Ara

bu çizik nasıl düzeltilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pastayla geçer mi acaba ? Geçmez ise ne yapmak lazım tek çare boya mıdır ?

• Krom boya tutar mı ki
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Geçmiş olsun

sağolun :)

@DrMobile o nasıl bir şey ki acaba sprey mi ?

tutar mı derken rengi kastettiyseniz araba siyah fotoğrafta gri gibi çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çölde bir kum tanesi -- 28 Nisan 2015; 14:27:44 >
  • pasta ile geçer yada inceleri gibi duruyor. Boya kalkmamış gibi üstüne yapışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

pasta ile geçer yada inceleri gibi duruyor. Boya kalkmamış gibi üstüne yapışmış.

tamponda benzer derinlikte bir çizik pastayla geçmişti umarım bu da hallolur ama daha derin sanki tırnak takılıyor.
  • çölde bir kum tanesi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

Fotoğraflar, ışıktan dolayı tam anlaşılır değil ama, sıyrık gibi görünen bölge, başka aracın boyası mı yoksa çizik mi? Çizik ise eğer, çizik aynada olduğu için, kaportada başka sorun yoksa pasta-cila yapmasanız daha iyi olur gibi.

Mat siyah renk olduğundan, o bölgenin çapağını aldıktan sonra rötuş kalemi ile, göze batmasının bayağı önüne geçebilirsiniz gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu lekeler nasıl çıkar?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pastayla hasarı inceltebildiğin kadar incelteceksin.
    Göze hala çok batarsa rütüş yaptıracaksın.
    Orjinallilten ödün vermem dersen komple boya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAnki boya kalkmış gibi geldi bana, bence boyatın sorun olmaz. Ben olsam üşengeçlikten böyle gezerdim.
    Eğer değer kaybı falan düşüncesiyle boyatmaktanı çekinirseniz, ayna kapağında boya var mı yok mu diye kimse sallamaz..
  • Boya takıntısı olanlar bile ayna boyasına bakmaz, dert etme. Lokal boyat. Geçmiş olsun..
  • Offf ya canım araba pert olmuş tüh
  • Aynaya biri sürtmüştü bizim de orayı silerek kaybetmiştim çizmemiş kendi boyası geçmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tırnağınla kazı geçer hocam
  • Hafıfce tırnağınla yokla eğer çizik derinse pasta ile geçmez ama sen yinede önce pasta yaptır ki çiziğin pasta ile geçecek olan kısımları geçsin hiç değilse çiziğin boyu kısalsın.
  • Islak mendil ile bile çıkar, laf ola konu açılıyor herkes.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

Geçmiş olsun.

Fotoğraflar, ışıktan dolayı tam anlaşılır değil ama, sıyrık gibi görünen bölge, başka aracın boyası mı yoksa çizik mi? Çizik ise eğer, çizik aynada olduğu için, kaportada başka sorun yoksa pasta-cila yapmasanız daha iyi olur gibi.

Mat siyah renk olduğundan, o bölgenin çapağını aldıktan sonra rötuş kalemi ile, göze batmasının bayağı önüne geçebilirsiniz gibi duruyor.

teşekkürler hocam.

başka aracın boyası değil çizik, elimle baya kazıdım ama geçmiyor zaten fotoğrafı da tırnakla iyice kazıyıp ıslak mendille sildikten sonra çektim.

ben de dediğiniz gibi düşünüyorum, öncesinde pastayla çıkarmayı da denerim belki geçer.

öneri sunan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.

@Viper74 konu açmak için size mi soracaktım ? konu alakanıza girmiyorsa yorum yapmayın geçin efendim. Islak mendille sildik geçmedi !

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Offf ya canım araba pert olmuş tüh

ne gereksiz insanlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeArAnGeL

Boya takıntısı olanlar bile ayna boyasına bakmaz, dert etme. Lokal boyat. Geçmiş olsun..

yok boyanması gerekiyorsa boyatırım öyle takıntım yok zaten ama üşeniyorum :) pastayla biraz düzelir diye umuyorum yoksa kullanırım böyle de çok sıkıntı değil. Sağolun :)
  • Pasta sonrası beyazlığı gidince fark etmezsiniz bile, bence çok takmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

quote:

Orijinalden alıntı: DeArAnGeL

Boya takıntısı olanlar bile ayna boyasına bakmaz, dert etme. Lokal boyat. Geçmiş olsun..

yok boyanması gerekiyorsa boyatırım öyle takıntım yok zaten ama üşeniyorum :) pastayla biraz düzelir diye umuyorum yoksa kullanırım böyle de çok sıkıntı değil. Sağolun :)

Pasta yapın sonuç olarak ayna kapağı çıktığı kadarı yeterli gelir.
    Olmazsa! her ik tarafı siyah kaplama yaptırın, ileride olabileceklerden de korunmuş olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.