Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 1992 (Bu ay: 2)
Kusur kime verilir?
Arkadaşlar selamlar. Ramazan boyu okula rahat gitsin gelsin diye küçük kardeşime arabayı vermiştim. Bugün gitmiş kaza yapmış. Solda minibüs sağdakide bizim araba. Kavşak içinde sinyali verdim sol şeride geçiş yapıyordum diyor. Minibüs sol arka taraf stop lambalarının oraya vurmuş. Polis tutanak tutmuş da ben merak ettim kusur oranı nasıl olur? İki araçtada bişey yok tutanak tutalım uğraşmayalım demişler. Krokide çizdiğim gibi olmuş olay. Minibüstede pek bişey yokmuş. Ufak bi göçme var bizdede sadece

Sivrihisar muayene istasyonu
Arkadaşlar ankaradan izmire gideceğim. Giderkende burda muayeneyi yaptırıyım diyorum. Tenha olduğu için ıvır zıvırdan muayeneden bırakma ihtimalleri nedir? Burda yaptıran oldu mu acaba?
Ankara içi ikamete ihtiyacım var
Beyler hacizliğim. Babam kanser hastası. Dosya icraya düşüyo 15 güne. Eve haciz kararı çıkarırlar. Bizimkileri bir de bu konuyla sıkıntıta sokmak istemiyorum. Ev geldiklerinde birşey almıyolar ama amaç gelip rahatsızlık vermek baskı kurmak. Çevremde birkaç kişiyle konuştum ama ikameti taşımama sıcak bakmadılar haklı olarak. Ankara içi ücreti mükabilinde adresi taşımak istiyorum. Öğrenci evinde kalan arkadaşlar illa ki vardır. Bende ikameti yanlarına taşısam aylıkda ödeme yaparım. Memurlar gelince tutanak tutup gidiyolar. Gelmelerindeki sebep komşulara kepaze edip borcu ödetmek. Ankara içi öğrenci evinde kalan arkadaşlar bi yardımcı olursanız bende aylık ödeme yaparım. Oturur konuşuruz
Ankara-Bursa yol durumu
Sürekli aynı mesaj geliyor. Bu ne beyler?
Beyler türk hava yollarından geliyor sürekli. Benim numarayla kim ne yapıyo anlamadım bi türlü. Thy’nin x hesabına ve kurumsal hesabına mesajda attım onlardanda dönüş olmadı. Ne için geliyo bu mesaj sürekli?

Bugün öndeki araca hafif tıklattım. Adama tutanak tutalım çek fotoğrafı diyorum polisi ara diyo. Polisi aradım polis geldi bu kezde diyo ki Bu hafif bi kaza ben yaptırıyım parasını at. Gel bak dedim tutanağı yine de tutalım fazla bişey çıkarsa cepten ödemem tutanağı ver servise diyorum adam anlamıyo. Polis tutanağı ben tutarsam işleme koyarım deyince başladı arabaya işler demeye. Sonra polislere dedim artık biz tutalım tutanağımızı deyince poliste gitti. Sonra başladı bu 1-2 bin lira tutarsa ben senden para bile istemem tutanak tutmayalım demeye. İyi lanet olsun dedim senden bi kurtuluyumda. Hayatımda gördüğüm en kör cahil insandı. Anlatıyorum anlamıyor. Arabasında boya atması bile olmadı. Bişey yok arabalarda. Suçluyum karşılayım diyorum yok anlamıyor herif.
aracındada kırmızıyla işaretlediğim yerde bi çita gibi bişey var. Kırık galiba o parça. Adamın aracı volvo xc60. Model yılını bilmiyorum. Bu parça ortalama ne fiyattadır arkadaşlar. Zor zamandayım para konusunda bi de bu kaza çıktı.Ruhsat fotoğrafı bile vermeden uzadı gitti adamda.

Banka hesabım -55 milyon
Beyler benim hesap birden böyle oldu ne alaka bu şimdi? İşçi adamım ben garantiyi arıyorum bekleyiniz bekleyiniz aktarıyorum sürekli kafayı yiyecem. Şubeye git diyo. Yarına kadar ne yapacam bunla?

site altyapı sağlayıcısı öğrenme
beyler bir sitenin hangi altyapıyı kullandığını nasıl öğrenebilirim.
Araç kamerası tavsiye
Bugün arabaya vurup kaçmışlar arkadaşlar. Plaka düşmüş ön panjur kırık. Tampon tırnakları kırılmış. Tampon düştü düşecek. Bu üçüncü vur kaç oldu. Ha bugün ha yarın derken arabaya üç kere tıklattık. Öncekileri önemsememiştim. Ufak çizik sıyrıktı ama bu bayağı canımı sıktı. Bi panjur 1500 lira. Araç cruze. Kullandığınız gece ve gündüz güzel kayıt yapan, araç park halindeykendr kayıt alan kamera önerilerinizi bekliyorum. Sabahtan beri site yöneticisini bekliyorum kamera kaydı izlemek için. Site bahçesinde olduğuda belli değil. İşyerine ayrıyeten yarın bakacam.
Arkadaşlar cruze 2011 araç var. Antifrizin olduğu yere yağ karışmış. Hortumlardan falanda sızmış. Servis 17.000 lira çıkardı. Verdim artık arabayı. Kimseyi bilmediğimiz için düştük herhalde diyorum. Bakımda dahil buna. 90.000 kmdeki arabayı satmakta istemiyorum ama ben uğraşamayacağım artık. Geçen sene bakımdada değişmişti hortumlar ama ya araba sorunlu ya ustalar sorunlu.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.689
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 3.489)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.820 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
7 Yanıt
1