Şimdi Ara

POLO 1.2 TDI TRENDLINE SİZCE ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
41.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar, 1.2 tdi trendline 60-70 bin km arasında bakıyorum.
    Sizce bu araç tercih edilirmi olumsuz yanları nelerdir vs?

• Yapay Zekanın Yanıtı

POLO 1.2 TDI TRENDLINE: Kapsamlı Bir İnceleme

Volkswagen POLO 1.2 TDI Trendline, yakıt verimliliği ve dayanıklılığıyla dikkat çeken kompakt bir hatchback'tir. Bu otomobil, çeşitli ihtiyaçlara hitap eden özellikleriyle öne çıkmaktadır.

Performans ve Yakıt Verimliliği

POLO 1.2 TDI Trendline, 1,2 litrelik turboşarjlı dizel motora sahiptir ve 90 beygir güç ile 230 Nm tork üretir. Bu motor, etkileyici bir yakıt verimliliği sunarak şehir içi kullanımda yaklaşık 5,0 litre/100 km ve otoyol kullanımında yaklaşık 3,7 litre/100 km yakıt tüketimine erişebilir.

Sürüş Dinamikleri

POLO 1.2 TDI Trendline, çevik ve kararlı bir sürüş deneyimi sunar. Elektromekanik direksiyon sistemi hassas tepkiler verirken, dengeli süspansiyon ayarı rahat bir sürüş sağlar. Keskin dönüşlerde bile otomobil, yol tutuşunu korur.

İç Mekan ve Konfor

POLO 1.2 TDI Trendline'ın iç mekanı, ergonomik bir tasarıma ve ferah bir kabine sahiptir. Ön koltuklar yeterli destek ve ayarlanabilirlik sunarken, arka koltuklar üç yetişkin için yeterli alan sağlar. Trendline donanım seviyesi, klima, elektrikli camlar ve çok işlevli bir direksiyon simidi gibi standart özellikler içerir.

Güvenlik Özellikleri

POLO 1.2 TDI Trendline, güvenlik açısından iyi donanımlıdır. Standart güvenlik özellikleri arasında elektronik stabilite kontrolü, çekiş kontrolü ve yokuş kalkış desteği bulunur. Ayrıca, otomobilde isteğe bağlı olarak kör nokta izleme ve şerit değiştirme uyarısı gibi gelişmiş güvenlik özellikleri de mevcuttur.

Sonuç

Volkswagen POLO 1.2 TDI Trendline, yakıt verimliliği, güvenilirliği ve konfor özellikleriyle öne çıkan etkileyici bir hatchback'tir. Geniş iç mekanı, çevik sürüş dinamikleri ve standart güvenlik özellikleriyle günlük kullanım ve uzun yolculuklar için ideal bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Trendline bos paket.dogus oto en bos paketini en

Pahali fiyata satmasi meshurdur.arabadan cok fazla teknolojik konfor bekleme.on paneli guzeldir tatmin

Eder,yakit tuketim konusundada tatmin eder.ben olsam 2.eline 35-40bin poloy verecegime honda veya focus alirdim tercih senin
  • 1.2 Tdi poloyu pek beğenmiyorlar , 1.4 tdi bakmanı tavsiye ederim ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum al zarar etmessin az yakar 3 yıl kullan satarken birde karlı satacaksın...
  • Paran varsa alınır
  • boşline gurultulu motor cekmiyor da denir fakat yakiti iyidir. senin araca verecegin fiyat onemli alternatif onermek icin.
  • Çok az yakar, motoru sağlamdır.

performans beklenmez fakat kağnı gibi de değildir.

Alınır gayet de ekonomik binilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 Tsi Araç Alınır Mı
    12 yıl önce açıldı
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Çok az yakar, motoru sağlamdır.

performans beklenmez fakat kağnı gibi de değildir.

Alınır gayet de ekonomik binilir.

Bunlara ek olarak satarken de zarar etmeden çok uğraşmadan satarsın
  • Bence 1.2 tsi comfort bak veya farklı marka araç
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    bENZİNLİ olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

bENZİNLİ olmaz :)

308 al o zaman veya accent blue falan
  • neden 70 bin veririlir şu araca. 1 yıllık bir araç buluabilirsniz. golf olur megane olur astra olur.

az kilometreli 3 yıllık d sınıfı araç bile alınabilir. yazık değil mi 70 bin şu arabaya
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Adam 60-70 bin km arasi demis ..
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    60-70 bin tl ben bu arabaya versem kafama sıkar kendimi öldürürüm.
    Maksimum değeri 38-43 bin tl arası.
    benimde kafamda ki fiyat en fazla 40 zaten.
    40 bin tl ötesi etmez polo, fazla bile.
  • çöp
  • Kaputun altında inanılmaz rahatsız eden bir motor var , içindeki kalitede öyle , 1,4 ü iyidir onlara iyi fiyat istiyorlar öyle oluncada c sınıfı lpg dönüşümlü araç daha mantıklı oluyor.
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    sıfır fiyatları aklımda dolaşırken akıl direk ona yönlenmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

60-70 bin tl ben bu arabaya versem kafama sıkar kendimi öldürürüm.
    Maksimum değeri 38-43 bin tl arası.
    benimde kafamda ki fiyat en fazla 40 zaten.
    40 bin tl ötesi etmez polo, fazla bile.

Komşum izmirde dizel otomatik sıfırı için 71.000 TL fiyat almış arabada 3 ay sonra gelicek, yapma aman sakın dedim ama niyetli anlatamıyorum Tamam herkesin kendi zevki, parası tercihi ama B segmenti kutu kadar arabaya bu parayı verene kadar 2. elde tertemiz ayakları yere basan ne gırtlak dolusu cihazlar var
  • 3 silindirli olduğu için traktöre benzer ses çıkabilir tahminimce
  • trash
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.