Şimdi Ara

bu bmw m6 alınır mı? yoksa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=0RalhBD0lLM

sizce bu arabamı yoksa porsche lamborcini falanmı. Ben olsam porsche falan alırım bu arabanın fiyatına 700.000 tl falan bu araba. Akıl var mantık var herkes arabadan anlamıyor yolda gören BMW der geçer fiyatını bilmez. Ama porsche olsa en az onun 600 700 binlik araba oldugunu bilir. Oysa BMW'yi 200 bin falandır der geçer..

Böyle BMW Chevrolet Ford Toyota Nissan gibi markaların süper araçlarına o kadar para verceğime direk süper araç yönelten markalardan alırım. Yani en ucuz aracı bile pahalı olan markalardan ferrari lamborcini porsche falan filan..

• Bırak BMW ferrari Porsche felan en iyisi pancar motoru kardeş @Pancar Motoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba alma amacın hiçbir zaman keyif olmayacak senin için yani,millet 700 bin tl bu araba desinde bi taraflarım kalksın diyorsun, akıl fikir ne diyelim.

Olay paraysa da arabadan anlayan biri bu aracın değerini de tahmin eder doğru bi şekilde o konuda da kafan rahat olsun
  • Bu BMW M6 alınır. Sorun yok. Alınabiliyor.
  • 997.314 TL civarıydı arabanın fiyatı 700.000 değil

Edit: Yorumum ise seninle aynı. Bunu alacağıma direk ferrari alırım. Dışarıdan bakan buna bmw der normal 320 ile görünüş dışında farkını anlayamaz. Ama nissan vs. Demişsin onlara katılmıyorum. Ford mustang, nissans skyline a biri dışardan baksa ford ve nissan olduğunu anlayamaz bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 26 Kasım 2015; 15:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

Araba alma amacın hiçbir zaman keyif olmayacak senin için yani,millet 700 bin tl bu araba desinde bi taraflarım kalksın diyorsun, akıl fikir ne diyelim.

Olay paraysa da arabadan anlayan biri bu aracın değerini de tahmin eder doğru bi şekilde o konuda da kafan rahat olsun

Ama demek istediğim şu. O kadar para verceksin aracın içinde foto çekilip instagram atınca direksiyona bakan biri BMW'ye biiniyor işte nolcak en fazla 150 200 bintlik araba der geçer herkesin bindiği araba der. Ama bi FERRARİ logosu ile çekilince içten çok daha farklı. Sonuçta ikiside güçlü araba bmw m6 dan keyif alcanda ferrariden almıcan mı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pancar Motoru -- 26 Kasım 2015; 15:30:02 >

• Birde şu var BMW nin 1 trilyonluk arabası var Mercedes'in 1 trilyonluk arabaları var amg gt falan... Gidip spor araç alıncaksa onları almak çok saçma..

Sonuçta bu markaların 100 milyara ucuz arabaası var.. yani her kesime hitap eden markalar.. 1 trilyon verip gidip bmw m6 gibi araç alcağıma en ucuz arabası 700 800 bin tl olan porsche ferrari lamborcini gibi markaları tercih ederim... En azından ona bindiğini gören direk anlar ne kadarlık arabaya bindiğini...

Zaten 250 bin tlye falan Golf R gibi araba alanlarıda anlayamıyorum oda ayrı bi mesele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu megane 3 alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Sizce Mazda 6 alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen Nissan GTR' ı gördükten sonra bu cümleyi söyleyemezsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Motoru

quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

Araba alma amacın hiçbir zaman keyif olmayacak senin için yani,millet 700 bin tl bu araba desinde bi taraflarım kalksın diyorsun, akıl fikir ne diyelim.

Ama demek istediğim şu. O kadar para verceksin aracın içinde foto çekilip instagram atınca direksiyona bakan biri BMW'ye biiniyor işte nolcak en fazla 150 200 bintlik araba der geçer herkesin bindiği araba der. Ama bi FERRARİ logosu ile çekilince içten çok daha farklı. Sonuçta ikiside güçlü araba bmw m6 dan keyif alcanda ferrariden almıcan mı :))

o zaman git aracın fiyat etiketi görünür şekilde fotoğraf çekil

• zihniyete gel! herkesin 1 milyonluk arabaya biniyor demesini istiyorsun, senin amacın tamamen ego tatmini. ona buna hava atıp gövde gösterisi yapmaya çalışmak karakter bozukluğu olduğunu gösterir, başka bir özelliğin yok ki paranla insanları etkilemeye çalışıyorsun.

alacak olsam kesinlikle M6 alırım ama E63 5.0 V10 olmalı.
  • Bu parayi m6 ya verene kadar ne arabalar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

zihniyete gel! herkesin 1 milyonluk arabaya biniyor demesini istiyorsun, senin amacın tamamen ego tatmini. ona buna hava atıp gövde gösterisi yapmaya çalışmak karakter bozukluğu olduğunu gösterir, başka bir özelliğin yok ki paranla insanları etkilemeye çalışıyorsun.

alacak olsam kesinlikle M6 alırım ama E63 5.0 V10 olmalı.

O kadar para veriyorsam paramla hava atmak isterim açıkçası?? O zaman senin amacın boşa para saçmak değilse BMW'ye 1 trilyonmu verceksin Ferrari varken?? Enayilik m6 almak kısaca
  • Şahsen ben de M6 almam.Maserati Ghibli-Ferari veya Porsche herhangi bir araba alırdım.
  • Öğretmenim. Ergenlerle sohbet etmeyi severim. Onların dertlerine dertlenir, sorunlarına abi gibi yaklaşırım.

Aşklarını hafife almam, dalga geçmem. Hedeflerine yürümelerine yardım ederim. Her konuda onlarla konuşurum ancak araba konusunda ciddiye almam onları.

Sizlere de aynısını tavsiye ederim.

• Alınır yoksa
  • Hava atmak için almıyorsan, günlük hayatta kullanabilmek istiyorsan, ağır görünümlü fakat performanslı bir araca ihtiyacın varsa, ailen binecekse. Sebep çok arkadaşım. Çoluklu çocuklu adam niye ferrari alsın? Gider audi rs6 alır. Ben performansı anlaşılmayan araçları daha çok seviyorum mesela.

Ben evli değilim ve param olsa hava için 2 kişilik araba veya 350bg lik porsche alacağıma nissan gtr r35 alırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 26 Kasım 2015; 19:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

700.000TL'ye sıfır km Ferrari-Porsche-Lamborghini varsa, hemen gidip alalım 6 ay kullanır satarım vergisini ödemeden çekme belgesi alıp.

Porsche Cayman fln örnek vermeyin komik olur M6'ya karşı.

700.000 tl yanlış demişim.. 700.000 tl olanlar ikinci el m6 sıfır değil.. Ayrıca ikinci el ferrari alsan nolcak ? zaten ikinci elleri bile 10.000 kmde falan oluyor? Sanki 200.000 km ferrari var .
  • Cidden alacaksan değerli bir yorum yazıcam.

• Falan filan inter milan yani ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.