Şimdi Ara

Bu SUV alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci eli 40-50 bin arası 4x4 2.0(mercedes motoru deniyor)

http://www.ssangyong.com.tr/?p=actyon

Marka cok bilinmiyor,

Kullanan,bilen,tecrübe edinen arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

• çok ağır ve yakıtı çok fazla ancak,2.eldeki fiyatları kafamı karıştırdı...
  • Evet, Mercedes motoru var deniliyor. Bu konuda emin değilim ama bu yönde epey mevcut.

Kötü bir marka değil. Tasarımlar herkese hitap etmiyor ve ikinci eli yok. Millet bu yüzden uzak duruyor.

Yoksa pişman edeceğini hiç zannetmiyorum.

Koreliler son zamanlarda güzel araçlar yapıyorlar.

Bu arada, merhum Barış Manço'nunda bir zamanlar SsangYong bir aracı vardı.
  • Motor-şanzıman Mercedes evet ama son teknolojiler değil tabi k, yaklaşık 10-15 yıllık teknolojiler mevcut. Tabi bu kötü birşey değil, oturmuş teknoloji kullanılıyor. Daha düne kadar satılan VW'in 1.9 TDI motoru neredeyse benimle yaşıttı. Dezavantaj olarak kişisel beğeniye göre değişen dış tasarım ve kimine güzel kimine kötü gelen iç mekandaki sert plastik kalitesi olarak gösterebiliriz. Araçlar da ağır olduğundan bir Doblo kadar az yakması da hayal olacaktır, tabi ki 10 lt civarında seyreden bir tüketimi olacaktır.
  • Bu aracın pickup versiyonunu kullanıyorum

Yürürü,motoru aynı sadece benimkinde arkada kabin var ve ticari bu binek

Araç için Ssangyong firması Mercedes ile ortak çalışmış bir firma daha önce ve o teknolojiyi kullanıyorlar halen

Görecelidir genelde ön yargı ile yaklaşılıyor normaldir önemli olan bilmediğin hakkında yorum yapmamak lazım

Az bilinen ama çok iyi bir araçtır piyasadaki diğer çin malı arçlar ile karıştırmak yapacağınız en büyük hata olur

Motorları düşük hızlarda gürültülü çalışıyor ama gerçekten konfor konusunda çok iyi araçtır şaşırtır diyebilirim

İçinde genel itibari ile sanılanın aksine yumuşak plastik kullanılmış araç

Doğan'ın dediği gibi Rahmetli Barış Manço Ssangyong Musso kullanıyordu o araç halen Kadıköy Moda'da evinin bahçesinde duruyor

Gidip yakından gördüm o aracıda Ondada fabrika çıkışı ''POWERED BY MERCEDES BENZ'' yazıyor.

Gidip test edin derim en uygunu Biz Ssangyong merkezde teste gittiğimizde Motor üzerinde Mercedes imzasını görmüştüm kendi gözüm ile

• Değişik bir dış tasarımı var.Tasarımını beğeniyorsanız alınır.
  • aman diyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    geçen yıl açıldı
    Bu araç alınır mı ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarıyla ssanyong 4x4 konusunda uzman bir firma korede uzun yıllardır askeri jipler yapan bir firma sonradan piyasaya açılıyorlar.oto kullanıcı kitlesinin düşünce yapısına bakınca TR de tutması çok zor.şovrumlarına gidip incelemiliğim var.malzeme kalitesi falan baya iyiydi.
  • bir Tiguan değil :)
  • bu değil kyron alınır. Fiyatı düşse asıl korondo alınır.
  • Hocam bir tanidik anlatiyordu dinlediklerimi anlatayim
    Sanziman ve motor mercedes evet ancak 2.0 dizel keyfi yasayacagim sanmayin 2 ton bastin mi gitmiyor yetersiz kalip fazla yakiyor.Konforlu bir arac ancak park sorunuda buyuk dert(mis :-))

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

aman diyorum..

Tecrübe var mı?
  • Kyron'da kısa süreli yolculuk etmiştim gayet konforlu ve tıkırtısız bir araçtı.Performansı da fena değildi.Deri,navi vs.. mevcuttu araçta donanımı da iyiydi ancak aracın ses yalıtımı zayıf ve kabine motor sesi biraz fazla yansıyordu.Bunun dışında beğenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

aman diyorum..

Tecrübe var mı?

olmazmi.

• ben test etmiştim vaktiyle,

sürüş konforu olarak parasının çok üstünde, tiguan sportage crv vs c segmenti tüm suvlardan açık ara iyi diyebilirim. virajlarda da yatma eğilimi yoktu.
    vites geçişleri sorunsuz malzeme kalitesi olarak da kötü denemez.

olumsuz denebilecek yönü performansı ve tüketimi ama o da dizel olması dolayısı ile fazla göze batmıyor.

bu arada rexton ve diğer modelde kullanılan 2.7 motor mercedes motoru, eski e 270cdilardaki motor, ama kyrondaki 2.0 motoru mercedes hiçbir modelinde kullanmadı, şanzımanı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

ben test etmiştim vaktiyle,

sürüş konforu olarak parasının çok üstünde, tiguan sportage crv vs c segmenti tüm suvlardan açık ara iyi diyebilirim. virajlarda da yatma eğilimi yoktu.
    vites geçişleri sorunsuz malzeme kalitesi olarak da kötü denemez.

olumsuz denebilecek yönü performansı ve tüketimi ama o da dizel olması dolayısı ile fazla göze batmıyor.

bu arada rexton ve diğer modelde kullanılan 2.7 motor mercedes motoru, eski e 270cdilardaki motor, ama kyrondaki 2.0 motoru mercedes hiçbir modelinde kullanmadı, şanzımanı bilmiyorum.

Şanzıman için;

Bu SUV alınır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

Hocam bir tanidik anlatiyordu dinlediklerimi anlatayim
    Sanziman ve motor mercedes evet ancak 2.0 dizel keyfi yasayacagim sanmayin 2 ton bastin mi gitmiyor yetersiz kalip fazla yakiyor.Konforlu bir arac ancak park sorunuda buyuk dert(mis :-))

Siz yanlış ya da problemli araca binmişsiniz, araç gayet güzel gidiyor.
    Dayım 4 yıl önce Kyron satın almıştı, son 1 yıldır eşi kullanıyor, araç 210 bin kilometrelere geldi, dışındaki minik ezik çizik gibi kozmetik kusurlarından başka hiçbir problemi yok. Şehir içi yakıt tüketimi için 10-12 litrelerde, belki bu yüksek gelebilir ama Captiva, Sorento, X5, Santa Fe, Antara gibi rakipleri de tüketim konusunda aşagı kalmıyor. Fiyatına göre oldukça konforlu ve donanımı tatminkar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

aman diyorum..

Tecrübe var mı?

olmazmi.

O zaman anlat da hepimiz faydalanalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.