Şimdi Ara

bu bmw m6 alınır mı? yoksa? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam zenginin mali zugurdun çenesini yorar konusu olmuş :)
    En güzel araba, alabildigin arabadir.misal bugün pencereden 2 dakka izledim arabamı.hay dedim seni yapan mühendisin elini öpeyim ben ;) araba da seat :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hımmm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Motoru

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

700.000TL'ye sıfır km Ferrari-Porsche-Lamborghini varsa, hemen gidip alalım 6 ay kullanır satarım vergisini ödemeden çekme belgesi alıp.

Porsche Cayman fln örnek vermeyin komik olur M6'ya karşı.

700.000 tl yanlış demişim.. 700.000 tl olanlar ikinci el m6 sıfır değil.. Ayrıca ikinci el ferrari alsan nolcak ? zaten ikinci elleri bile 10.000 kmde falan oluyor? Sanki 200.000 km ferrari var .

Palio veya Accent alıyormuş mantığıyla konuşma. Ferrari zaten ''hadi yarın gidip alalım pazardan hanım'' mantığıyla alınan bir araç değil.

Lamborghini veya Porsche gibi araçlarda da, 500.000TL üstü rakamlara alacak gücü olan adam, genel olarak kompleks yapar, daha doğrusu kompleks de değil anlatamadım o kısımı ama gidip başkasının ikinci elini almaz sıfır tercih eder. Kaldı ki bu araçlar 2000 devir ile şehir içi 9-10 litre yakıt kasmak için kullanılan araçlar değil, 10.000km dediğin km bir supercar için normal bir arabanın 100-150.000km'sine eşit sayılabilir. 10.000km boyunca minimum %80 5000 devir altını görmemiş araçlar bunlar.

Kaldı ki Ferrari'lerin çoğu 50.000km'den sonra iptal, büyük masraflar çıkarıyor. Zaten 50.000km ve üstü supercar görme ihtimalin de çok düşük, elmas bulmuş gibi sevinirsin bulsan belki.

Ve yine ayrıca 10.000km'de bir Ferrari'yi de 700.000TL'ye alamazsın.

Alabileceğin modeller 10 yaşını aşmış modeller olacaktır, F430 vs... gibi.

Hoş 20 yaşını aşsa da fark etmez, gelmiş geçmiş en iyi Ferrari modellerinden birisi F430 ama onun bakım maliyetleri, yürütme masrafları ile M6'nın ki aynı değil. M6 4-5 kişilik, şehirler arası kullanabileceğin bir model. M6 yerine CLS 65AMG veya RS7'de olsa fark etmez, bu araçlar supercar değiller. Kliması radyosu olmayan yüzlerce Ferrari var Dünya'da, bilmem farkında mısın, birisi klimalı araba ister, diğeri sadece taburesi olsun ama uçak gibi hızlı olsun ister, bunlar tamamen kişisel tercihler.

ya kardeşim 50.000 tl üstü ferrari bulsam niye sevincem? yüksek km araba bulununca sevinilirmi?

ayrıca bunları kullanan adamlar sürekli yükske devirmi çeviriyor sanıyorsun? sürekli 300 mü basıyor adamlar? Adam şehir içinde kullanıyorsa arabayı istanbulda reinaya gitmek için falan 10.000 kmyi öyle yaptıysa yüksek devirmi çevirmiş olcak?

Ayrıca yüksek devir çevirse bile Clio ile bir mi bu? Clio yükske devir çevirince motor zorlanır yorulur ama Ferrari üreten adamlar motor dayanıklığını pistonları vs. ona göre yapmışlardır. 50.000 kmde bitermi araç

Ayrıca BMW sokakta her 10 adamdan 2 sinde var. İster m6 olsun ister m10.. Sonuçta direksiyona aracın logolarına bakınca BMW logosu var.. Ama Ferrarinin havası birmi? Yemişim klimayı radyoyu.. Ben yolda 200 basarken direksiyona bakınca BMW amblemi değilde Ferrari amblemi görmek isterim.. Düşünün nasıl gaza gelirsiniz.

• Porsche varken kimse gidip çapulcu BMW almaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz desek vaz mı geçeceksin de alınıra yorum arıyorsunuz...
    Başkasının parasıyla, keyfiyle gerdeğe girilmez..
    Fiyatından sebep alınma mantığı herkes için yok zaten bu eskiden de böyleydi yeni birşey değil. M5'in konumlandırması başka M6 başka.. Dün de öyleydi buna o kadar para verileceğine 6.40+ alıp yüklemek çok daha mantıklı ve ucuz...

• Teknik soru gelse kimse yazamaz. Boş konu olunca maşallahiniz var.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-elite-auto-2015-s-500-coupe-4-matic-amg-bayi-cikisli-plus-pkt-240836562/detay

al işte bu ilandaki arabada 1 trilyon.. Bunu alcağıma aşşağıdaki Aston Martin'i alırım daha iyi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-aston-martin-ss-motors-2011-aston-martin-rapide-6.0-v12-14.547-km-bayi-232169877/detay

mercedes cok guzelmiş.merakımdan ve tecrubesizligimden soruyorum.bu aracı bayiye gidip alsan siparişini versen 3 ay beklesen daha uyguna alamazmısın.adamlar 550 km binmiş.birde sıfırından ve opsiyonel paketinden daha pahalıya satiyorlardır.en az 50 100 bin tl kar ediyorlardır.ben anlamiyorum yani.mercedes satmiyormu parasını verdikden sonra bu aracı?2 ay beklerim ne olur yani.

• quote:

Birde şu var BMW nin 1 trilyonluk arabası var Mercedes'in 1 trilyonluk arabaları var amg gt falan... Gidip spor araç alıncaksa onları almak çok saçma..

Sonuçta bu markaların 100 milyara ucuz arabaası var.. yani her kesime hitap eden markalar.. 1 trilyon verip gidip bmw m6 gibi araç alcağıma en ucuz arabası 700 800 bin tl olan porsche ferrari lamborcini gibi markaları tercih ederim... En azından ona bindiğini gören direk anlar ne kadarlık arabaya bindiğini...

Zaten 250 bin tlye falan Golf R gibi araba alanlarıda anlayamıyorum oda ayrı bi mesele.

Senin gibi etiket meraklısı olmayanlar alabilir.

Zevk ve tercih meselesi.

• quote:

Birde şu var BMW nin 1 trilyonluk arabası var Mercedes'in 1 trilyonluk arabaları var amg gt falan... Gidip spor araç alıncaksa onları almak çok saçma..

Sonuçta bu markaların 100 milyara ucuz arabaası var.. yani her kesime hitap eden markalar.. 1 trilyon verip gidip bmw m6 gibi araç alcağıma en ucuz arabası 700 800 bin tl olan porsche ferrari lamborcini gibi markaları tercih ederim... En azından ona bindiğini gören direk anlar ne kadarlık arabaya bindiğini...

Zaten 250 bin tlye falan Golf R gibi araba alanlarıda anlayamıyorum oda ayrı bi mesele.

Nissan 1.2 micra
    Nissan gtr

E ikiside nissan.

Ferrari 360mondeo 350bin tl.
    Ferrar f12 berlinetta bilmem kac bin.

Bmw e30 20bin diyelim.
    Bmw m5 200bin

• Benim 40 binlik 2007 model civic bile Türkiye yollarında zor gidiyor. 1 milyonluk Porsche Nasıl gitsin?
    997 binlik M6 Türkiye tarlalarında (yollarında) sürülebilir ama.
    1 milyon verip garajdan arabayı çıkaramamak var bu işlerin ucunda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.