zamanaşımına uğramış haber < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Ağustos 2022; 23:59:40 > |
boğaziçi haberi

-
-
Bu sanırsam burada ki ilk vukuat değil. Bu terör destekçilerininde seçilerek o üniversitelere yerleştirildiğini düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:DD agam sana kaç para veriyorlarsa bana ulaş 2 katını vericem sana, troll yavrum benim :D
okul önünde olanlar okulun öğrencisi değil, öğrenci olanlar genel olarak içerideydi. Yani dışarıda provoke etmeye çalışan dallamalar olabilir, ama bu demek değildir ki "AGa BunLAr nAsIl dEmOkRasİİ isTiyOR? xD". ana olaydan çok uzaklaşmaya çalışma troll kardeş.
-
üniversiteyi sadece kız avlanacak yer zanneden ve hayatında üniversitenin önünden bile geçmemiş güruh ağzından salyalar akıtarak gene saçmalamış.
-
Bahse konu siteye bakmayın bile öğrencisidir desede kimse inanmaz herkes farkında bunun. Yine her eylemde olduğu gibi dhkpcliler gelip eylemin asıl niyetini su istimal edip polise saldırarak polisin yaptığı her müdahaleyi özellikle çekerek kendi ajistasyonlarını yapacaklar da artık yemiyor kimse bunları. -
Bende daha önce çeşitli mitinglere katıldım Şu dhkp clilere hiç denk gelmedim. şöyle bir yanımda olsalar kafalarını ezerim. Allah yarattı demem.
Bu kişiliksizler yüzünden olay amacından sapıyor.
Bir şey daha söyliyim o dhkp c li slogan atanların gizli polis olma ihtimali çok yüksek.
Devlet böyle konularda terör örgütünden daha tehlikelidir. Faili meçhullere bakarsan görürsün
Bunlar boğaziçili değil ama boğaziçinde terör örgütü sempatizanları da yok değil.
Devletin bu görüntülerdeki şahısları not edip devletin herhangi bir kadrosuna es kaza kesinlikle almaması gerekiyor.
Not edilsin hepsi tek tek.
@sissil DH yi kullanarak "devleti terör örgütünden daha tehlikeli" gören ... Bir sıfat bulamadım
Bu zihniyet oradaki çocukların %5'ini bile temsil etmiyor.
Bu SJW'ler üzerinden algı kasarak orada üniversitesini ve ülkesini savunan çocukların haklı uğraşlarına leke sürmeyin.
-
bu sjw ler her şeyden daha tehlikeli. bireysel hak ve özgürlüklerin önündeki en büyük engeller.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7bu sjw ler her şeyden daha tehlikeli. bireysel hak ve özgürlüklerin önündeki en büyük engeller.
Öyle tabii. Çözüm Süreci döneminde de rektörlerle pek iyi anlaşıyorlardı bunlar, süreç bitince taraf değiştirdiler.
Çözüm Sürecinde üniversiteleri bunlara karşı koruyanlar Fırat Çakıroğlu gibi Atatürkçü, milliyetçi/ulusalcı gençlerdi.
-
Tiplere bak çoğınluğun ne olduğu belli,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
stajyerlerin yeri dhkp-c yine imdat çekici olarak geldi, bunlar slogan attı aktroller anında tt yaptı, ne zaman sabote edilecek bir şey olsa bunlar ortaya çıkıyor ama kalan zamanlarda sesleri çıkmıyor, polis kayıtlarını isteyen olayı kapatmak yerine üstüne giden savcıyı da bunlar öldürdü.
bunları aranızdan kovmazsanız bunlar her olayı sabote edecek, gezide de gördük geldiler hemen Atatürk ve apo bayrağını açıp fotoğrafı verdiler sonra ortadan kayboldular.
-
-
Bu tür toplumsal olaylarda araya provakatörler karıştırılır.Bu tüm dünyada uygulanan bir yöntem.Bunlara mesela din karşıtı devlet karşıtı veya örgütleri övücü sloganlar attırılır veya yağma yaptırılır veya buna gözyumulur. sonra bu eyleme karşı propaganda aracı olarak kullanılır.
Mesela şu Amerikadaki Corc Floyd zenci olaylarında bankaları ve marketleri talan eden kişilerin zenciler değil aşırı sağcılar olduğu ortaya çıkmıştı.
Bu olay da böyle mi olmuştur,blinmez ama kesin hükümde bulunmamak gerekir.
-
Boğaziçili meşhur kedide olaylara karışmış diyorlar. Hani şu yemekhanede cirit atan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Black Lives Matter protestolarına dönüyor olaylar. Haklı mücadele göz ardı edilip, bu azınlığı öne çıkartıp, herkesin fikri ve amacı buymuş gibi sunuyorlar millete. Akıl oyunlarına bak..
-
şu videoyu izledim de çözüm sürecinde ne tavizler verilmiş yuhh şok oldum daha önce duymadığım şeyler duydum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7şu videoyu izledim de çözüm sürecinde ne tavizler verilmiş yuhh şok oldum daha önce duymadığım şeyler duydum.
O dönem gerçekten karanlık bir dönemdi.
Yandaş medyası milliyetçileri ve Atatürkçüleri aşağılar, üniversitelerde SJW'si yeşil-sarı-kırmızı çaputlarla gezer, Doğu şehirlerinde hendekler kazılırdı.
Çakma aydınlar "demokrasi, eşitlik" terimleriyle propaganda yapar, Türk milliyetçileri aşağılanır ve bazı zamanlarda fiziksel saldırılara uğrarlardı.
MHP bu sebeple ikiye bölünmek zorunda kaldı. HDP'ye karşı bir kısmıyla (MHP) AKP'yi, bir kısmıyla (İYİ) YCHP'yi kontrol altına aldı.
Şimdi de en güçlü 2 CB adayı Yavaş ve İmamoğlu. (Çatı aday bunlar yapılamazsa da BAĞIMSIZ İNCE)
Yavaş milliyetçi, İmamoğlu'nun ailesi ülkücü/milliyetçi kökenli, İnce'nin de ekibi full ulusalcı.
:DD agam sana kaç para veriyorlarsa bana ulaş 2 katını vericem sana, troll yavrum benim :D okul önünde olanlar okulun öğrencisi değil, öğrenci olanlar genel olarak içerideydi. Yani dışarıda provoke etmeye çalışan dallamalar olabilir, ama bu demek değildir ki "AGa BunLAr nAsIl dEmOkRasİİ isTiyOR? xD". ana olaydan çok uzaklaşmaya çalışma troll kardeş. |
Bende daha önce çeşitli mitinglere katıldım Şu dhkp clilere hiç denk gelmedim. şöyle bir yanımda olsalar kafalarını ezerim. Allah yarattı demem. Bu kişiliksizler yüzünden olay amacından sapıyor. Bir şey daha söyliyim o dhkp c li slogan atanların gizli polis olma ihtimali çok yüksek. Devlet böyle konularda terör örgütünden daha tehlikelidir. Faili meçhullere bakarsan görürsün |
üniversiteyi sadece kız avlanacak yer zanneden ve hayatında üniversitenin önünden bile geçmemiş güruh ağzından salyalar akıtarak gene saçmalamış. |
Bahse konu siteye bakmayın bile öğrencisidir desede kimse inanmaz herkes farkında bunun. Yine her eylemde olduğu gibi dhkpcliler gelip eylemin asıl niyetini su istimal edip polise saldırarak polisin yaptığı her müdahaleyi özellikle çekerek kendi ajistasyonlarını yapacaklar da artık yemiyor kimse bunları.
|
Bu zihniyet oradaki çocukların %5'ini bile temsil etmiyor. Bu SJW'ler üzerinden algı kasarak orada üniversitesini ve ülkesini savunan çocukların haklı uğraşlarına leke sürmeyin. |
Tiplere bak çoğınluğun ne olduğu belli,
|
Bunlar boğaziçili değil ama boğaziçinde terör örgütü sempatizanları da yok değil.
Devletin bu görüntülerdeki şahısları not edip devletin herhangi bir kadrosuna es kaza kesinlikle almaması gerekiyor. Not edilsin hepsi tek tek. |
Adamlarin cogu sinavda ilk 1000 e girip giris yapiyorlar uniye neyden bahsediyorsun
Ha tabi siz zamaninda fetöcülere soru verdiniz yerlestirdiniz onunla karistiriyorsun |
Polise katil derler , pkk ya özgürlük derler , bunları savunanlar sorsan ülkesini en çok seven malum kesim. Her söze diyecek bir lafları vardır .Kendi konuştukları söyledikleri en doğrusudur , senin söylediğin yandaş ağzı oluyor . Daha ülkesini sevmeden milliyetçilik, Atatürku bilmeden Atatürkçülük yaparlar . Bu zihniyet ülkeye 100 tane düşmandan daha fazla zarar veren zihniyettir. Her fırsatta anarşistleşip yakıp yıkan pkk zımbırtısı gibi politika izleyen zihniyet , ilk fırsatta birleştirici benim devletçi benim diyen zihniyettir . Birde moda olmuş hükümet düşmanlığı adı altında vatan düşmanlığı yapan . He bu arada onlarda en iyi vatanseverdir. |
Benzer içerikler
- en kolay çürük raporu
- suriye'de araba fiyatları
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- dost koleji hangi cemaat'in
- en iyi hava durumu uygulaması
- kaan uçak
- kuantum bilgisayar nedir
- 2024 en çok satan arabalar
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X