Binbaşı
10 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 395 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Geçen hafta internet başvurusu yaptım cumartesi geleceklerini söylediler müsait olmadığımı pazartesi gelmelerini söyledim .tamam dedi ,öğreniyorum ki cumartesi geleceklermiş tekrar . 1- internetten yapmam gereken bir iş var bunu bilmelerine rağmen ileri zamana atıyorlar erkene çekme durumu olamaz mı ? 2- eğer gelirseler kapıyı açmazsam üyeliğim başlamış olur mu ? Herhangi bir imza atmadım sadece sesli onay verdim.Başka firmaya geçmeyi düşünüyorum belliki sıkıntı çıkaracak ilerleyen zamanda .

Siteye girdiğimde anasayfa da koskoca bir satılıktır irtibat diye yazmak istiyorum . Bunu nasıl yapabilirim ?

Görüp görebileceğiniz en zor soruları olan ve çözümlü matematik ve paragraf kitabı ariyorum . Var mı tavsiye beyler ?

Arkadaşlar 3 gündür mahvoldum neredeyse , egilemiyorum , namaz dahi neredeyse kilamayacak duruma geldim . Masa başında iken ara ara sanki boğazımdan çıkacakmış oluyor . İlk defa boyle birşey başıma geldi , yapabileceğim birşey var mı hiç yoktan sabahı etmek için ?

Maalesef iyi geliyor diye soda içip içip durdum galiba aksine daha da kötü duruma soktu beni .

Genel bakım ve temizlik için gideceğim . Özel veya devlet kaliteli işini iyi yapan olsun yeter . Özel ise fiyatı çok uçuk kaçık olmasın tabii .

Kulaklığı bugün aldım arkadaşlar fakat kulağa gelen kısım terliyor bunun için bir çözüm var mı ?

Sporda veya telefondan film izlerken kullanacağım bugün 2-3 saatte almayı düşünüyorum . Tecrübeli arkadaşlar varsa değerli yorumlarını bekliyorum .

JBL 500BT mı Philips Bass+ SHB3175wt modeli mı ?

İkisinin fiyatida aynı .

Korona virüsünün nereden kimin nasıl getirildiği anlatılıyor beyler . İzleyip feyz alalım .

Korona virüsü sorumlusu
Arkadaşlar sert sık ve kıvrılan bir saçım var . Her gün yıkayınca öyle kuruyor ki bakımsız görünüyor . Kolay kolay yaglanmiyor . Kullandığım krem şampuan kalmadı . Saçım nemli iken fena değildi ama kuruduktan sonra fön bile çekilmiyor .

Denemiş yaşamış memnun kalmış varsa önerilere açığım . Eğer üründen memnun kalırsam ödülüm olacak . Her öneriye açığım fakat denilen her ürünü almayacağım bir kaç yerde ürünle alakalı şeyler okumam gerekiyor .
İspanya filmi , orijinal ismi contratiempo ingilizce ismi The invisible quest

Puanım 9/10
Hakkında
Forum İmzası:
Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 Octa-Core CPU | Adreno 540 GPU | 6" Optic AMOLED
2160x1080 (18:9, 401ppi) | 64GB UFS 2.1 | 6GB LPDDR4x RAM | 16MP (IMX 398) f/1.7 Arka Kamera
20MP (IMX376) f/1.7 2. Kamera | 16MP (IMX 371), f/2.0 Ön Kamera | 3300mAh Li-Ion Batarya
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
HTC
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Takım
Galatasaray
TV
TV
Ses Sistemi
Edifier
Notebook
HP
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Ekran Kartı
MSI
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.360
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 36.362 (Bu ay: 625)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.850 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.