Şimdi Ara

boğaziçi, bilkent, odtü gibi okullara girip okulu uzatan tanıdığınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı beyler? 2 gündür türkiye derecesi yapıp boun eemi 7 senede bitiren, 8 senede odtü bilgisayardan mezun olamanyan kişiler duyuyorum çevreden sürekli ben de bilkent eem(tb) yazdım bu sene. bölüm zor diyolar biraz korku var. böyle bi durumuna düşme ihtimalimiz yok değil mi? tahtalara gelmeyelim sonra

edit: ankara hukuku 9 senede bitiremeyip esnaflık yapan birini duymuştum bi de bi arkadaştan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommonSense12 -- 20 Temmuz 2014; 18:52:56 >

• Babam ODTÜ mezunu. Okulu uzatmadan bitirmiş ama ilk başlarda inanılmaz zorlanmış. İnanılmaz ötesi zorlanmış hatta :D

Sınavlardan önce günlerce uyumuyormuş, hatta şöyle bir anısı da var kendisinin :

Yine bir final haftası, dersten kalacağım korkusuyla uyku tutmuyor tabi. Tam 3 gün boyunca hiç uyumamış. Yemek ve banyo haricinde odasından çıkmamış, 4.gün sabahı gitmiş, sınava girmiş ve odasına gelip, başını yastığa koymuş.

Uyandığında her yer karanlıkmış, babam da '' aa iyi akşam olmuş, uykumu almışım, sevindim '' demiş. Ama ertesi gün akşam olmuş aslında :D 30-35 saat civarında uyumuş. Arkadaşları çok korkmuş babam uyurken. Ölü gibiymiş çünkü, ne yapsalar uyandıramamışlar.

En sonunda bu adama bir şey oldu deyip, doktor çağırmışlar.

Doktor,'' hiçbir sorun yok, uzun süredir uyumadığı için vücut kendini kapatmış, yakında kendine gelir '' deyip rahatlatmış arkadaşlarını...

Anlatmak istediğim şey, okulu zamanında bitirebilirsin, ama çok çalışmadan bunu yapmayı düşünüyorsan, işte bu imkansız...
    hocam her şeyden önce onlar da insan ya. belki çalışamadı, sınav gecesi uyuyamadı(ben), sınavda bayıldı, bi arkadaşım panik atak geçirdi mesela. bu adamların hepsinin potansiyeli var ama nedense küçük görüyolar sırf sıralama düşük diye. biz şanslı olanlar iyi yaptık ama kötü de olabilirdi yani, her şeyi belirlemiyor ki sınav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

bilkenti bu iki süper ismin arasına nasıl koydun? Bu arada cevap vermek gerekirse bilkentin 80% uzatmıştır okulu 210 binden alan bölümlerle dolu

Bu arada bilkent eem yanlış tercih karşim. boğaziçi yazacaktın

Bilkent'i çok küçümsüyorsun bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADP+P A kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinin çoğuna katılmakla beraber mühendislikte bilkente haksızlık yapıyorsun.
    Özellik eem de Bilkent efsanedir.
  • quote:

bilkenti bu iki süper ismin arasına nasıl koydun? Bu arada cevap vermek gerekirse bilkentin 80% uzatmıştır okulu 210 binden alan bölümlerle dolu

ben bilkenten memnunum boğaziçine gelene kadar koçu falan yazardım zaten. devlet okulu istemiyorum olanaklar kısıtlı olduğu için ayrıca özellikle bu sene bilkent eemin tavan puanına bak 580 küsür puanlı biri gelecek(mf4 türkiye 5.si + fizik olimpiyatları altın madalya;) isim gerekirse isim de veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommonSense12 -- 20 Temmuz 2014; 19:03:42 >

• Babam ODTÜ mezunu. Okulu uzatmadan bitirmiş ama ilk başlarda inanılmaz zorlanmış. İnanılmaz ötesi zorlanmış hatta :D

Sınavlardan önce günlerce uyumuyormuş, hatta şöyle bir anısı da var kendisinin :

Yine bir final haftası, dersten kalacağım korkusuyla uyku tutmuyor tabi. Tam 3 gün boyunca hiç uyumamış. Yemek ve banyo haricinde odasından çıkmamış, 4.gün sabahı gitmiş, sınava girmiş ve odasına gelip, başını yastığa koymuş.

Uyandığında her yer karanlıkmış, babam da '' aa iyi akşam olmuş, uykumu almışım, sevindim '' demiş. Ama ertesi gün akşam olmuş aslında :D 30-35 saat civarında uyumuş. Arkadaşları çok korkmuş babam uyurken. Ölü gibiymiş çünkü, ne yapsalar uyandıramamışlar.

En sonunda bu adama bir şey oldu deyip, doktor çağırmışlar.

Doktor,'' hiçbir sorun yok, uzun süredir uyumadığı için vücut kendini kapatmış, yakında kendine gelir '' deyip rahatlatmış arkadaşlarını...

Anlatmak istediğim şey, okulu zamanında bitirebilirsin, ama çok çalışmadan bunu yapmayı düşünüyorsan, işte bu imkansız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyyoem -- 20 Temmuz 2014; 19:19:25 >

• uzatmak istemiyorsan yaz okulu denen nimet (!!!) i kullanacaksın sanırım :D şu an üst sınıflarda kimle konuşsam yaz okulunda yani hatta bazı dersleri yaz okulunda almak daha kolay oluyormuş.Tabi bunların hepsi muş yani bende konuştuğum insanlardan duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: decoder5

quote:

ben bilkenten memnunum boğaziçine gelene kadar koçu falan yazardım zaten. devlet okulu istemiyorum olanaklar kısıtlı olduğu için

31binlik adamlarla zevkli dersler diliyorum sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOĞAZİÇİ vs ODTÜ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • banada bilkent yazma hazırlıkta kalırsın dediler ama yazdım.
  • quote:

quote:

quote:

ben bilkenten memnunum boğaziçine gelene kadar koçu falan yazardım zaten. devlet okulu istemiyorum olanaklar kısıtlı olduğu için

forumda 30bininci olup ikinci senesinde ilk 2kya girenler var. ayıp etmiyo musun onlara? onlar da boğaziçinde odtüde okuyacak sonuçta

• Boun ee bitirememis var
    boun ee 8 senede bitirmis var
    boun fen bilgisi sanirim 9 sene var, ama bunlar zorluk kolaylikla alakali degil kisiyle alakali.

• quote:

quote:

quote:

Çok yanlış bir kafa yapısı...

Şu sınavda 31k veya daha kötüsünü yapmış olan, ama ileride senden daha çok para kazanıp, daha başarılı olacak insanlar da olacak... ;)

• Arkadaşm bogazicinde 3. Yıl olacak başladığı yerde hala..ama o hazırlıkta takıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: eylul.

Arkadaşm bogazicinde 3. Yıl olacak başladığı yerde hala..ama o hazırlıkta takıldı

hangi bölümde?
  • quote:

quote:

Arkadaşm bogazicinde 3. Yıl olacak başladığı yerde hala..ama o hazırlıkta takıldı

hangi bölümde?

Mat öğretmenliği

• quote:

quote:

quote:

hangi bölümde?

Mat öğretmenliği

hazırlık o kadar zor muymuş yav? 3 sene hazırlıkta harcamak için çok fazla üzüldüm arkadaşın adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Boun ee bitirememis var
    boun ee 8 senede bitirmis var
    boun fen bilgisi sanirim 9 sene var, ama bunlar zorluk kolaylikla alakali degil kisiyle alakali.

zeki ama rahat insanlar sanırım
  • yok mu çevrenizde böyleleri başka?
  • ADP+P A kullanıcısına yanıt
    Bilkent avrupada eem top3 de ne yanlışı amerikada boğaziçini odtüyü tanıyan mı var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boğaziçi hariç hep özel yazdım hatta bilindik özellerin sonuna özyeğini de yazdım, taş gibi üni. üniversite özelde okunur beyler, gidip görseniz anlardınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam2

boğaziçi hariç hep özel yazdım hatta bilindik özellerin sonuna özyeğini de yazdım, taş gibi üni. üniversite özelde okunur beyler, gidip görseniz anlardınız.

O ne oyle ya mac trt'de izlenir gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.