Şimdi Ara

boğaziçi haberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Adamlarin cogu sinavda ilk 1000 e girip giris yapiyorlar uniye neyden bahsediyorsun
    Ha tabi siz zamaninda fetöcülere soru verdiniz yerlestirdiniz onunla karistiriyorsun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 5 Ocak 2021; 4:33:38 >
  • Ak troll demişsin, bk troller için de bir şeyler söyle, yoksa onlardan biri misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse darılmasın gücenmesini gene ortalığı karıştıran belli adını vermiyorum. Bu kişi ülkeyi karıştırdıkça daha çok şeyler olur biz burada konuşuruz

• Siz hala Dhkpc örgütünü ponçik minnak sol örgüt mü sanıyorsunuz. Bu terör örgütü, istihbarat örgütleri tarafından kurulmuş/ele geçirilmiş bir örgüttür.

Bu örgüt bir takım ideolojik amaçlar ve gündem değiştirme amaçlıdır.

Ben sol cenahtan yani sosyalist eğilimli biriyim. yıllar öncesinde büyüklerimin anlattığı Dev-Genç, Dev-Yol, Dev-Sol, Thkp gibi örgütlerin kahramanlık hikayeleriyle büyüdüm.

Ama sonra kendi çapımda bu örgütler hakkında araştırma yaptıkça bazılarının neye hizmet ettiklerini gördüm.

Sağ, sol, dinci farketmeksizin bir takım örgütler vardır. Birkaç örnek vereceğim;

Dhkp-c;

Bu örgüt genellikle son derece masum ve gerçekten hak aranan ortamlarda meydana çıkıp sabote etme amaçlıdır. Örneğin Berkin Elvan davasında Cumhuriyet Başsavcısı B. Elvan davasında son aşamaya gelip, olayın perde arkasını tam çözecekken Dhkp-c tarafından öldürüldü.

Hizbullah;

yıllar önce İslamcı bir kadın yazarı (ismini hatırlayamadım) domuz bağı yöntemiyle öldürdü. Bu kadın yazar İslam'da yenilikçiliği savunan ve İslam'da ki gerici bağnaz anlayışa karşı gelen biriydi.

Pkk; hepiniz biliyorsunuz anlatmaya gerek yok.

Diğer irili ufaklı, sağlı sollu örgütlerde hemen hemen bu tür hizmetler! yapıyor. Yani bu örgütlerin asıl amacı, hak, hukuk, adalet, demokrasi, ekonomi, kültürel ve saire gibi birçok masum eylemi sabote etmek ve marjinalleştirip toplum gözünde itibarsızlaştırmaya yönelik hizmetler veren örgütlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyrie2

Adamlarin cogu sinavda ilk 1000 e girip giris yapiyorlar uniye neyden bahsediyorsun
    Ha tabi siz zamaninda fetöcülere soru verdiniz yerlestirdiniz onunla karistiriyorsun

Kimmişiz biz söyle bakalım. Tanımadığın insanlar hakkında konuşurken söylemlerine dikkat et

• 82 bin kişiye istediğini yaptırmak için 4 çocuk bile yeterlidir.

boğaziçi haberi

İzleyin.https://goster.co/meksika-dalgasi-nasil-baslatilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 5 Ocak 2021; 10:36:24 >

• odtü de bunlarla dolu. bunlar direk emirleri pkk dan aliyor. butun topluluk baskanlari, facebook sayfalari hepsi bunlarin elinde. sayilari az ama herseye karisiyorlar. facebookta bir yorum yazsan hakaret kufur fosik eksik olmaz. bunlar nasil kazanip geliyor orasi mechul

• Bence yanlış seçim olmuş rektör seçimi arkadaş erdoğan ne yapsın atamakla bitmiyor ki bunları sırtında yük hepsi.

Sadece atamakla bitmiyor birde korumak gerekiyor sora reklamını yapmak gerekiyor koltukta rahat etsinler diye gözünü yumamıyordur kesin nezaman ne yanlış yapacaklar da siyasi sorumluluğu bana kalacak diye bırakamaz ki peşini

Zaten adam hiç düşünmeden yapışmış makama hemen polisi neden soktun öğrenciyi neden kışkırtıyorsun iletişime geçmek için bir girişimde bulunmadan polis çağırmak nedir

Seni oraya atamışlar her fırsatta seni atayanlara neden hala yük oluyorsun bir okula hakim olamyacaksan o makama layık değilsin demektir

• O yaşlarda öğrencilerin her türlü sloganı atmasını normal karşılarım. Hepimiz aynı yollardan geçtik; o dönemde kanımız fokur fokur kaynar, sınır tanımazdık. Ya da o yaşlarda insanları kandırmak kolay olur. Asıl sorun, yapılan bir yanlış atamaya çok daha yanlış argümanlarla karşılık vermeye çalışan Canan Kaftancıoğlu ve tayfası. Bir terör örgütünün kurucu kadrosunda bulunan bir insana selam göndermek neyin kafasıdır? "CHP'yi bitirecek, Atatürkçü çizgiden ayıracak birilerini bul" diye emir verilse Canan Kaftancıoğlu'ndan daha uygun bir isim bulamazlardı herhalde. Ya CHP adını değiştirsin, ya da biz Atatürk'ün kurduğu partiyiz demekten vazgeçsin. Çünkü adı dışında en ufak bir ortak yönü yok!

• Polise katil derler , pkk ya özgürlük derler , bunları savunanlar sorsan ülkesini en çok seven malum kesim. Her söze diyecek bir lafları vardır .Kendi konuştukları söyledikleri en doğrusudur , senin söylediğin yandaş ağzı oluyor .

Daha ülkesini sevmeden milliyetçilik, Atatürku bilmeden Atatürkçülük yaparlar . Bu zihniyet ülkeye 100 tane düşmandan daha fazla zarar veren zihniyettir. Her fırsatta anarşistleşip yakıp yıkan pkk zımbırtısı gibi politika izleyen zihniyet , ilk fırsatta birleştirici benim devletçi benim diyen zihniyettir .

Birde moda olmuş hükümet düşmanlığı adı altında vatan düşmanlığı yapan . He bu arada onlarda en iyi vatanseverdir.

• Videodaki heriflerin birinin tipi bana çok benziyor, moralim bozuldu
  • Göz altına alınanların sadece ikisi öğrenci çıkmış

• Yav he he. Ne zaman birileri haklı bir gösteri yapsa, başka birileri hemen bu çakalları oraya gönderip slogan attırtıyor. Ondan sonra da yandaş medyada aynen şöyle haberleri okuyorsunuz “ Katil polis, katil devlet diye slogan attılar “ sosyal medya da az durmuyor tabi..

“ Onlar DHKPC’li, PKK’lı.. “

Yıllardır aynı terane. Gezi’de de benzerini yapmışlardı.. Yok efendim zulüm 1453’te başlamışmış...

Bunları yapanların ve eleştirenlerin yanı kişiler olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem..

Koca bir ülke, koca bir toplum sırf bu azgınlar yüzünden “ PKK’lı - DHPK’li - Fedoncu - şucu bucu “ diye yaftalanmamak için yıkıldı.

• Boğaziçili ya da üniversiteli genç farketmez hakkını arasın buna adalet denir ama adaletini katil polis diye yarın başına iş geldiğinde yolda polisi arayacak olan sen katil polis diyorsan işte sen adaletten çıkmış başka bir amacın peşine düşmüş olarak görülürsun o yüzden kusura bakmasınlar gittikleri yol yanlış. Eğitim olarak o hakkı elde etmişsen oku okulunu bak işine bu ülkede ne de Deniz gezmiş e kaldı ne de diğerlerine iki kitap okuyup beyinlerinizi yıkatmayin yıkamaya çalışanlarında yanında olmayın. Onlar zaten yanmış devreleri yakmış okuldan atılmışlar örgütlerin maşası olacaklar ve geberip gidecekler bu yolda o yüzden siz gençler ideoloji diye peşinden koşacağım derken kendinize yazık etmeyin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.