Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ GT'NİN M VERSİYONU GELİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BMW'nin sene başında tanıttığı 3 Serisi GT modelinin M3 GT versiyonu olacak. M departmanı mühendislik şefi Albert Biermann, M departmanının önümüzdeki yıllarda 2 yepyeni model olan M7 ve M3 GT üzerinden çalışacaklarını açıkladı.

BMW 3 SERİSİ GT'NİN M VERSİYONU GELİYOR!!!

• BMW en sevdiğim markalar içinde olmasına rağmen son bir kaç olayda sinirimi bozuyor.

Bu model zaten kambur balinayken şu M tasarımıyla bence gayet tipsiz. Lüzumsuz yere yapılan modifikasyonlara benziyor.

Ayrıca hatırladığım kadarıyla birisi "M7" diye bir model üretmeyeceklerini demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 16 Aralık 2013; 16:03:27 >
  • tuhaf
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
    M Departmanı mühendislik şefi bu durumu değiştireceğiz demiş.
  • Son zamanlarda M serisi gerçekten kötüye gidiyor bu araca M versiyon olsa nolur olmasa nolur, gereksiz bence.
  • Sıktı artık firmalar..
  • Tam bana göre bir araç yapmışlar be.

Ahh ah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    13 yıl önce açıldı
    BMW 1 serisi hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
    Evet, M7 üreteceğimize o paraya 3 GT M yaparız.Artanıyla da M5 ve M6'ya AWD çekiş sistemi getiririz demişler kısaca.
  • Sacma olur, gereksiz olur. M adini kirletirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt tasarımlarını hiç beğenmiyorum. A7 yi önden arkadan itelemiş gibi duruyor. Kesinlikle zevksiz bir tasarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Tam bana göre bir araç yapmışlar be.

Ahh ah...

Hem aile aracı hem de spor araç,Gökcan Abi.Cruze'u sat,sonra da bunu al abi,hem bagaj hacmi geniş araç sayısı 2'ye çıkmış olur.

M logosunu sileceksin,millet M Paket 320d sanar,sen de yapıştırırsın.
  • Tasarım fevkaladenin fevkinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

quote:

Ahh ah...

Hem aile aracı hem de spor araç,Gökcan Abi.Cruze'u sat,sonra da bunu al abi,hem bagaj hacmi geniş araç sayısı 2'ye çıkmış olur.

Evi satmak lazım bunun için.

Gerçi düşünmüyor değilim evi satmayı, belki nasip olacağı yer 3 serisi GT M dir.

• 1 serisi ve gt modelleri iğrenç doğrusu. Gerçi 1 serisinin ön tarafını m paket biraz topluyor ama Bmw'nin yüz karası bence. Hayır talepte var baya bu araçlara. Ben mi zevksizim nedir anlamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

quote:

Ahh ah...

Evi satmak lazım bunun için.

Gerçi düşünmüyor değilim evi satmayı, belki nasip olacağı yer 3 serisi GT M dir.

Vallahi,sana uyar abi.Geniş aileler için güzel bir seçenek BMW GT Serisi..

• Araba Markalarıda Bu Ara Çok Model Çıkarmaya Başladılar , Telefon Piyasası Gibi Oldu ( S4 , S4 Mini , S4 Zoom , Mega Vs. Vs. ).
  • Motordaki M Power yazısı yeter. Şaka bi yana bende gerçekten tasarım anlamında bu arabaları hoş karşılıyorum. Tabi zevkler herkeste değişiklik gösterir. Türkiye de alınmaz aynı station wagonlara uygulanan muamale uygulanır 2. ELİ YOK ALMA SATAMAZSIN!

• Gereksiz diyenler neye göre gereksiz diyorlar merak ettim. 3 serisi gt oldukça güzel bir model. Ülkemiz şartlarında pek tutmaz ama dünyada sevilen model. Hem geniş aile aracı hemde sportif güçlü bir motora sahip. Şahane.
  • çok yakışmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.