Bildirim
BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sürüm yapar daha iyi -
Alıcı kitleleri farklı -
5 serisi alacak adamla 3 serisi almak isteyenler farklı kişiler -
İkiside farklı kesime hitap ediyor. 5 serisi daha lüks ve konforlu 3 serisi ise daha atik ve sportif. 5 alacak adam 3 almaz 3 alacak adam 5 almaz. -
Haklısınız , aşağıda bilgilerini derledim. Bence yeni 3 muhteşem olmuş ve bayağı dolu bir modeli 60.000 Euro civarı.
http://www.beyanet.com/smallads/view/1-2012-bmw-yeni-3-serisi-daha-bueyuek-daha-tok-daha-tutumlu -
3 serisi ile 5 serisi farkli dunyalar 3 alacak adama 5 serisi ilgi çekici gelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki aracın da hitap ettiği müşteri profili farklı. 3 genc-orta yaslılara hitap ederken, 5 serisi orta yas ve ustune hitap etmektedir. Buna ek olarak da fiyat farkı aralarında baya var.
Sunu diyebilirz ki ikinci el 2011 model 5.20d ve 0 3.20d dolu versiyonu asagı yukarı aynı paralara denk gelıyor. 60-62.000 euro civarı burada hangisini almak mantıklı tartısılır. -
İşte ben de tam bunu söylemeye çalışıyordum ikinci el bir 5 almak yerine sıfır 3 alırım. Yeni 3'ün içi bayağı büyümüş.
Bu arada A4'ün hiç şansı kalmadı. -
Gençsen hiç düşünmeden 3 serisi al derim
-
İkisinin de her köşesini incelemiş biri olarak aradaki fiyat farkı çok yüksek değilse kesinlikle 5 serisi alınmasını öneririm.
Yaşım 22, Sport Line bir F30 320d'dense M paket 520d tercih ederim. -
60-70bin Euro butcem olsaydi suan hic dusunmeden 5.20d alirdim.
Sahsen buyuk ve heybetli araclar her zaman hosuma gitmistir. Yas:27 -
quote:
Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper
60-70bin Euro butcem olsaydi suan hic dusunmeden 5.20d alirdim.
Sahsen buyuk ve heybetli araclar her zaman hosuma gitmistir. Yas:27
aynı yastayız ve benım de dusuncem aynı -
Bu arada m paket 5 serisinde titreme sorunu tesbit edilmiş, BMW bu konuda çalışıyor. -
Bana göre 5 serisi.Neden derseniz.Yeni kasa 3 serisi bana göre tasarım olarak güzel olsada ön ile arkasını orantısız buluyorum.İç tasarım ise 1 serisi ile aynı ve bana göre basit kalmış bu araç için.5 serisi ise tasarım olarak hem sportif hem ağırbaşlı.Oldukça güzel bir kasa.İç tasarım ve iç kalite olarak 3 serisi bu aracın yanına yaklaşamaz.Arada fiyat farkı var fakat 3 serisine bi-xenon,sunroof,17''jant,arka yan cam ve arka cam perde,deri döşeme,gelişmiş gösterge paneli,servotronic,ön arka park sensörü ekleyince 62.000 euro gibi bir fiyat ortaya çıkıyor.Ve bu donanımlar en boş 520d araçta standart.520d fiyatı ise 85.000 civarı ve galerilerde daha uyguna bulunabiliyor.Ben böyle bir sınıra çıkabilirsem kesinlikle 520d seçerdim. -
Benim gibi geniiş adamlar 5 serisnde daha rahat ediyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: smooke
Benim gibi geniiş adamlar 5 serisnde daha rahat ediyor..
5 serisi kesinlikle daha güzel bu şüphe götürmez ancak aradaki fark ile neredeyse 2012 model golf alınabilir ! -
quote:
Orijinalden alıntı: beyanet
quote:
Orijinalden alıntı: smooke
Benim gibi geniiş adamlar 5 serisnde daha rahat ediyor..
5 serisi kesinlikle daha güzel bu şüphe götürmez ancak aradaki fark ile neredeyse 2012 model golf alınabilir !
180 bin lira başlangıç fiyatı var 520d'nin.. -
Bu arada kırmızının bir 3 serisine bu kadar yakisacagini söyleseler inanmazdim ! -
quote:
Orijinalden alıntı: *Reventon*
Bana göre 5 serisi.Neden derseniz.Yeni kasa 3 serisi bana göre tasarım olarak güzel olsada ön ile arkasını orantısız buluyorum.İç tasarım ise 1 serisi ile aynı ve bana göre basit kalmış bu araç için.5 serisi ise tasarım olarak hem sportif hem ağırbaşlı.Oldukça güzel bir kasa.İç tasarım ve iç kalite olarak 3 serisi bu aracın yanına yaklaşamaz.Arada fiyat farkı var fakat 3 serisine bi-xenon,sunroof,17''jant,arka yan cam ve arka cam perde,deri döşeme,gelişmiş gösterge paneli,servotronic,ön arka park sensörü ekleyince 62.000 euro gibi bir fiyat ortaya çıkıyor.Ve bu donanımlar en boş 520d araçta standart.520d fiyatı ise 85.000 civarı ve galerilerde daha uyguna bulunabiliyor.Ben böyle bir sınıra çıkabilirsem kesinlikle 520d seçerdim.
Aradaki fiyat farkı çok büyük buna deger mı ödenen?
Benzer içerikler
- honda civic en çok tutulan kasası
- renault taliant yorumlar
- kia stonic en dolu paketi hangisi
- araç modeli öğrenme
- kia sportage neden tutulmuyor
- golf 7.5 hangi yıl
- byd han 2025
- sıfır araba fiyatları
- uçan araba fiyatları
- passat 2025 sedan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X