Adamların başında hanedan var. Tamam sembolik biliyorum ama gene de ben rahatsız olurdum. Neden benim ülkemin başında hanedan var abi? Banane elizabeth den oğlundan soylarından onlar kim ya? Birleşik krallık vatandaşları nasıl bundan rahatsız olmuyorsa? Ben başkan olsam, öyle mıy mıy başkan değil halk bana imkan verirse 1 gecede hanedanı siler süpürürdüm. Ben ülkemde böyle bir saçmalık olmasını istemem. UK dekiler bu hanedanın nesini seviyor da tepki göstermiyor acaba. Ne oluyor Ülkeyi dış mihraklardan mı koruyorlar ne oluyor? Neden halkta "ya tamam geçmişte hanedanımız var ama yeter artık neden bunu devam ettiriyoruz bunları kapatalım gitsin" diye bir düşünce oluşmadı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 19 Mart 2021; 23:57:19 > |
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter. Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. |