Şimdi Ara

Birleşik krallıkta hanedan olması gıcık edici bir şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İspanya'da kral var. Suudi Arabistan'da kral var. Tayland'da kral var. Bu çağda kabul edilemez bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Eskiden her türlü Monarşiye karşıydım, insan iradesine karşı çok büyük bir hakaret olduğunu düşünürdüm, taa ki demokrasiyle başa gelen Mozambik Anoloji ve Kleptomansi Partisi tüm Mozambiği soyup batırana kadar.

Monarşi, millet bilinci olmayan boş toplumlar için ideal yönetim biçimidir, başa geçen ağır ruh hastası / deli / kötü niyetli değilse elinden geldiğince iyi yönetmeye çalışır çünkü elindeki ülke babasının malı ve çocuklarına bırakacağı mirastır. Monarkı kontrol altında tutacak işinin piri olmuş insanlardan oluşan bir kontrol mekanizması da kurarsan İngiltere gibi Japonya gibi huzur içinde yaşar gidersin.

Yanlış hocam, monark iyi olacak diye bir kaide yok. Demokrasi sadece halk kaliteyken yürür.

Çözüm halkı kalitesizlerden temizlemek

• Sen onu bir de elizebet'e sor.

Torunu gitti siyahi kadın ile evlendi, içi yanıyordur asdasfsadfsdf..

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.