Şimdi Ara

Bırakın artık herkese Leon önermeyi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç tavsiyesi isteyen hangi konuya baksam "leon al abi" diyenler hakikaten yeter artık!.Dizel araç soruyor vatandaş ama oradan çıkmış "1.2 Leon al" diyor.Tamam kötü araç değil lakin iç tasarım berbat.Arka koltuklar park bahçe bankı gibi sıfır ortopedi, ön konsol desen dümdüz vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szymek61 -- 30 Kasım 2014; 1:06:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dış tasarım olarak hoş bir araç.Mekaniğini ve gidişatını bilmem ama iç dizayn 10/2
  • forumun popüler araçları her dönem bellidir.Ama ne hikmetse önerenler ve önerilenlerin %90 o aracı almaz.En çok kötülenen vw, forumda en çok satanlardan biri.Forumun güvenirliği ve tadı yavaş yavaş azaldı maalesef.Ciddiyetten uzak, gerçeklerden mahrum yaşayanların, sürekli aynı kalıpları içinde dolaşıp yorum yaptıkları yer oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 30 Kasım 2014; 1:03:58 >
  • :)))))))))))))

Ne Bu Öfke ? Bu Celâl ?

Sakin ol herkezin kendi düşünceleri ve doğruları var. Herkez istediği aracı önerebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indispensable

:)))))))))))))

Ne Bu Öfke ? Bu Celâl ?

Sakin ol herkezin kendi düşünceleri ve doğruları var. Herkez istediği aracı önerebilir.

Öfke yok hocam,cılkı çıktı sadece

• Başka mantıklı araç olmadığındandır bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

forumun popüler araçları her dönem bellidir.Ama ne hikmetse önerenler ve önerilenlerin %90 o aracı almaz.En çok kötülenen vw, forumda en çok satanlardan biri.Forumun güvenirliği ve tadı yavaş yavaş azaldı maalesef.Ciddiyetten uzak, gerçeklerden mahrum yaşayanların, sürekli aynı kalıpları içinde dolaşıp yorum yaptıkları yer oldu.

Otomobil önerme konusunda değil de diğer yönden(otomobil konusunda hiçbir bilgisi olmayıp sürekli ahkam kesen)düşünürsek şuan halk da böyle.

Araba alacağım, adam sıfır otomobil bilgisiyle öyle ahkamlar kesiyor ki..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6 yorum ve öneriler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atmosferik istenirse Leon parasina Megane da var.(47.500)
    Touch Plus donanimi gayet dolu olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Ama gece gece gülümsedim Gerçekten :)

DH'de sürekli aynı arabayı önerenlerin cıldırttığı biri daha diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Indispensable

Ama gece gece gülümsedim Gerçekten :)

DH'de sürekli aynı arabayı önerenlerin cıldırttığı biri daha diye :)

Aynen öyle.Birçoğu içine dahi binmemiştir.

• Kizicak bir sey ariyorsaniz sifir araba arayan birine "2. El 3.20d alinir." Diyenler olmali.

• Evet konuda Artı alacak yorumlar belli cunku ilk mesaja gore gidiyor her sey .

VW nin cok satma nedeni bireysel satis değildir gidin kiralık araçlara bakın cogu kapak jant , sis farsiz Polo Passat .

Bir seyin cok satması cok cok iyi demek değildir . Çin de Dsg 10 yıl garanti verdi madem cok iyi bir sey niye bu kadar güncelleme cikti ? Niye bu motorlar yag yakıyor ?

Ben de seat kullanıcısıyim ve dogus grubundan bir arac dahi alınmaz , aldırmayın da . Bu kadar yuzsuz , vurdum duymaz , müşteri önemsemeyip kullanıcı hatası diyen baska firma var mı ?

• araba alma arifesindeyiz. Tek başıma karar verebilsem tam olarak fiyat/performans aracı aslında ama tercihlerimiz arasına giremedi ne yazık ki.

(seat diye araba mı olur tarzı bi yaklaşım var evde. Yoksa mantıken elenmiş bi araba değil) O fiyata yeni nesil motoruyla tam alınacak araba
  • Bir arkadaşıma full led, diğerine sunroof'lu 1.6 tdi dsg aldırdım, üzüleceksiniz biliyorum ama ikisi de çok memnun. Ama arzu edersiniz bu rezil !! araçları ellerinden çıkarmalarını sağlayım. Biz ne anlarız ki hem arabadan, değil mi
  • Bir ara mazda 3 meşhurdu

• İ30'un yeni kasası geldiğindede İ30 Öneriyorlardı aynı şey aveo içinde geçerli
  • Şu anda fiyatıyla alınabilelecek C segmenti en mantıklı araç. 50 bine hala jant kapaklı B segmenti araçlar satılıyorken neden Leon alınmasın ki
  • Mazda 3 culer eksileyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Leon kullandımız siz hiç?
    Ben öneriyorum evet, ama sahibi olduğum için, ne olup ne olmadığını bildiğim için.
    Ayrıca adı üstünde "öneri". isteyen istediği arabayı alır, kimse silah dayamıyor kimsenin alnına:)
    Ve dizel araba soranlara da 1.2 tsi önerilebilir, çünkü ben 1.4 le bir depo ile 750-800 km yapıyorum şehir içinde.
    dizelden daha az yakar demiyorum asla, ama dizele fazladan verilecek 6-8 bin TL bu şartlarda kolay kolay amorti edilebilecek bir
    fark değil.
  • Ben Leon'a yaklaşık 2 aydır biniyorum. 1900 km devirmişim kendisiyle. Baya sevdim gezmesini :)

Şaka maka ben aracımı 50400e aldım. 43500'e Polo alıyordum dur bir almışken C segmenti olsun dedim. Orada da Max verebileceğim para 55 58 civarındaydı. Confortline Golf'te park sensörü vs vs hiç bir şey yok. Leon ile arasında 10 bin fark var. Ve hala Leon daha dolu. Hoş Leon'ü ne kadar doldurursan doldur Golf olmuyor o ayrı.

Leon parasının arabası. 60.000 TL'ye kadar Octavia ve Leon mantıklı. Daha fazlasını verdirtmem.

Golf de maksimum 70 civarını hakediyor.

Leon'un artıları biliniyor. Eskisine gelecek olursak onları objektif olarak söyleyeyim.

-Yanal yalıtım Golf'e göre zayıf. Ayrıca Turanza lastiklerı sesli çalışıyor.

-Görünen malzeme kalitesi güzel. Kapı içi kumaş döşeme, yumuşak göğüs, kapı içi kol koyma yerleri yumuşak vs vs. Fakat mesela sol kapının içinde tıkırtı oluştu. Yani trim sesi oluşma potansiyeli var.

-Arka süspansiyon sert Golf'e göre.

Onu bunu bilmiyorum da ben Audi A3'te kullanılan şasiyi, pek çok ortak parçayı, 6 hava yastığı, yokuş kalkış desteği, 6 ileri vitesi (hem de kemikli), esp, BluetoTh, sd kart, usb ve AUX destekli dokunmatik ve çözünürlüğü nispeten yüksek ekranı, kaliteli ses sistemi, çift yönlü dijital klimayı, katlanabilir aynayı, geri vites taktığımda aynanın aşağı inmesini, hız sabitleme ve oradaki kolların kalitesini 50 400e aldım.

Casio Saat ekranıyla donatılan değişik yakıt değerlerine sahip ilginç arabalara yada abuk subuk b sınıfı arabalara 55 vermektense sabaha kadar da Leon alırım.

4 ileri şehiriçi 12 litre yakan i20 ya da dizel 8 litre yakan i30 önerin siz. Etrafta olmayan atmosferik motorlu Mazda 3 de güzel.

Kısacası Leon mukemmel değil. Ama Audi ve VW'deki sevilen özellikleri size daha uygun ve spor bir ruhla size sunuyor.

Tavsiye ediyorum daha da önce bir ibiza kullanıcısı olarak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.