Şimdi Ara

Bırakın artık herkese Leon önermeyi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    colt
    ibiza 1.4

C segmenti
    mazda 3
    leon 1.2

Dsegmenti
    mazda 6
    mondeo
    ---------- yukarıdakiler genel olarak forumun tavsiye ettiği arabalar ikinci elleri nispeten zayıf, diğerlerine göre. Ben hastayım forumun tutulmayan araba önerisine. Ama kendilerinde imkan olsa o arabaları satın almazlar (kendi adıma konuşursam leon hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szahinowski1 -- 30 Kasım 2014; 2:56:26 >
  • Aynen ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazda 3 verelim
  • Bende 1.2TSİ manuel alacaklara Golf öneriyorum Leon yerine.
    1.2TSİ manuel Golf sınıfında F/P bir araç.

Ama dizel otomatik alınacaksa ya Leon ya Megane alınmalı

F/P önemliyse.

Bunlar ortalama olarak sınıfında F/P'ye göre değerlendirmem.

Şayet sorunsuzluk isteğen Auris ya da Mazda3 alabilir.

Yol tutuşu meraklısı da Focus tercih edebilir.

2.el meraklısı Golf alabilir.

Hem yakıt hem performans arayan Bravol alabilir.

Her C sınıfı araç bir özelliği ile öne çıkar o da genelde o

markanın siğer modellerinde de bulunan karakteristik

bir özelliğidir.

Leon da fiyatı ile öne çıkar.

Sonuçta 90.000Tl parasını C sınıfına yatırmayı gözden

çıkaran adama da Leon önerseler bile o kadar parayı

C sınıfı araca gömmek istemezsen al deniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Evet konuda Artı alacak yorumlar belli cunku ilk mesaja gore gidiyor her sey .

VW nin cok satma nedeni bireysel satis değildir gidin kiralık araçlara bakın cogu kapak jant , sis farsiz Polo Passat .

Bir seyin cok satması cok cok iyi demek değildir . Çin de Dsg 10 yıl garanti verdi madem cok iyi bir sey niye bu kadar güncelleme cikti ? Niye bu motorlar yag yakıyor ?

Ben de seat kullanıcısıyim ve dogus grubundan bir arac dahi alınmaz , aldırmayın da . Bu kadar yuzsuz , vurdum duymaz , müşteri önemsemeyip kullanıcı hatası diyen baska firma var mı ?

ww yi bende çok sevmem ama diğer markalara göre filo dışı satışlarda birinci olmuştu forumda vardı hatta.
    yani direk kişiye en çok satılan marka ww.
    forumun sorunu bu bence herkes bilmeden görmeden konuşuyor ne yazık ki.
    bir ara da i30 ve kia ceed furyası vardı
    her konuya i30 ve ceed önerilirdi ilk cıktıkları zamanda.
    şimdi ikisininde sahipleri pişman deli gibi yakıyor araçlar.
    foruma bakmayın bence araç tavsiyesi konusunda

• en çok satanlar forumun almayın ölürsünüz dediği ,renault, fiat ,dacia .

• Benimde bu leondan midem bulandı.sanki çok kullanmışlar gibi tavsiye isteyen herkese leon
    Ama konu vw olunca tsi yağ yakıyor oluyor.
    Leon düşük kaliteli c sınıfı hb araba.vw den alınma tsi ve dag çok başarılı , led farları çok güzel ama buğu yapıyor,kokpitte heryerden ayrı bir ses geliyor,konsoldaki boya çok adi her an çizilecek gibi,düğmeler sinyal kolları uyduruk olan bir araç.
    Ben alacak olsam daha önce aldığım gibi tsi dsg full led alırım bu kombinasyonda 59 civarı

Hee bu arada bu araç piyasada yok bayiler yok satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

B segmenti:
    colt
    ibiza 1.4

C segmenti
    mazda 3
    leon 1.2

Dsegmenti
    mazda 6
    mondeo
    ---------- yukarıdakiler genel olarak forumun tavsiye ettiği arabalar ikinci elleri nispeten zayıf, diğerlerine göre. Ben hastayım forumun tutulmayan araba önerisine. Ama kendilerinde imkan olsa o arabaları satın almazlar (kendi adıma konuşursam leon hariç)

Bu forumda colt onerenlerin % 80i ya colt sahibidir. Ya colt sahibi olmuştur. Ya da colt hakkında bilgisi olan başka bir mitsubishi sahibidir.

Siz bilir misiniz bilmem 2008 yılında forumda en çok colt öneren ve mantık çerçevesinde kimsenin onu alt edemediği tasshelhoff vardır.

Bacey vardır.
    Opeth

Bu arkadaşların hepsi hep colt sahibi idi.

Kendim de colt aldım. 3 yıl kullandım 4 günde aldigim fiyattan sattım.

Alan adam hala benle yazisir (2 yıl oldu) şuan arabasını ilana koymadan alıcısı hazır üstelik prim yapmış fiyata..

Kanıt isterseniz de whatsapp dokumlerini paylaşırım. Kaç marka arabanın böyle sadık bir müşteri kitlesi var?

Forumda önerilen arabaları sokakta az görmen normal çünkü burada çocuk koltuğunu bile gunlerce araştırıp öyle alan bilincli insanlar varken. Dışarıda çocuğunu kucağına alıp araba kullanan tipler çoğunlukta.

Ben de şimdi her aile otomobili arayan özellikle 2 çocuk olan. Dizel otomatik isteyen herkese grand picasso öneriyorum. Alan alır almayan almaz.

Bana onermeseler şuan jetta yada octavia gibi basık bir sözde aile aracına biniyor olabilirdim.

• Çok satanlar masasi kuralim

• Eğer bayilerde 1.2 manuel golf olsaydi kesinlikle alirdim. Yüzde 6 indirim varken gerçekten fiyat iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

en çok satanlar forumun almayın ölürsünüz dediği ,renault, fiat ,dacia .

Yazdığın markaların %80 i filo, kiralama vb. Yerlere araç satarak listede üstte yer alıyor. Hala imkanı olan almıyor onları merak etme

• B sınıfı araç fiyatına C sınıfı araç alınabiliyor olması söz konusu aracı önermek için yeterli sebeptir.
  • Bu foruma bakip araba alan var mi hala ? Burada 1 2 kisi bi arac iyi dedi zamaninda , forumun yarisi hurra o arac iyi onu al diyor.Ayni sekilde tam tersi durumda mevcut.

Koltuguna bile oturmamis adamlar burada yazilanlari okuyup millete esine dostuna arac tavsiye ediyorya en komik olanda o

Araba alacak olan adam gitsin bayiye ucretsiz test surusune katilsin.burada ne isi var ki zaten.

• Şimdi biri gelir. Lada Niva al der.
  • forumda arabadan anlayan insanlar bellidir zaten, diğerlerini dikkate almassanız sorun olmaz, çoğunun arabası yoktur, olanlarda baba parası yediği bellidir.

• dizel düz vites i30 almış birisi olarak Leon la alakalı bir başlıkta i30'a olumsuz yorumu anlamış değilim :) Görsel anlamda piyasadaki en güzel araç, C segmentindeki araçlar kadar yakar ama birçoğuna göre daha makul fiyat ve bazı firmaların opsiyon olarak bile sunamadığı kadar donanımı olan bir araçtan bahsediyoruz. Leon da alınmayacak bir araba değil ama birkaç arkadaşın dediği gibi hiç arabası olmayan ya da önerdiği arabaya henüz hiç bilmeyenlerin ortamı kirlettiği aşikar ...
  • Bir aralar Cruze efsanesi vardı.B-C hatta D sınıfı isteyenlere öneriliyordu.

Hiçbiri onun gibi olamaz.

• 1.2 tsi leon kullanmış biri olarak motorun son derece ölü olduğunu söylemek zorundayım.
  • Koltukları hariç başarılı bir araç.

• 1.2 Style gayet dolu ve 50000TL.

1.4 FR daha da doludolu, 140ps ve 8.2sn 0-100 degeri var.

Bunları sunan başka araç olmadığı için Leon önerilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.