Şimdi Ara

Bırakın artık herkese Leon önermeyi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beantragen

Bir aralar Cruze efsanesi vardı.B-C hatta D sınıfı isteyenlere öneriliyordu.

Hiçbiri onun gibi olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

Bir aralar Cruze efsanesi vardı.B-C hatta D sınıfı isteyenlere öneriliyordu.

Hiçbiri onun gibi olamaz.

arkadaşa katılıyorum, kimse onlar kadar olamaz. chevrolet bizim forumdaki fanboylar kadar çalışsa satış rekorları kırardı. Chevrolet in avrupadan çekilme kararını gazetelerden okuyunca bir an panik oldum forumdaki fanboylar intihar edecekler diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Araç tavsiyesi isteyen hangi konuya baksam "leon al abi" diyenler hakikaten yeter artık!.Dizel araç soruyor vatandaş ama oradan çıkmış "1.2 Leon al" diyor.Tamam kötü araç değil lakin iç tasarım berbat.Arka koltuklar park bahçe bankı gibi sıfır ortopedi, ön konsol desen dümdüz vs.vs.

İç tasarım ve kalite bilerek öyle yapılıyor yoksa golfün satışlarını olumsuz etkileyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Evet konuda Artı alacak yorumlar belli cunku ilk mesaja gore gidiyor her sey .

VW nin cok satma nedeni bireysel satis değildir gidin kiralık araçlara bakın cogu kapak jant , sis farsiz Polo Passat .

Bir seyin cok satması cok cok iyi demek değildir . Çin de Dsg 10 yıl garanti verdi madem cok iyi bir sey niye bu kadar güncelleme cikti ? Niye bu motorlar yag yakıyor ?

Ben de seat kullanıcısıyim ve dogus grubundan bir arac dahi alınmaz , aldırmayın da . Bu kadar yuzsuz , vurdum duymaz , müşteri önemsemeyip kullanıcı hatası diyen baska firma var mı ?

Bak alın bunu burdan, alın bunu.

Mumyalayın saklayın, kalmadı böylesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

VW nin cok satma nedeni bireysel satis değildir gidin kiralık araçlara bakın cogu kapak jant , sis farsiz Polo Passat .

Bir seyin cok satması cok cok iyi demek değildir . Çin de Dsg 10 yıl garanti verdi madem cok iyi bir sey niye bu kadar güncelleme cikti ? Niye bu motorlar yag yakıyor ?

Ben de seat kullanıcısıyim ve dogus grubundan bir arac dahi alınmaz , aldırmayın da . Bu kadar yuzsuz , vurdum duymaz , müşteri önemsemeyip kullanıcı hatası diyen baska firma var mı ?

• Leon Forumda çok öneriliyor ama satış rakamlarına baktığımızda yerlerde sürünüyor.

• Bence de leonun iç kalitesi düşük. Ama bu segmentteki araçlar için fiyat karşılaştırdığında daha uygun araç yok gibi. her ne kadar DSG kafa karıştırsa da 1.2 leon DSG şehiriçi fabrika ortalaması 5.6, hadi 1,5 fazla yaksa 7 olur. Hyundai I30 donanım ve iç kalite hissi daha yüksek bir araç iken benzinli otomatiğinin ortalaması 9.1 Bu da 1,5 fazla yaksa şehir içi 10 litreyi geçer. Ülkemiz gibi benzin fiyatlarının yüksek olduğu ülkelerde bu durum leonu cazip kılıyor. Benzin fiyatları arap ülkelerindeki seviyede olsa durum farklı olurdu. Geçen bir arkadaşım ile hyundai I20 otomatik elit test şürüşü yaptık. Araç gerçekten çok güzel. Panaromik cam tavanından ekranına kadar dört dörtlük. Ama b sınıfı aracın otomatiğinin fabrika verisi 9.2lt. Ben şu anda eve 2. bir otomatik araç alma arifesindeyim. Eşimin tek kriteri az yaksın.
  • Ne önereyim abime ?
  • quote:

quote:

İltifat mıydı bu neydi anlamadım he

• tolgacem kullanıcısına yanıt
    uygun fiyatlı leon da audi ve vw deki sevilen özellikler ne acaba?

• 1.2 leon ya da mazda 3 ten şaşmayın.Yaşasın 1.2 leon ve mazda 3 uleynnnn

• quote:

quote:

quote:

İltifat mıydı bu neydi anlamadım he

İltifat

• mazda 3 ve volvo s60 ı da ekleyelim o tavsiyelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

forumun popüler araçları her dönem bellidir.Ama ne hikmetse önerenler ve önerilenlerin %90 o aracı almaz.En çok kötülenen vw, forumda en çok satanlardan biri.Forumun güvenirliği ve tadı yavaş yavaş azaldı maalesef.Ciddiyetten uzak, gerçeklerden mahrum yaşayanların, sürekli aynı kalıpları içinde dolaşıp yorum yaptıkları yer oldu.

Evet katılıyorum forumla gerçek piyasa arasında çok fark var.

Forumda Toyota Corolla'da yerden yere vuruluyor mesela ama 2. el değerini en çok koruyan araçlardan biri.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Göstergeler Audi kıvamında. Renk kombinasyonu ve iç aydınlatmalar şık.

Far açma kapama, pek çok ortak parça kullanımı tuşlar, anahtarlık ve benzer mantık tasarımı.

Mesela SSeat Skoda Audi ve Vw kullananlar, 4 marka arası araç değiştirsın bu ne ya diye afallamaz. Aynı tarz.

Ablama eskiden A3 almıştık Audi deneyimi de var.

E motor şanzıman ve şasi zaten aynı. Kim ne derse desin yumuşak plastik oranı tatminkar. Kapısı kapandı mı tok. Fitilleri guzel.

Dediğim gibi VAG gurubu ben buradayım diyor arabalarında.

Ayrıca ses sistemi çok başarılı rakiplerine göre. VAG grubu burada da ortak çalışıyor genel olarak.

Ben memnunum. Binen de beğeniyor. Hem içi hem dışı bence yeterli. Dişi hattâ yakisikli

• bu kadar çok önerilen arabaları trafikte tek tük görüyorum
  • Hocam sen Aveo furyasına denk gelmedin herhalde.
    Bi ara herhangi bir bütçe, sınıf umursanmadan hunharca Aveo tavsiye eden bir kitle vardı

Leon çok tavsiye ediliyor diyorsunuz ama o bütçelere araç baktığınızda anlayacaksınız ki Leon çok ama çok ciddi bir alternatif.

Tüm C sınıfını gezmiş ve bayileri arka arkaya olduğundan dolayı günlerce bir Golf bir Leon inceleyip test sürüşü yapan ben, bütçem elverdiği halde Golf'e 10 bin TL den fazla para vermeyi mantıklı bulmadım.
  • arkadaslar seat leon konusu tamam biraz abartilmis olabilir ama arac alirken forumdan tavsiye almayin konusuna ben katilmiyorum. az kalsin opel adam aliyordum ki arkadaslar saolsun son anda bu maceradan caydirdilar.
  • Öncelikle leon için açıp otopark ın test videosuna bakın neden alınmayacağını anlarsınız. Ne kadar ekmek o kadar köfte, ucuz etin yahnisi yavan olur söylemlerini çok iyi yansıtan bir araç.

Kağıt üzerinde fiyat/performans yüksek olan araçlar her zaman tavsiye edilmiştir.
    Aveo----> bende çok tavsiye ettim ama ederken de gidip içine bir oturun o motor konsolu gibi olan konsol içinize sinerse gidin alın dedim. Nitekim ben araç alırken gidip içine oturdum bir türlü içime sinmedi almadım.

Cruze----> bende çok tavsiye ettim ama yakıtı ocağınıza incir ağacı diker. Lpgde 60.000 kmde subap erimesi yapıyor şu kadar masraf açıyor diye söyledim. 1.4 turbo olan ben alırken yoktu bayide olsaydı almayı ciddi olarak düşünürdüm. 1.6 motoru olanı almak iyi cesaret ister, manuel araba ş. İçi 10 litre yakıyor.

Leon----> az kalsın bunu alıyordum, ama bayinin umursamaz tavrına kızıp almadım. Zaten Leondan ucuza lancer invite sıfır bulmuştum(reference leon parasıydı)

Şu anda önerilen mazda 3 bence c sınıfı lideri bayide inceledim tek büyük handikapı ikinci el, önerirsen onu da söylüyorum. Alıp 2 senede satıcak adama aldırmanın mantığı yok. 5 yıl ve üzeri kullanımlara ya da ikinci el önemli değil diyenlere önerilir.

Ha ayrıca leon 50 bine clio-polo dan iyidir. Ama o parayı verdikten sonra başka alternatifler de düşünülebilir. Yine de alternatif olarak gidip bakın içinize sinerse alırsınız şeklinde önerilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.