Şimdi Ara

Bırakın artık herkese Leon önermeyi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur!..

arkadaslar seat leon konusu tamam biraz abartilmis olabilir ama arac alirken forumdan tavsiye almayin konusuna ben katilmiyorum. az kalsin opel adam aliyordum ki arkadaslar saolsun son anda bu maceradan caydirdilar.

Senin konunu hatırladım hocam, direkten döndün. İçimden ne adamlar var bu arabaya bu parayı veriyorlar diye geçirmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düne kadar beğenirdim Leon arabaları. Özellikle Apollo Mavisini. Ama artık dünden itibaren eski üyeler bilir, forumda ki VAG fanatiği olup VW ve VW grubu arabalarını ölümüne savunan aşırı fanatik olan ve forumdan da süresiz uzaklaştırılan malum şahıs nedeni ile LEON arabalardan ve VAG grubundan soğdum. Aman benden uzak dursun LEON ve VW grubu Allaha ve bu fanatiğe yakın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

arkadaslar seat leon konusu tamam biraz abartilmis olabilir ama arac alirken forumdan tavsiye almayin konusuna ben katilmiyorum. az kalsin opel adam aliyordum ki arkadaslar saolsun son anda bu maceradan caydirdilar.

Senin konunu hatırladım hocam, direkten döndün. İçimden ne adamlar var bu arabaya bu parayı veriyorlar diye geçirmiştim.

ya ben hala arada showroom da cektirdigim fotografa bakip ic cekiyorum, ama arada tabi. benim arabam sirket arabasi gibi herkesin altinda olsa da iyi ki adam yerine bunu almisim diyorum.

• Leon alma aldirma

• quote:

quote:

quote:

ya ben hala arada showroom da cektirdigim fotografa bakip ic cekiyorum, ama arada tabi. benim arabam sirket arabasi gibi herkesin altinda olsa da iyi ki adam yerine bunu almisim diyorum.

Adam satıldığı fiyatın abartısız 10.000-12000 lira aşağısına satılırsa ancak alıcı bulur kendine.
    Benim araba bulunduğum ilde tek bende var sanırım. Alırken dizel fiesta-polo dan 7000 lira daha ucuzdu. O paraya bir tek dizel aveo vardı o da 75 hplik mjet ya da 2012(eski) 1.3 ltz 95hp mjet vardı. Ben de doğal olarak bu aracı beğenmeyince şuanki aracımı aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Kizicak bir sey ariyorsaniz sifir araba arayan birine "2. El 3.20d alinir." Diyenler olmali.

0 araç alırken foruma sormadım ama keşke "3.20 d al" deselerdi.

• bi jetta değil tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Düne kadar beğenirdim Leon arabaları. Özellikle Apollo Mavisini. Ama artık dünden itibaren eski üyeler bilir, forumda ki VAG fanatiği olup VW ve VW grubu arabalarını ölümüne savunan aşırı fanatik olan ve forumdan da süresiz uzaklaştırılan malum şahıs nedeni ile LEON arabalardan ve VAG grubundan soğdum. Aman benden uzak dursun LEON ve VW grubu Allaha ve bu fanatiğe yakın olsun.

Cihanair den mı bahsediyorsunuz ?

Cunku kendisi seat club den de Süresiz uzaklaştırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Düne kadar beğenirdim Leon arabaları. Özellikle Apollo Mavisini. Ama artık dünden itibaren eski üyeler bilir, forumda ki VAG fanatiği olup VW ve VW grubu arabalarını ölümüne savunan aşırı fanatik olan ve forumdan da süresiz uzaklaştırılan malum şahıs nedeni ile LEON arabalardan ve VAG grubundan soğdum. Aman benden uzak dursun LEON ve VW grubu Allaha ve bu fanatiğe yakın olsun.

Ta kendisii. Dün bir fotoğraf ekledim facebook profilimde yeni Jetta ile ilgili stepne havuzunun baştan sağma boyandığını, neredeyse arabanın astarının gözüktüğünü ve buna rağmen 80 bin lira etikete sahip olduğunu paylaştım. Adam VW ve VAG grubu arabalarını ölümüne savunan son derece gözü dönmüş bir fanatik. Ona göre tek bir marka var o da VW ve VAG..!

• quote:

quote:

quote:

Ta kendisii. Dün bir fotoğraf ekledim facebook profilimde yeni Jetta ile ilgili stepne havuzunun baştan sağma boyandığını, neredeyse arabanın astarının gözüktüğünü ve buna rağmen 80 bin lira etikete sahip olduğunu paylaştım. Adam VW ve VAG grubu arabalarını ölümüne savunan son derece gözü dönmüş bir fanatik. Ona göre tek bir marka var o da VW ve VAG..!

Kendisi her yerde seat ta karşılaştık Opel astra grubunda da var .

Valla ben seat kullanıcısı olarak diken üstündeyim Çin 10 yıl garanti verdi Dsg ye biz ds 2 yılı zor veriyorlar bir de beygire gore ekstra fiyat veriyorlar benim arac icin ekstra 2 yıl garanti 2700 lira dediler var mı boyle br sey ? Adam bana diyor ki Dsg 1 milyon satıyor kötü olabilir mı dedi

Yeni araçlarda Direksiyon soyulmasi , vites topuzu soyulmasi kullanıcı hatası diyorlar haydi 1 kisi de yüzük yuzunden oldu e digerleri hepsi mı bizim hatamız ?

Neyse garanti bitimine yakın satılır kurtulurum ne degerleri araclari varmis

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendisi her yerde seat ta karşılaştık Opel astra grubunda da var .

Valla ben seat kullanıcısı olarak diken üstündeyim Çin 10 yıl garanti verdi Dsg ye biz ds 2 yılı zor veriyorlar bir de beygire gore ekstra fiyat veriyorlar benim arac icin ekstra 2 yıl garanti 2700 lira dediler var mı boyle br sey ? Adam bana diyor ki Dsg 1 milyon satıyor kötü olabilir mı dedi

Yeni araçlarda Direksiyon soyulmasi , vites topuzu soyulmasi kullanıcı hatası diyorlar haydi 1 kisi de yüzük yuzunden oldu e digerleri hepsi mı bizim hatamız ?

Neyse garanti bitimine yakın satılır kurtulurum ne degerleri araclari varmis

Adam resmen bana Corolla aldım diye tavır yaptı. LEON almanı beklerdim diyor resmen. Diyorum ki bagaj önemli benim için ve ben bu kasay Corolla'yı çok beğeniyordum aldım. Yok boş paket, yok Toyota ucube, Renault desen arabadan sayılmaz, Honda böyle, bilmem ne şöyle diye bütün arabaları ezdi geçti. Bu yüzden LEON'dan ve VW grubundan resmen soğudum. Seat'ın sahibi hatta VW'nin sahibi bile bu derece savunmaz arabalarını. Sildim arkadaş listemden de. Hatta engelledim.

• tolgacem kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum demeyim, Harfiyen yaşıyorum 19.000 km dir:)

Benim araçta da sol taraftan ufak bi tıkırtı çıtırtı geliyordu. Yetkili servis durumu çözdü. Yani "bu araba böyle demek ki" demeyin, mutlaka gidin, hallediyorlar. Başka da bi ses yok Allaha şükür.

• hehhehe seat kullanicisi olarak dogus grubuna ayar olan bi ben yokmusum demek ki...daha gecen gun arkadasimla bursaya gittik israrimla oyak indirimli clio aldik 1.2..sevmem ama bu paraya alinacak en iyi arabaydi.35 bine o kadar dolu 15 bine sifir faiz 36 ay kredi verdiren 2015 model b segmenti yok cunku.allah uzak tutsun dogustan herkesi.2. elini sever tekrar alirim ama coedobamin.3.5 sehirlerarasi yakit bu kadar donanim hangi 2. elde var bu fiuata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 ile aynı platform diyen arkadaşlar tamam platform aynı olabilir ama iki araç arasında ki süspansiyon kalitesi çok farklı
  • A3 ile platform aynı değil a3 MQB kullanıyor.

• Mitsubishi attrage varken leon alinmaz

• 43 bin tl ye piyasada sıfır araba varmı dacia ve kia haricinde

• Bu yıl alınacak en mantıklı C sınıfı Leon oldu. Açıkçası Golf'ü beğenen biri olarak o arabaya verilen paraya yazık günah diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

43 bin tl ye piyasada sıfır araba varmı dacia ve kia haricinde

Var tabi olmaz mı tata ve Geely var

Bunların dışında Fiat,seat, vw,Ford, skoda, nissan, suzuki, reno, pejo, citroen, mazda, Hyundai, toyota

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

43 bin tl ye piyasada sıfır araba varmı dacia ve kia haricinde

Var tabi olmaz mı tata ve Geely var

Bunların dışında Fiat,seat, vw,Ford, skoda, nissan, suzuki, reno, pejo, citroen, mazda, Hyundai, toyota

Tata ve gely haric hanginin sifiri 40 bin ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.