Sıfır 16" Jant Takımı
Fiyat:6750 TL
-2019 model ve üzeri Berlingo-Rifter-Combo-Pro Ace City araçlara uyumlu
-4 adet Çelik Sibop ve 20 adet Bijon Kapağı ile birlikte
-Sadece jantlara ait internet fiyatına bakabilirsiniz
-Aracım için almıştım satılınca boşa çıktı
-Jantlar kutusunda muhafaza ediliyor.
İnsignia 1.4 T için katalitik konvertör temizliği yaptıracağım. Daha önce yaptıran var mu benzinli araçlarında?
Kışlık Lastik Tavsiyesi (Laufenn Marka)
Merhabalar;
Opel insignia 245/45/18 kışlık lastik alacağım,bütçe biraz kısıtlı mevsim gelmeden de alayım diyorum. 2021 üretim Laufenn 245/45R18 100V Xl Ifit+ Lw31 4 adet 6250 TL .
Sava Eskimo HP 2 245/45R18 100V XL FP 8000 TL.
İkisi arasında tercih yapmam gerekiyor.Bu iki marka kış lastiği kullanan var mı?
İnsignia 1.4T LPG - ESP Hatası
Merhaba 2013 1.4T ınsignia aracıma 119 bin km de Lovato OBD lpg kiti taktırdım şu an 121 bin km oldu. Benzinle çalışmasında herhangi bir problem yok ama lpg de rölanti de hafif dalgalanma ve çekişte ize çok az da olsa ara ara gaz yememe gibi durumlar hissediliyor.ilk çalıştırma sonrası lpg ye geçince dalgalanma sebepli ESP ışığı yakıyor.Benzine alınca rölanti normale döndüğü için uyarı sönüyor.Geçenlerde arıza ışığı yaktı ve OBD cihazı ile baktım P0300 (ateşleme arızası) verdi. Bu sebeple NGK 1498 LPG3 bujileri ile değiştirdim fakat rölanti yine aynı ve ESP uyarısı ve arıza ışığı tekrar yandı. Bu sefer bobin midir diye düşünüyorum.Aklıma takılan sorunlar şunlar;
1-) Buji -Bobin arızalı olsa aynı durum neden benzinde olmuyor ?
2-) Bobinin herhangi bir yöntem ile arıza tespiti oluyor mu? Söküp 4 ucunu da kontrol ettiğimde aynı sıcaklık oluyor.
3-) Sizce bobini değiştireyim mi? (Üzerindeki bobin Bosch marka)
Yine Sarı Site Yine Tuhaf Bir İlan!
Yorumsuz…
Merhaba
Vekaletname vs olmadan A ilindeki bir aracın B ilindeki noterde alım/satımı yapılıyor mu?
Yeni Berlingo Sahipleri 2019<
Merhaba değerli forum üyeleri;
Yeni Berlingo sahipleri olarak bu başlık altında bilgi paylaşımı,yardımlaşma ve aklımıza takılan sorunları çözmek için yazabiliriz.
Aracım 1.5 130 hp eat8 shine bold xtr + modutop opsiyonlu olan model.Aracı teslim alalı yaklaşık 15 gün oldu şimdilik çok memnunum.Lütfen sizler de değerli görüşlerinizi eksik etmeyin.Saygılarımla.
Era1.5 Crdi Hidrolik Direksiyon Arızası
|
|
Eğitim mi Yaptırım mı?
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.155
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 98.763 (Bu ay: 2.280)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.382 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası