Şimdi Ara

Bırakın artık herkese Leon önermeyi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
2
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

43 bin tl ye piyasada sıfır araba varmı dacia ve kia haricinde

Clio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

43 bin tl ye piyasada sıfır araba varmı dacia ve kia haricinde

Var tabi olmaz mı tata ve Geely var

Bunların dışında Fiat,seat, vw,Ford, skoda, nissan, suzuki, reno, pejo, citroen, mazda, Hyundai, toyota

Tata ve gely haric hanginin sifiri 40 bin ?

Neredeyse hepsinin. Mazda 42 den başlıyor bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Düne kadar beğenirdim Leon arabaları. Özellikle Apollo Mavisini. Ama artık dünden itibaren eski üyeler bilir, forumda ki VAG fanatiği olup VW ve VW grubu arabalarını ölümüne savunan aşırı fanatik olan ve forumdan da süresiz uzaklaştırılan malum şahıs nedeni ile LEON arabalardan ve VAG grubundan soğdum. Aman benden uzak dursun LEON ve VW grubu Allaha ve bu fanatiğe yakın olsun.

Aynı üyeden söz ediyorsak; bahsettiğiniz kişiyi tanıyorum, defalarca telefonda da kendisi ile görüşme şansım olmuştu. Düzgün ve iyi niyetli biri olduğunu açıkça söyleyebilirim. Bence sanal ortamda bazı duygular karşılıklı olarak tam anlamıyla ifade edilemediği için zıtlıklar meydana gelebiliyor. Sözlü iletişim gibi olmuyor yazılı iletişim, duyguları ve ifadeleri tam olarak aktaramadığımız için yanlış anlamak ya da anlaşılmak çok kolay. Şu forumdaki tartışmaların esas sebepleri bile bundandır.

• C sınıfı en iyi f/p aracı leon. Üstüne ekleyebilirsen en iyi tercih golf veya yeni focus olur.

Ama şimdi biz bunu söylediğimiz için fanatik ilan ediliyoruz. Forumda her golf'ü test eden kalitesinin iyi olduğunu belirtmesine rağmen insanlarımız önermekten çekiniyor. Fiyat derseniz leon alacaksınız o sınıfta en iyisi olur.

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Sizce ne önerilmesi gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Düne kadar beğenirdim Leon arabaları. Özellikle Apollo Mavisini. Ama artık dünden itibaren eski üyeler bilir, forumda ki VAG fanatiği olup VW ve VW grubu arabalarını ölümüne savunan aşırı fanatik olan ve forumdan da süresiz uzaklaştırılan malum şahıs nedeni ile LEON arabalardan ve VAG grubundan soğdum. Aman benden uzak dursun LEON ve VW grubu Allaha ve bu fanatiğe yakın olsun.

Aynı üyeden söz ediyorsak; bahsettiğiniz kişiyi tanıyorum, defalarca telefonda da kendisi ile görüşme şansım olmuştu. Düzgün ve iyi niyetli biri olduğunu açıkça söyleyebilirim. Bence sanal ortamda bazı duygular karşılıklı olarak tam anlamıyla ifade edilemediği için zıtlıklar meydana gelebiliyor. Sözlü iletişim gibi olmuyor yazılı iletişim, duyguları ve ifadeleri tam olarak aktaramadığımız için yanlış anlamak ya da anlaşılmak çok kolay. Şu forumdaki tartışmaların esas sebepleri bile bundandır.

Bu adamı yıllardır tanıyorum. Yıllardır facebook listemde var ve kendisiyle selamımız vardır. Ama işin içine VW ile ilgili olumsuz bir eleştiri girince bu adam insanı diri diri mezara gömüyor. Delirtti beni resmen ve lanet ettim artık.

• Forumun yüzde 95i alman fanatiği. Biz bir kere toyota desek bir hafta ban yiyoruz.

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Bi aralar da Chevrolet Aveo öneriliyordu, her devrin bir arabası var işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 30 Kasım 2014; 20:35:15 >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Leon hangi platformu kullanıyor peki?
  • Adam haksız sayılmaz

• Leondan midem bulanıyo burdaki bikaç sivri zekalı yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

en çok satanlar forumun almayın ölürsünüz dediği ,renault, fiat ,dacia .

Yazdığın markaların %80 i filo, kiralama vb. Yerlere araç satarak listede üstte yer alıyor. Hala imkanı olan almıyor onları merak etme

Filo satışları dusulmus şekilde paylasilmisti forumda gormedin mi orda yoksa gormemezlikten mi geldin. Parasi olan halada aliyor. Bence artik tarafli olarak insanlarin fikirlerini degistirmeye çalışmaktan vazgeç. Çünkü işe yaramıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zubbaba

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

en çok satanlar forumun almayın ölürsünüz dediği ,renault, fiat ,dacia .

Yazdığın markaların %80 i filo, kiralama vb. Yerlere araç satarak listede üstte yer alıyor. Hala imkanı olan almıyor onları merak etme

Filo satışları dusulmus şekilde paylasilmisti forumda gormedin mi orda yoksa gormemezlikten mi geldin. Parasi olan halada aliyor. Bence artik tarafli olarak insanlarin fikirlerini degistirmeye çalışmaktan vazgeç. Çünkü işe yaramıyor.

Onlara da baktım merak etme de ben uzun zamandır kiralama şirketi plakası olmayan makyajlı fluance, megane görmedim sürekli bu sektorün içinde olduğum halde.

Su an 30 bin param olsa bende sıfır punto alırım ancak abartmayın bu markaları.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sözün bittiği yer katılıyorum
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Leon ve Octavia da Golf ve A3 gibi MQB platformunda üretildiler.
  • Akıllı telefon seçimi gibi. C segmentinde hiç bir modelin "En iyisiyim" iddiası yok. Her konuda ortalamanın üzerinde tek C sınıfı zaten Golf.

Mesela i30'un kaliteli yönleri var. Gerçekten işçilik güzel. Donanımlar güzel. Ama Casio ve 3310 arasındaki ekranları ve çok yakan eski motorları arabayı eksi yönlere itiyor. Corolla'nın mesela dablumbazları bile opsiyon. Mazda 3 güzel ama motor seçeneği az. Tıpkı Civic gibi. Ayrıca Civic'in yalıtımı da kötü tabi.

Fransızlara geldik mi fiyat mantıksızlıkları var. Onlar malzeme kalitelerini düzelttiler. Motorları çok güzel. Ama değişik tasarım noktalarında ortalama insana itici gelebilen radikal hareketler ve yüksek fiyat çekiyor. Sen Türkiye'de Golf ile aynı paraya full olmayan aracı satmaya çalışırsan, ikinci elin kötü olacağı için satamazsın.

Octavia'da Leon gibi Golf'ün yalıtım seviyesi düşürülmüş, arka süspansiyonları daha uygun sürümlerle değiştirilmişi. Yani her arabanın eksi olduğu bir yer var. Golf'ün donanım eksiği gibi.

• Seat 68bintl'ye TDİ DSG LEON satıyor. Gelde tavsiye etme bu arabayı:) arkası dar,kokpiti düz:( adamlar iyi iş çıkarmış... Bir otomobil sever olarak c segmenti hb dizel öneribileceğim bir otomobil. İkinci el piyasası malum. 1.2tsi az km yapanlar için yine güzel bir alternatif.

• 75000 TLye kadar 0 c segmenti dizel otomatik yakıt tüketimi uygun full bir araç tavsiye etseniz leondan başka hangi aracı sayabiliriz?
  • iç tasarımı bebat felan değil nerden çıkardın? tamam zevk meselesidir de, yani düz sade bi hava genelinde. ayrıca gayet de kullanışlı.. sonuçta oda önemli
  • iç tasarımın sadeliğini ben ve eşim beğeniyoruz. Sanane birader? açtığın konuya bak.. insanların arabası hakkında atmış tutmuşsun...

acaba kendin neye biniyorsun..?

umarım allah sana da nasip eder bir gün leon almayıda rahatlarsın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.