Şimdi Ara

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
9
Favori
51.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: monimon

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: monimon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Yani toplamda 3 oyun var. Bioshock 1-2 ve infinite ? Demek isteidğim şuydu direk infinite'den başlasam , çok şey kaybetmiş olurmuyum ?

Evet toplamda 3 oyun var. Direk infinite'den başlarsanız, konuyu hemen hemen anlarsınız fakat ilk oyuna ufak ufak (aslında bayağı büyük) göndermeler olduğundan, bazı yerlerde kafanız karışabilir. Bu yüzden, ilk 1. oyundan başlasanız iyi olur dedim. Ha ama direkt olarak birinci oyuna bağlı bir senaryosu yok infinite'in. Bu yüzden direk infinite'i oynasanız bile konuya hakim olursunuz.

oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorsun gelip burda millete ahkam kesiyorsun. direk infinite oynayan biri konuya hakim olamaz insanları yanlış yönlendirmeyin. 1. oyundan başlamak şarttır. Siz direk 3. oyundan başlayıp bodoslama bir dalış yapmışsınız ama bunu cehaletinize veriyorum.

O mesajın neresinde ahkam kesme var. Bir ikincisi, 1 ve 2'yi oynamamış bir insan bal gibi de konuya hakim olur. Bağlantılı yerleri ve göndermelerin bulunduğu sahneler var ama bunlar oyunun hikayesini anlamamanız için birer etken değil. Ayrıca insanlar hakkında bilip-bilmeden ahkam kesmek, burada benim cehaletimi değil, senin cehaletini gösteriyor.

her şey ortada. yukarda delilleri var kendi yazdığınz şeyi inkar mı ediyorsunuz? 1 ve 2 oynamamış bir insan konuya hakim olamaz bunu şiddetle üstüne basa basa söylüyorum. Bu oyunun developerlarına bizzat mesaj atıp sordum isterseniz buraya resimlerini koyarım buyrun şimdi konuşun

şiddetle yanlışı savunuyorsun bir kere tarih uyuşmazlığı var nasıl bir bağlantı olabilir senaryo bazında ayrıca splicer lar yok ve rapture ile columbia nın kuruluş amaçları tamamen farklı ..

• Evet ilk 1. oyundan başlamanızı öneriyorum.Yani sırasıyla gidin.

Geçen hafta pazar günü oynadım ilk, şu 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum. İple çektim resmen haftasonunu. Daha bitirmedim oyunu, ama şimdiden oynadığım en iyi oyunlar listesinde üst sıraları zorluyor. Çok iyi oyun be..

Bitince tekrar bir şeyler karalarım büyük ihtimal. Hatta gözden kaçırdığım bir şey varsa diye tekrar tekrar oynamayı düşünüyorum..
  • Bir Hard da bitirdim sonra konuya daha iyi odaklanmak için zorluğu Medium'a düşürerek her şeyi ince ince okuyarak bitirdim bir de 1999 modda bitirdim hala doyamadım umarım çıkan DLC'ler süre bakımından doyurucu olur.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Oynayanlar vardır mutlaka nasıl bir oyun bu ?

Orijinalden alıntı: Razura

Birisi oyunun tüm tarihini çok güzel bir şekilde çıkartmış. Anlamayanlar veya kafası karışanlar için bire bir.

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]

Herşey anlatılmış. +1

• Aldım oynuyorum. Ama senaryoyu tam anlamadım ilk BioShock'da yaratıklar falan vardı. Daha ilk bölümdeyim bakalım nasıl bir şey.
    2. Yeterli ingilizceniz yoksa oyundan maalesef pek de etkilenmezsiniz, güzel bir FPS olur sizin için o kadar. Onun için bu durumda (ancak ve ancak bu durumda) önce internette hikayeyi okuyun sonra oynayım. Evet genel yaklaşıma terstir ama bu şekilde hem hiayeyi kavrarsınız hem de oyun size boş gelmeyecek.
    3. Konu hakkında tartışmalar ve derin spoilerlar için şu konu var
    http://forum.donanimhaber.com/m_73412088/mpage_2/f_//tm.htm
    halen aklında soru olanlar oraya mutlaka uğrasın.
    4. Son olarak da Ray Bradbury'nin "A Sound of Thunder" ve Isaac Asimov'un "The End of Eternity" kitaplarını kesinlikle herkese okumayı tavsiye ederim (sadece oyun mantığını kavramak için değil, gerçekten güzel kitaplardır). Spoiler konusunda da yazdığım gibi:
    quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121
    Zaten bu oyunun senaryosu açık olarak Ray Bradbury'nin "A Sound of Thunder" ve Isaac Asimov'un "The End of Eternity" kitaplarından + film olarak da Fringe, Looper, Time Traveller's Wife yapımlarından esinlenmiş ve etkilenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 22 Nisan 2013; 16:07:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

zeplinleri kuşa patlatıyorum ama yinede kaznaamıyorum orada ne yapılacak ?

Çekirdek tamamiyle zarar görmeden, gelen tüm zeplin ve düşmanları yok etmen lazım. Songbird'ü büyük gemi ve zeplinler için kullan. Sende o sıra yerden gelen düşmanları ve en önemlisi patriot ile roketatarcıları indir. Uzun lafın kısası, çekirdeğin zarar görmesini engelle.

yapıyorum olmuyor.

• güzel bir wallpaper

• benim soru mun nedenini bilen yok mu?(Burun kanaması)

@Kendōka
    benim avatarı almışsın ne iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 23 Nisan 2013; 21:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

benim soru mun nedenini bilen yok mu?(Burun kanaması)

@Kendōka
    benim avatarı almışsın ne iş?

Hırsızım ben.

Soru cevabı: Evren değiştirdiğinde, orada senin başka bir versiyonun olan kişiyle anılarınıx karışıyor. Aynı anda 2 şey yapamış oluyorsun ama hatırlayamıyorsun, bu da beyninde sorunlara yol açıyor. Bu yüzden burnun kanıyor.
  • İlginç valla bu kadar kişi oyunu sorunsuz bitirdi. Bense takılmalar daha doğrusu fps düşüşleri yüzünden sinirden oyunu sildim çözüm bulamayınca. Yazık oldu güzelim oyunu bitiremedim. Zaten soğudum oyundan. Düzelse bile bir daha oynamam büyük ihtimal.
    AMD Ryzen™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm//Gigabyte B450M S2H//Msi RX480 Gaming 8G//GSKILL 8GBx2 RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz@3200MHz//Intel® SSD Pro 6000p 256GB Nvme//Seagate 1 TB 7200rpm//Seagate 750GB//SilverStone Strider Essential SST-ST50F-ES230 500W//Aerocool QS240 Full Tempered Glass//Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 60-72Hz Full HD FreeSync PLS //SAMSUNG 932 NWE PLUS 75Hz//Logitech G Pro//Razer Deathadder Chroma//Razer Kraken 7.1//Logitech Z5500 5.1//Windows 10 Pro x64//Battlelog
  • sanat sanat sanat
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • _____________________________
  • @Chronos1121
    voxophoneları dinlemediğim için orayı atlamışım hocam
    @Kendōka
    açıklamalar için teşekkürler
  • Oyunu oynadım,bitirdim şahsen atmosferi çok beğendim bulut üzerine yapılmış binalar vs.oyunun savaş bölümleride güzel Elizabeth savaş anında ihtiyacımız olan şeylerin hemen hemen hepsini karşılıyor mesela hp azken bize hp veriyor.Açıkçası alın oynayın derim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.