Şimdi Ara

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.029
Cevap
9
Favori
51.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu şu elektrik vigor'unu aldıktan sonraki kısımdan save bulabilir miyim sizden? Format öncesi kopyaladığımı sandığım save'lerim gitmiş, te baştan da oynamak içimden hiç gelmiyor.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Oyunun süresi kaç saat ?
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 || Powercolor RX 7800 XT || 2X Kioxia EXCERIA 480GB 3D TLC || Hikvision C100 480GB 3D TLC || Kingston NV2 500GB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || SAMSUNG CJG50 27" 144Hz 2K QHD
  • Handyman gönderirler üzerine birazdan

• umarım beğenirsiniz incelemeyi

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ - SoTe - W7K2D - █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Bu oyunu hiç oynamadım , sanırım çok şey kaçırdım.. 2 seri var ve bunlar metal gear solid gibi 1. oyundan mı başlamam gerekiyor ? Yoksa 2yi yüklesem olayları kaçırmış olurmuyum ?

1. oyun ve bunun arasında 1 dakikalık bir ilişki durumu var o da önemli sayılmaz. Direk 2. oyunu kurup rahat rahat oynayabilirsin sonra canın çekerse 1. oyunu da yükler oynarsın.

Orijinalden alıntı: undertakermert

quote:

Bu oyunu hiç oynamadım , sanırım çok şey kaçırdım.. 2 seri var ve bunlar metal gear solid gibi 1. oyundan mı başlamam gerekiyor ? Yoksa 2yi yüklesem olayları kaçırmış olurmuyum ?

1. oyun ve bunun arasında 1 dakikalık bir ilişki durumu var o da önemli sayılmaz. Direk 2. oyunu kurup rahat rahat oynayabilirsin sonra canın çekerse 1. oyunu da yükler oynarsın.

2. oyun derken, 2. seri demek istedin sanırım. Bioshock 2'den başlamasın sonra arkadaş.

Kısacası:

Bioshock 1-2

ile

Bioshock Infinite

var.

Tavsiyem önce bioshock 1, sonrasında da (bioshock 2'yi atlayabilirsiniz) bioshock infinite'i oynamanız.

• Yani toplamda 3 oyun var. Bioshock 1-2 ve infinite ? Demek isteidğim şuydu direk infinite'den başlasam , çok şey kaybetmiş olurmuyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 17 Nisan 2013; 17:17:55 >

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • quote:

Yani toplamda 3 oyun var. Bioshock 1-2 ve infinite ? Demek isteidğim şuydu direk infinite'den başlasam , çok şey kaybetmiş olurmuyum ?

Evet toplamda 3 oyun var. Direk infinite'den başlarsanız, konuyu hemen hemen anlarsınız fakat ilk oyuna ufak ufak (aslında bayağı büyük) göndermeler olduğundan, bazı yerlerde kafanız karışabilir. Bu yüzden, ilk 1. oyundan başlasanız iyi olur dedim. Ha ama direkt olarak birinci oyuna bağlı bir senaryosu yok infinite'in. Bu yüzden direk infinite'i oynasanız bile konuya hakim olursunuz.

Yani toplamda 3 oyun var. Bioshock 1-2 ve infinite ? Demek isteidğim şuydu direk infinite'den başlasam , çok şey kaybetmiş olurmuyum ?

Toplamda 3 oyun var evet ama Bioshock 1 ve 2'yi temel olarak 1 oyun sayıyorum. Direk Infinite'den başlaman hiç bir sorun yaratmaz. Zaten Infinite'i bitirince bence meraktan 1. oyunu da deneyeceksin.

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Oyunun süresi kaç saat ?

yaklaşık 8 saat.

• _____________________________
    İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz.

• en son hikayesine böyle kaptırıp oynadığım oyun portal2 vardı sanırım ondan önce syberia serisi falan... bioshock infinite beni çok şaşırttı gerçekten ben bu kadar iyi bişey çıkacağını beklemiyordum. vakti zamanında bioshock 1 i oynamaya yememişti ama boş vaktimde mutlaka oturup baştan oynayacağım 1 ve 2 yi.

Orijinalden alıntı: UnderclassHero

quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Oyunun süresi kaç saat ?

yaklaşık 8 saat.

Sağolun.
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 || Powercolor RX 7800 XT || 2X Kioxia EXCERIA 480GB 3D TLC || Hikvision C100 480GB 3D TLC || Kingston NV2 500GB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || SAMSUNG CJG50 27" 144Hz 2K QHD
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.