Şimdi Ara

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
9
Favori
51.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu şu frame drop beni oyundan soguttu. Heleki bir tane kocaman bina var, hangi bölüm oldugunu hatırlayamadım şimdi. Binanın tepesinde 2 tane kocaman otamatik makinalı silahlar olan bölüm Bu nasıl frame düşmesidir arkadas! Resmen nişan alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]

• Oyun değil sanat eseri mübarek.
  • Breh Beh Brehh Oyunu şimdi bitirdim. O kadar çarpıcı sahneler vardıki hah bu sahne final olur diye kaç defa dedim Hikaye anlamında Oynadığım Kesinlikle en iyi oyun. Hiç bir yan görev yapmadan, başarımların 3 de 1 ini yaparak 11 saat de bitti oyun Bazı arkadaşlar 8 saat demiş onlar nasıl bitirdi anlayamadım doğrusu 8 saat de

• quote:

sesli güldüm

• 20 yaş ve altının anlayamayacağı türden bir oyun. hikayesi,siyasi göndermeli,o heykeller, oyun içi posterlerdeki göndermeler tam bir başyapıt olmuş. 1. ve 2. oyunla bağlantısı yok zannedilmiş ama oyunun asıl bombası o zaten. öyle bir bağlantı var ki duyunca beyin iflas ediyor. isteyene pm den yazabilirim fakat bu seri; 1. ve 2. nin aksiyonunu verememiş ne bir cephane sıkıntısı var, ne zorlu bir düşman var, ne korkunç atmosfer. handy man var oda 2 roketle ölüyor zaten... oyun boyunca sadece elektrik plazmitini kullansan yeter diğerlerine gerek yok bile. nerde o big daddy, big sisterlarla yapılan fightlar... veriyorlar silahı sıka sıka ilerliyorsun lafı cuk oturur. fakat o hikaye yok mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momstifler -- 18 Nisan 2013; 19:48:01 >

Orijinalden alıntı: momstifler

20 yaş ve üstünün anlayamayacağı türden bir oyun. hikayesi,siyasi göndermeli,o heykeller, oyun içi posterlerdeki göndermeler tam bir başyapıt olmuş. 1. ve 2. oyunla bağlantısı yok zannedilmiş ama oyunun asıl bombası o zaten. öyle bir bağlantı var ki duyunca beyin iflas ediyor. isteyene pm den yazabilirim

20 yaş Altı diyecektin heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: momstifler

20 yaş ve üstünün anlayamayacağı türden bir oyun. hikayesi,siyasi göndermeli,o heykeller, oyun içi posterlerdeki göndermeler tam bir başyapıt olmuş. 1. ve 2. oyunla bağlantısı yok zannedilmiş ama oyunun asıl bombası o zaten. öyle bir bağlantı var ki duyunca beyin iflas ediyor. isteyene pm den yazabilirim

"Akıl yaşta değil, baştadır." diye bir atasözümüz var. İnsanları yaşlarına göre yargılarsanız, çok şeyden mahrum kalırsınız. Saygılar.
    PSN:Quelwitch
  • quote:

Daha çok böyle oldu bence

• 1 ve 2'yi de oynamıştım, gayet beğenmiştim ama bu oyun dağıttı beni resmen. Ben böyle hikaye görmedim. Son zamanlarda o kadar çok boş oyun çıktı ki. Bu resmen ilaç gibi geldi. Her saniyesini dolu dolu oynadım. Sonunda zaten ağzımı halıdan zor topladım. Türkçe yama çıksın bir de öyle bitireceğim. Çok diyalog var bazılarını doğal olarak anlayamadım, kaçırdım ancak hiç biri boş diyaloglar değil. Paralel evrenin böylesine derin işlendiği nadide oyunlardan olmuş Bioshock. Helal olsun.

Birkaç sorum olacak;

Songbird ne?
    Elizabeth ile bağlantısı ne?
    Booker'ın borcunu ödediği insanlar kim?
    Verdiği bebek Elizabeth sanırım, kimin kucağından almaya çalışıyor bebeği?
    Ve Comstock, Booker'ın yaptığı başka seçimlerden doğan paralel evrendeki diğer Booker değil mi?

• zeplinleri kuşa patlatıyorum ama yinede kaznaamıyorum orada ne yapılacak ?

Orijinalden alıntı: X-FI

zeplinleri kuşa patlatıyorum ama yinede kaznaamıyorum orada ne yapılacak ?

Çekirdek tamamiyle zarar görmeden, gelen tüm zeplin ve düşmanları yok etmen lazım. Songbird'ü büyük gemi ve zeplinler için kullan. Sende o sıra yerden gelen düşmanları ve en önemlisi patriot ile roketatarcıları indir. Uzun lafın kısası, çekirdeğin zarar görmesini engelle.

• Oyunu bitireli saat oldu daha tazeyim Oyun hikaye bazlı oynadığım en iyi oyundu. Hatta neredeyse her dönüm noktası heh tamam oyun bitti daha ne olabilirki derkeeeeen başka bir olay ve bitmedi Ben oyunu zorda oynadığım için 3 günde bitirdim. Oyunu birde Tr yama çıksın öyle oynamak istiyorum. Kafamda çok soru işaretleri kaldı.

En sonuna Booker şey diyoya ben her ikisiyim diye nasıl oluyor aga anlamıyorum.
    Daha sonra Elizabeth yine yıkıyor onu ve her şeyi unutmuş oluyor?
    Elizabeth Booker'ın kızımı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Yani toplamda 3 oyun var. Bioshock 1-2 ve infinite ? Demek isteidğim şuydu direk infinite'den başlasam , çok şey kaybetmiş olurmuyum ?

Evet toplamda 3 oyun var. Direk infinite'den başlarsanız, konuyu hemen hemen anlarsınız fakat ilk oyuna ufak ufak (aslında bayağı büyük) göndermeler olduğundan, bazı yerlerde kafanız karışabilir. Bu yüzden, ilk 1. oyundan başlasanız iyi olur dedim. Ha ama direkt olarak birinci oyuna bağlı bir senaryosu yok infinite'in. Bu yüzden direk infinite'i oynasanız bile konuya hakim olursunuz.

oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorsun gelip burda millete ahkam kesiyorsun. direk infinite oynayan biri konuya hakim olamaz insanları yanlış yönlendirmeyin. 1. oyundan başlamak şarttır. Siz direk 3. oyundan başlayıp bodoslama bir dalış yapmışsınız ama bunu cehaletinize veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: monimon

quote:

quote:

Yani toplamda 3 oyun var. Bioshock 1-2 ve infinite ? Demek isteidğim şuydu direk infinite'den başlasam , çok şey kaybetmiş olurmuyum ?

Evet toplamda 3 oyun var. Direk infinite'den başlarsanız, konuyu hemen hemen anlarsınız fakat ilk oyuna ufak ufak (aslında bayağı büyük) göndermeler olduğundan, bazı yerlerde kafanız karışabilir. Bu yüzden, ilk 1. oyundan başlasanız iyi olur dedim. Ha ama direkt olarak birinci oyuna bağlı bir senaryosu yok infinite'in. Bu yüzden direk infinite'i oynasanız bile konuya hakim olursunuz.

oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorsun gelip burda millete ahkam kesiyorsun. direk infinite oynayan biri konuya hakim olamaz insanları yanlış yönlendirmeyin. 1. oyundan başlamak şarttır. Siz direk 3. oyundan başlayıp bodoslama bir dalış yapmışsınız ama bunu cehaletinize veriyorum.

O mesajın neresinde ahkam kesme var. Bir ikincisi, 1 ve 2'yi oynamamış bir insan bal gibi de konuya hakim olur. Bağlantılı yerleri ve göndermelerin bulunduğu sahneler var ama bunlar oyunun hikayesini anlamamanız için birer etken değil. Ayrıca insanlar hakkında bilip-bilmeden ahkam kesmek, burada benim cehaletimi değil, senin cehaletini gösteriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O mesajın neresinde ahkam kesme var. Bir ikincisi, 1 ve 2'yi oynamamış bir insan bal gibi de konuya hakim olur. Bağlantılı yerleri ve göndermelerin bulunduğu sahneler var ama bunlar oyunun hikayesini anlamamanız için birer etken değil. Ayrıca insanlar hakkında bilip-bilmeden ahkam kesmek, burada benim cehaletimi değil, senin cehaletini gösteriyor.

her şey ortada. yukarda delilleri var kendi yazdığınz şeyi inkar mı ediyorsunuz? 1 ve 2 oynamamış bir insan konuya hakim olamaz bunu şiddetle üstüne basa basa söylüyorum. Bu oyunun developerlarına bizzat mesaj atıp sordum isterseniz buraya resimlerini koyarım buyrun şimdi konuşun

• quote:

her şey ortada. yukarda delilleri var kendi yazdığınz şeyi inkar mı ediyorsunuz? 1 ve 2 oynamamış bir insan konuya hakim olamaz bunu şiddetle üstüne basa basa söylüyorum. Bu oyunun developerlarına bizzat mesaj atıp sordum isterseniz buraya resimlerini koyarım buyrun şimdi konuşun

Konuya hakim olma algımız farklı o zaman. Ayrıca geliştiriciye ne sordun, çok merak ettim.

quote:

"BioShock Infinite doesn't take place in the same universe as BioShock and BioShock 2. Irrational calls it a "spiritual successor," but it's easier to think of this as an alternate dimension..."

Irrational calls it a spiritual successor not a true sequel.

Yani bu oyun sequel değil, 1. ve 2. oyunu bitirmeye gerek yok sadece göndermeler var ondan mahrum kalırlar o kadar. @R.Rondo9 burda haklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 21 Nisan 2013; 11:21:02 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 21 Nisan 2013; 17:42:19 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.