Şimdi Ara

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
9
Favori
51.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deathness666

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Evet, geniş ekran bir başka oluyor. Ben 2+1 kullanıyorum laptop ile, laptop 17.1" zaten, pek ufak sayılmaz. Ben bitiremedim ama baya ilerledim, ekran da 120 HZ ve çok ışıklı güzel bir ekran olunca ben de sizin aksinize masaüstünde değil laptopta oynamayı tercih ettim.

Laptopum 17.3 (1600x900) Masaüstüm 3 monitör (4484x900). Böyle olunca ister istemez tercihim masaüstü oluyor. Laptopu genelde sehayat ettiğimde oynarım. Memlekete gittiğimde mesela.

Evet, sizin için masaüstü daha iyiymiş. ben oyunları 1900x1080 oynuyorum laptopta, masaüstünden daha iyi ekran kartı olduğundan laptopu tercih ediyorum ben de :)

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

quote:

Orijinalden alıntı: Jay.

Senaryo insan işi değil. BioShock hep mi böyle olacak..

Hele o ilk 2007'de oyun çıktıgı zaman.. Oynamayan, anlamayan bilmez aga ne bu böyle ya sanat resmen.

adamlar oyunu kitap,fim,dizi yapsa gine tutar...

aynen.

yalnız bizim Türkiye'de kıytırık bi muhteşem yüzyıl yüzünden ne olaylar oldu. Bizde bu tür oyunlar hayatta ilgi görmez.. Hemen eleştirirler mesela.

Adamlar şu oyunlarla ne mesajlar vermiş, nerelere göndermeler yapmışlar.. Sanat işte bu.
    Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir. Fikirlerin gücüne ilk elden tanık oldum. Fikirler uğruna ölen ve öldüren insanlar gördüm. Ama bir fikre dokunamaz, tutamaz hatta öpemezsiniz. Fikirler kanamaz, acı çekmez ve sevmezler.
  • Son yıllarda oynadığım en iyi FPS oldu ama aldığı puanları biraz abartı buldum.

• O sondaki aksiyon sahnesi hariç, oynadığım en iyi oyun budur. Bitirdikten sonra silmediğim nadir oyunlardan ayrıca. Sinemada böyle senaryo zor bulunur, oyundaki senaryoya bak. Helal olsun..

BSC'deki özel video mutlaka ama mutlaka izlenmeli. Ne kadar çok şey kaçırmışım dedim seyrederken, karekterlerin geçmişleri falan.. Epey bilgi var. Şimdi bir de her şeye hakim bir şekilde bitireceğim oyunu

O sondaki sahneye gelelim.. Tek başımayım, koca bir alan, karşıdan gemilerle ordu geliyor, üstüne gemiler de silahlandırılmış. Songbird'ün yardımı da bir yere kadar. Birkaç kez ölünce sinirlerim zıpladı zaten, hiç oynayamadım. Bir süre ara verdim sakin kafayla tekrar başladım, ancak hallettim.

İyi bir fps oyuncusu değilim kabul ediyorum ancak leyla gibi de oynamıyorum. Abartmışlar biraz sanki, zor geldi o sahne.. Çok ters bir anıma denk geldi belki de ondandır. Kendimi kaybettim oynarken sinirden. Öteki odadan yanıma geldiler ne oluyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 4 Mayıs 2013; 23:34:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

O sondaki aksiyon sahnesi hariç, oynadığım en iyi oyun budur. Bitirdikten sonra silmediğim nadir oyunlardan ayrıca. Sinemada böyle senaryo zor bulunur, oyundaki senaryoya bak. Helal olsun..

BSC'deki özel video mutlaka ama mutlaka izlenmeli. Ne kadar çok şey kaçırmışım dedim seyrederken, karekterlerin geçmişleri falan.. Epey bilgi var. Şimdi bir de her şeye hakim bir şekilde bitireceğim oyunu

O sondaki sahneye gelelim.. Tek başımayım, koca bir alan, karşıdan gemilerle ordu geliyor, üstüne gemiler de silahlandırılmış. Songbird'ün yardımı da bir yere kadar. Birkaç kez ölünce sinirlerim zıpladı zaten, hiç oynayamadım. Bir süre ara verdim sakin kafayla tekrar başladım, ancak hallettim.

İyi bir fps oyuncusu değilim kabul ediyorum ancak leyla gibi de oynamıyorum. Abartmışlar biraz sanki, zor geldi o sahne.. Çok ters bir anıma denk geldi belki de ondandır. Kendimi kaybettim oynarken sinirden. Öteki odadan yanıma geldiler ne oluyor diye

hard da bitirdim
    orası zorladı baya evet

• Oyunu bitirmiş arkadaşlar, şu anketi oylarsa sevinirim:

http://forum.donanimhaber.com/inbox.asp#22112678
  • Bu FPS düşüşlerine hala bir çare yok mu ? Ayarları en düşüğe çeksen bile durduk yere fps düşüşleri oluyor. Çatışma sahnelerinde sabit kalan fps değerleri kapalı mekanlarda bazen sapıtıyor sağa sola baksan bile düşüyor.

Şimdi çıkıp bende olmuyor senin bilmem nen bozuk diyecek adam bir şey yazmasın, oyunun belli bir problemi var herkes de olmuyor ama optimize de sıkıntı var bu konudan muzdarip çok oyuncu var. Konuyu bilen ve varsa çözüm önerisi olan çok makbule geçer.

@AdamsınDrogba

Dostum senin de durum benim gibi. Yukarı da anlattım olayı, sistem ile pek alakası yok.

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

O sondaki aksiyon sahnesi hariç, oynadığım en iyi oyun budur. Bitirdikten sonra silmediğim nadir oyunlardan ayrıca. Sinemada böyle senaryo zor bulunur, oyundaki senaryoya bak. Helal olsun..

hard da bitirdim
    orası zorladı baya evet

İyi bari, sorun bende değilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

Bu FPS düşüşlerine hala bir çare yok mu ? Ayarları en düşüğe çeksen bile durduk yere fps düşüşleri oluyor. Çatışma sahnelerinde sabit kalan fps değerleri kapalı mekanlarda bazen sapıtıyor sağa sola baksan bile düşüyor.

Şimdi çıkıp bende olmuyor senin bilmem nen bozuk diyecek adam bir şey yazmasın, oyunun belli bir problemi var herkes de olmuyor ama optimize de sıkıntı var bu konudan muzdarip çok oyuncu var. Konuyu bilen ve varsa çözüm önerisi olan çok makbule geçer.

@AdamsınDrogba

Dostum senin de durum benim gibi. Yukarı da anlattım olayı, sistem ile pek alakası yok.
    @AdamsınDrogba

quote:

Hocam düzeltebilirseniz sorunu haberdar ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 5 Mayıs 2013; 13:41:40 >
    Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir. Fikirlerin gücüne ilk elden tanık oldum. Fikirler uğruna ölen ve öldüren insanlar gördüm. Ama bir fikre dokunamaz, tutamaz hatta öpemezsiniz. Fikirler kanamaz, acı çekmez ve sevmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanedi

quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

quote:

Orijinalden alıntı: magicans

BioShock Infinite (Vibrant) Kardeş bunu indirdim mükemmel oldu cidden baya fark edio renkleri korumakla beraber baya kalite oldu oyun :)

Aynen kardesim bende dün denedim cok begendim sahsen :) .. Bu arada FPS Stuttering/LAG problemi icin True/False uygulamasi sorun cikariyor,takilmiyor ama oyun sapitiyor,sunu deneyin;

-Oyundaki ayarlar menüsüne girin ve "Ambient Occlusion" secenegini kapatin,sonra nVidia Panel'e girin ve Bioshock Infinite'i ordan acin "Ambient Occlusion" secenegini ordan aktif hale getirin..Oyun kendi icinde HDAO kullaniyormus ve AMD uyumluymus,nVidia ise HBAO kullaniyormus,o yüzden Control Panelden aktif hale getirin..

http://forums.2kgames.com/showthread.php?220356-Advice-for-NVIDIA-users-on-PC

Ambient Occlusion türkçe nvidia kontrol panelinde hangi ayar oluyo..

Bunu yapınca düzeliyormu arkadaşlar?Bende nvidia ekran kartı var gtx 470

• takılmaların sebebi normal harddiskler oyundaki texturelar çok büyük hard disk yetişemiyor.SSD ler de sıkıntı yok.Grafik ayarlarıyla alakası yok yani boşuna kurcalamayın
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • Bende geçen gün bitirdim, müthiş bir senaryo müthiş bir bitiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Avrim

Son yıllarda oynadığım en iyi FPS oldu ama aldığı puanları biraz abartı buldum.

son yillarda oynadigim en berbat FPS oyunu bebe oyunu resmen İllumunati hic bos durmuyor Türk halkina diyorum bu oyuna para vermeyin

Ama ne anlatacam ben sana, asıl propaganadayı sen yapıyon, tüm mesajların bir eleştiri bir yahudi karşıtı, bir komplo teorisi içeriyor. Açapaçık bir trollsun.
    Son olarak da madem o kadar amerikan vs. karşıtısın, o zaman amerikalıların icat ettiği internette, ve yine onların yaptığı bir bilgisayarın başında ne işin var? At çöpe makinayı sana yakışmaz böyle intenet filan. Dağ başına git sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 20 Haziran 2013; 15:37:13 >

Orijinalden alıntı: Chronos1121

neyin propagandasını yapıyor acaba?
    Bu şekilde düşünmem zaten oyunu oynamadığının veya oynasan da konuyu anlamadığının göstergesidir.

Ama ne anlatacam ben sana, asıl propaganadayı sen yapıyon, tüm mesajların bir eleştiri bir yahudi karşıtı, bir komplo teorisi içeriyor. Açapaçık bir trollsun.
    Son olarak da madem o kadar amerikan vs. karşıtısın, o zaman amerikalıların icat ettiği internette, ve yine onların yaptığı bir bilgisayarın başında ne işin var? At çöpe makinayı sana yakışmaz böyle intenet filan. Dağ başına git sen.

NVIDIA kımın maliysa onun propogandasini yapiyorlar :) kasma sen Türkiye gozunu acti

• türkçe yamayla oyuna başladım. süper olmuş oyun

- Booker, are you afraid of God?
    - No, but I'm afraid of you.

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Çok merak ettiğim için soruyorum acaba şu kısmı nasıl çevirmişler?

- Booker, are you afraid of God?
    - No, but I'm afraid of you.

Daha başlarındayım oyunun oralara gelmedim
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.