Berna Laçin'in sözlerine tepki yağdı.

-
-
berna laçin doğru söylüyor ne istanbul ne ankara ne antalya gezilecek tatil yapılacak yerler değil taksiye binince nefesli körüklü adamı ayakta düdüklüyorlar niye türkiyede rezil olalım param var yurtdışında tatil yapmak varken neden mok yoluna gidelim buralarda
_____________________________ GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
-
Kadının söylediklerinin içeriğine değil sadece bu kadının konuşmasına takiyordur aktroller. Söylediği herşey kelimesi kelimesine doğru. Türklere vizede inanılmaz zorluklar çıkarıyorlar, yurtdışı tatili Türkiye'de tatilden uygun ve güvenli. Bu söylediklerine yalan diyene Allah acil şifalar versin _____________________________ -
çokta haksız değil ileri zenginler değil iyi okumuş kariyer yapmış insanlar bizim insanımız çok iyi okumuş,iyi kazananını hasetinden kıskanır hatta dandik eğitimiyle bile kendini onla kıyaslar.
ölümlerine sevinen ezik hayatta başarısız ruh hastaları var orası doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ocak 2025; 11:41:52 >_____________________________ -
Berna Laçin bir sanatçıdır ama kendilerini eleştirenler kimdir nedir boş beleş insanlar bu yüzden avrupa asla ve asla türklere vize verilmemesi taraftarıyım iyiki yurtdışında doğdum neyin ne olduğunu daha iyi gözlemliyorum türkiyede yaşananları...
_____________________________ GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
-
Canım.....
Bu sayfalarda deli gibi dolanıyorsun. Engelli misin bilmiyorum, kimse seni kaale almıyor, cevap bile vermiyor.
Sen kendin çal, kendin oyna durumundasın.
Bende yasaklı değilsin ama çok zorlama istersen.
Berna, sevdiğim bir sanatçıdır. 3-5 yandaş yalakanın tasmaları çekilince, karalama kampanyasıyla sevmekten de vazgeçmeyeceğim.
_____________________________ 2007 Volvo S40 -
Ben ana dillerini yazamayacak kadar "okumamış" insanların siyaset konuşmaya haklarının olmadığını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 24 Ocak 2025; 20:7:18 > -
İlgimi çeken konulara uğrarım genel olarak....
Yandaş medya takip etmiyorum.... Ne yapmış da türk milletini hakir görüyormuş? Hangi lafını eğip, büküp, kendi kendinize sonuç çıkardınız?
Birincisi, bakmak değil görmek önemlidir, ama sen göremiyorsun. İkincisi, lüks mekanların dolu olması, toplumun geneliyle ilgili bir gösterge değil, yalnızca zengin bir azınlığın yaşam standardını temsil eder. Bahsettiğin mekanların ne kadar lüks olduğu da tartışılır. Ekonomik kriz, bireylerin niteliklerinden bağımsız olarak tüm toplumu etkileyen bir yapısal sorundur. Eğitimsiz veya mesleksiz bireyleri suçlamak yerine, devletin eğitim ve istihdam politikalarındaki eksiklikleri sorgulaman gerekir. Ayrıca, ekonomik krizden en çok etkilenenlerin toplumun büyük bir kısmını oluşturduğu göz önüne alındığında, "lay lay lom" gibi ifadeler gerçekliği yansıtmamaktadır. Refah, toplumun tamamının temel ihtiyaçlarını karşılayabildiği ve adil fırsatlara sahip olduğu bir sistemle mümkündür, ama o da senin sevdiğin hükümette yok.
Üçüncü olarak, üniversite enflasyonunu söylememe gerek yok; üniversiteler vasat, o da senin gibilerin zihniyeti yüzünden.
Son olarak, vatan milletçisin madem, adam gibi anadilini yaz da vatanını ne kadar çok sevdiğin belli olsun.
ABD'de çalışanların sadece bir kısmı paycheck-to-paycheck yaşar. ABD'ye gitmesem inandıracaksın. Asgari ücret eyaletten eyalete değişiyor. Ayrıca, sen ne cüretle genelleme yapıyorsun? Adamlar o dediğin parayla Asya ülkelerinde deli gibi eğleniyorlar. Git, YouTube aç, bak! Ayrıca, o tatil yerlerini nedense hep pkk destekçisi şahıslar yönetiyor ve beyaz Türk değiller. Adam gibi anadilini imla kurallarına göre yazana kadar yazma bana. Anadilini yazamayan biriyle tartışmayacağım. Kader diye bir şey yok, her şey kişinin çabasına bağlı hadi Türkçe öğrenmeye yallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sreter -- 24 Ocak 2025; 19:44:42 >_____________________________ -
Yandaş olmayan bir medya var mı? _____________________________ -
Yandaş yalakaların sinir oldukları var. Halk tv ile Sözcü tv....
Aslına bakarsan, fena değiller, orada birkaç kişiyi beğeniyorum. Hatta CHP nin tamamından daha iyi muhalefet yapıyorlar. Ama genel gidiş, aynı muhalefet çizgisinde.... İktidar bir yem atıyor, hepsi peşinde koşuyor. Hiçbiri dönüp, 128 milyarın akıbetini, deprem vergilerini, çocuk tecavüzlerini, tarikat liderlerinin hayatını, Çorlu kazasını, satılan fabrikaların akıbetini.... vs (uzar gider) takip etmiyor.
demokrat aydın kesimden inciler..
mynet
Berna Laçin'in sözlerine tepki yağdı: Zenginler Grand Kartal Hotel’e gitmezhttps://www.mynet.com/magazin/berna-lacin-in-sozlerine-tepki-yagdi-zenginler-grand-kartal-hotel-e-gitmez-130100520205
_____________________________ lüften askerliği yapmayanlar uzak eylesin beni. -
sen o lafı laçine et herşeyi siyate alet eden sizsiniz
hangi lafı??
_____________________________ in vino veritas * -
sen bilin.
Yılda 3 defa Avrupa ve 1 defa Birleşik Devletler’ e gidiyorum, daha ucuz…
_____________________________ -
berna doğru demiş. zenginler isviçreye gider. alplere..
_____________________________ -
siz gidinde giderkende insanları hor görmeyip gömmeyin pardonda laçin hanım kim.
_____________________________ lüften askerliği yapmayanlar uzak eylesin beni.
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- ypg filmi hollywood full izle türkçe dublaj
- en milliyetçi şehirler
- reisten sonra kim gelecek
- löseve adak bağışı caiz mi
- düğün masrafları 2025
- ps plus fiyat
- stanley geri çağırma
- togg kaç adet satıldı
- telefon vergileri
- geforce now fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X