Binbaşı
27 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 182 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Mrb. Cihazım Xiaomi mi10t ve android 12 sürümü yüklü. Project winter oyununu play storeda göremiyorum yani aramada çıkmıyor. Browserdan Google araması ile çıkan oyuna tıkladığında ise bu uygulama cihazınızda kullanılamıyor demekte. Benzer bir sıkıntı yaşayan var mı acaba?

play.google.com
Project Winter Mobile - Google Play'de Uygulamalar
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boltrend.winter&hl=tr&gl=VN
Çek markası Skoda’nın SUV modellerinin yeni temsilcisi Karoq, Türkiye’ye hızlı giriş yaptı. Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar'ın verdiği bilgiye göre araçlar henüz gemideyken satıldı. Skoda talebe yetişebilmek için vardiya sayısını artırmayı planlıyor

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, “Ön taleple sattığımız ilk 400 Karoq’un tamamını gemiden iner inmez müşterilerimize teslim ettik. Showroom’da sergileyecek araç bile bulamıyoruz. Şu anda yolda olan 300 araç da daha gemideyken satıldı. Üretim talebe yetişemiyor” dedi.

Zafer Başar, “Avrupa’da da Karoq’a talep çok fazla. Müşterilerimiz haziran ayı sonuna kadar araç teslim almayı bekliyor. Üretim talebe yetişemiyor. Daha fazla gelse daha çok satacağız” dedi.

Gazete Habertürk'ten Hakan Özenen'in haberine göre, 'Skoda talebe yetişebilmek için farklı çözümler üzerinde çalışıyor' diyen Başar, “Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’yi ziyaret eden Skoda’nın üst düzey yöneticilerinden Alain Favey, talebi karşılayabilmek için vardiya sayısını artırıp Volkswagen’in boş kapasitelerini kullanmayı planladıklarını, yeni yatırım için Türkiye’nin de gündemdeki ülkelerden biri olduğunu belirtmişti” diye konuştu.

1.6 litre dizel motorun yanı sıra 1.0 ve 1.5 lt benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebilen Karoq, 121 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
http://www.haberturk.com/daha-gemide-satiliyor-vitrine-koyacak-arac-kalmiyor-1941879-ekonomi
Hattim turk telekom. Iphone 8 plus telefonda volteyi musteri hizmetleri vasıtasıyla aktiflestirdim. Fakat ne goruntulu görüşme yapabiliyorum ne de HD ses görüşmesi oluyor. Veri ve ses ozelligi de aktif.
Lg g4 telefondan iphoneye görüntülü arama yaptığımda görüntü lu arama sonlaniyor. Iphonedan zaten oyle bir menu dahi yok yani volte ile baska bir telefonu görüntülü arama yapabilecegim. İphone telefonu olup da bu ozelligi kullanabilen var midir?
Android telefonlarda youtube uygulamasinda cikan reklamlari engellemenin bir yolu var mi? Bazen 2 dk da bir reklam cikoyor. Pcde browser uzerinden birsekilde engelleniyor fakat androidde tam çözüm bulamadim
Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, yabancı sayısının azaltılması gerektiğini söyledi.
Burak Yılmaz: Yabancı kuralına karşıyım

A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Burak Yılmaz, yabancı serbestliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
YABANCI KURALINA KARŞIYIM

Yabancı kuralının değişmesini istediğini belirten Burak Yılmaz, birçok arkadaşının 30-31 yaşında futbolu bırakmak zorunda kaldığını belirtirken, "Türk futbolcusu olarak benim fikrim nettir. Tabii ki Türk arkadaşlarımın daha çok oynamasını isterim. Yabancı kuralının böyle olmasına saygı duyuyorum, ama karşıyım. Bu kural yüzünden benim yaşımdaki çok sayıdaki Türk futbolcu, futbolu bırakmak zorunda kaldı" ifadelerini kullandı.

Burak'ın bahsettiği futbolcular:

Sezer Öztürk
Mehmet Topuz
Giray Kaçar
Gökhan Zan
Yasin Çakmak
Baki Mercimek
Gökhan Değirmenci
Adem Sarı

kralspor
Selçuk İnan'ın Östersunds maçındaki kötü performansı sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

Galatasaray, transfer dönemine iyi başlasa da önce alınan Östersunds mağlubiyeti sonrasında da Wesley Sneijder'in takımdan gönderilmesi taraftarla yönetimin arasını açtı.
HAKEM SELÇUK'U GEÇTİ

İsveç'te bir kasaba takımı olan Östersunds'a 2-0 mağlup olarak sezona kötü bir başlangıç yapan Galatsaray'da oyuncuların formsuz olmaları ise tepki topladı.

Yenilen ikinci golde takım kaptanı Selçuk İnan'ın geri koşusunda yavaş hareket etmesi ve maçın hakeminin daha geriden gelerek tecrübeli oyuncunun önüne geçmesi sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkardı.http://videonuz.ensonhaber.com/izle/hakemin_gerisinde_kalan_selcuk_taraftari_kizdirdi
ensonhaber
Drogba, Podolski ve Eren ile devam eden “Top gelmiyor...” tepkisini veren son isim Bafetimbi Gomis oldu. Hazırlık maçında, Igor Tudor’la işaretleşen golcü, “Beni görmüyorlar” dedi

Gomis isyan etti: Beni görmüyorlar
Gomis isyan etti: Beni görmüyorlar
Galatasaray’da son birkaç yıldır isimler değişiyor isyan değişmiyor. Didier Drogba'nın şikâyetçi olduğu ve giderken de dile getirdiği “Pas alamıyorum” isyanı, bu kez Diosgyör takımıyla oynanan hazırlık maçında farklı bir isim tarafından tekrarlandı.

Drogba ile yakın bir dostluğu bulunan, yeni transferlerden Bafetimbi Gomis, ilk maçına çıktığı Galatasaray'da, oyuna girdikten sonra takım arkadaşlarının kendisini topla buluşturmamasına, “Beni görmüyorlar” işareti yaparak isyan etti.

Mücadele sonunda Igor Tudor ile konuşan ve durumu anlatan Gomis, ‘top gelmeme' sorununun çözülmesini istedi. Daha önce de Drogba gibi Lukas Podolski ve Eren Derdiyok da pas alamamaktan sık sık şikayetçi olmuştu. Ayrıca Tudor, passız oynuyor diye Bruma'yı saha içinde haşlamıştı.
milliyet
Bugün aracımın(2012 Ford Cmax Tdci) dizel yakıt filtresini değiştirmek zorunda kaldım,"motor arızası servise gidin" gibi bir arıza verdiği için. -18 gibi bir derece vardı son 3-5 gecedir, ayrıca yakıt deposunda bir miktar donmuş yakıt tespit edip ufo yönetimiyle bunu halletmişler.
Servis araç doluydu, hepsi motor arızası ve yakıt filtresi değişimi bekliyordu. Binek araçların bir süre rölantide kullanılarak ısınan motorla bunun aşılabileceği, fakat ticarilerde bunun mümkün olmadığını söylediler, ama yine de ben değiştirmelerini istedim. Servise 2 ay önce girdiğinde değişmişti aslında ama iklim şartları işte. Bir gün önce mazot filtresi değiştirilen biri yine gelmiş, yine motor arıza lambası yanıyor diye, bununla başetmenin yolu kapalı garaj vs. dediler ama bu mümkün değil şuan için.

Würth kışlık mazot katkısı kullanmıştım, pek bir faydası olmadı durum ortada.
http://www.modifiye.com.tr/U11214,268,wurth-kislik-mazot-katkisi-300-ml.htm

Dizel antifiriz diye birşey varmış biraz araştırınca birkaç marka buldum.
Rom Dizel Antifriz (330 ML.)
http://www.istanbulyagsanayi.com.tr/urunlerimiz/arac-motor-yagi-fiyatlari/motor-katki-fiyatlari/rom-dizel-antifriz-330-ml-detay

BÖRFH DİZEL ANTİFİRİZ
http://urun.n11.com/antifriz/borfh-dizel-antifiriz-300ml-P63990440

Berner 109845 Dizel Antifiriz 1 lt
http://urun.n11.com/antifriz/berner-109845-dizel-antifiriz-1-lt-P105156992

Liqui Moly Dizel Yakıt Antifrizi http://urun.n11.com/yakit-katkisi/liqui-moly-dizel-yakit-antifrizi-P30880361?icid=990002_prudsys_otomotiv-motosiklet_landing

Bunlardan kullanan, faydasını/zararını gören var mı?
İstediğimiz bir uygulama ya da oyunun fiyati düştüğünde haber verilmesine yarayan bir menü ya da program var midir acaba bildiğiniz?
Galatasaray’ın transferdeki suskunluğu taraftarların sabrını taşırdı. Kombine satışları dibe vururken, daha önceden kombinesi bulunan çok sayıda taraftarın da bunları iade etmeye çalıştığı ortaya çıktı.
 Galatasaray'da tehlike çanları çalıyor! Taraftardan flaş karar...
Serdar Aziz ve Emrah Başsan dışında transfer yapamayan Galatasaray yönetiminın bu suskunluğu taraftarların büyük öfkesini çekiyor. Geçen sezon 32 bin kombine bilet satan Galatasaray bu sezon sadece 6 bin 500 adet kombine satabildi. Olayın daha üzücü yönü ise bazı taraftarların, kombine biletlerini iade etmeye başlaması...

Çok sayıda taraftarın, sahip oldukları kombineleri iade etmek için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde kulübü arayan loca sahibi bir taraftarın, "Locayı üç yıllığına satın almıştım ama gelecek sezon maçlara gitmeme kararı aldım. Kalan parayı ödemeyeceğim, locayı iade ediyorum" dediği öğrenildi.

İsmi açıklanmayan taraftar, locayı neden iade ettiğinin sorulması üzerine de şu açıklamayı yaptı:

"Yeni transfer yok, kimi seyredeceğim? 15 yıldır Galatasaray'ın İstanbul'daki bütün maçlarına giderim. 15 sene önce de Sabri Sarıoğlu vardı, bugün de... Çocuğum da 10 yaşına geldi, hep Sabri'yi izliyor. Sırf Galatasaraylıyım diye böyle bir takımı izlemeye mecbur değilim. Yeni sezonda maçlara gitmeyeceğim."

http://www.hurriyet.com.tr/galatasarayda-tehlike-canlari-caliyor-taraftardan-flas-karar-40174344
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Ford
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
TV
LG
Notebook
Asus
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 32 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 33 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.177
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 188.133 (Bu ay: 535)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.516 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.