Şimdi Ara

Sonsuz Bir An (İsmail Hacıoğlu - Özlem Tekin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarınlarının olmadığını bilerek yaşamak zorunda kalan ‘Volkan’ ile ‘Serhan’ın İstanbul’dan Antalya’ya uzanan yolculuklarını anlatan filmde Özlem Tekin kendisini canlandırıyor. İsmail Hacıoğlu, ‘Sonsuz Bir An’ adlı sinema filminin Antalya’daki çekimlerinde Kurşunlu Şelalesi’nde 5 metrelik bir kayalıktan göle atladı. Bir dalgıçın herhangi bir tehlike yaşamaması için önceden keşif yaptığı gölde yaklaşık 15 dakika kalan Hacıoğlu, suyun soğukluğu nedeniyle zor anlar yaşadı.

Sonsuz Bir An (İsmail Hacıoğlu - Özlem Tekin)

İsmail Hacıoğlu, kanser hastası ‘Volkan’ karakteri için 6 kilo zayıflarken çekimlerin sona ermesiyle tekrar eski kilosuna döneceğini dile getirdi. ‘Sonsuz Bir An’ın müziklerini de yapan Özlem Tekin, vizyon tarihini sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Tekin, bir soru üzerine neden evlenmek istemediğini “İki kişilik yaşayamıyorum. Geçici olarak iki kişilik yaşayabilirim ama kalıcı olarak yaşayamam. Çünkü bana 5 ayrı karakteri bünyesinde barındıran bir adam lazım. Biri spor yapacak, biri benimle hayvan bakacak, biri ünlü olacak, gibi gibi. Hepsini aynı bünyede bulunduran birini nerede bulayım? Bu nedenle ben böyle iyiyim” sözleriyle dile getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 19 Eylül 2014; 11:22:59 >

• harbiden güzel film.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bekir Avşar'ın Bir Yorumu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.