Şimdi Ara

Beşiktaş'tan Serhat Akın sürprizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belçika'nın en yüksek tirajlı gazetesi HLİ, Serhat Akın'ın Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere dün Türkiye'ye geldiğini yazdı.

Serhat Akın'ın menajeri Fazıl Özdemir, Beşiktaş ile görüşmek için Türkiye'ye geldiğini ve bu hafta sonuna kadar siyah-beyazlı kulüple bir anlaşma sağlayabileceklerini söyledi.

Özdemir, Anderlecht'in isteği fiyat ile Beşiktaş'ın Serhat için ödemek istediği miktarın çok fazla olmadığını belirtti.
    Anderlecht'in menajeri Herman Vholsbeeck ise transfer konusuyla ilgili olarak, “Bu olaydan haberdar değilim. Hala resmi bir teklif bekliyorum onun için fiyat konusunda bir açıklama yapamam” dedi.

Öte yandan Serhat Akın'ın Anderlecht kulübüyle 1 yıllık sözleşmesinin kaldığı ve takımında kadro dışı kaldığı öğrenildi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/6801627.asp?gid=211

• maçları da Saracoğlu'nda oynayın bari...
  • Fenerli olsun çamurdan olsun..

Yine mi Fenerli?
  • yok artık...
  • Bütün Fenerbahçeliler Beşiktaşlı oluyor...
  • federasyon 6 ya kadar izin vermiyo muydu
  • Bu gidişle beşiktaş fener çöplüğüne dönecek.
    Demirören ne yapmaya çalışıyor acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi kendini ateşe atmak diye buna derler. ya bu kadro başarısız olursa. taraftar bjk takımına desteğini istenilen düzeyde vermezse.sezon sonu bile beklenilmeden ara transferde takımdan fb li eski futbolcuları temizlemek için operasyon yapmak zorunda kalacaklar. tribün olayları da cabası. çarşı ne düşünüyor bu konuda.
  • 3 sezondur hep Serhat Akını alıyoruz
  • BJK VAN HOJDONKU DA ALIRSA TAM OLACAK
  • serhat iyidir her kooşulda iş yapar biz o adamı neden gönderdik hala anlayamadım (galiba anlayış açısından bende kıtlık var )
  • Göndermediniz zaten, sözleşmesi bitince o da Tuncay gibi kaçmıştı...

quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

serhat iyidir her kooşulda iş yapar biz o adamı neden gönderdik hala anlayamadım (galiba anlayış açısından bende kıtlık var )
  • Demirören'e söyleyin beni de alsın, bıktım çekirdek yemekten..
  • ali koçu da aldık mı iş tamamdır ama bonservisinde kolaylık sağlarlar ne de olsa babası sağlam beşiktaşlı
  • beyler saka bir yana yine milletin agzina sakiz olcaz ma nolursa olsun serhat super adam
  • bir o eksikti zaten .
  • Nabalim bizde gs gibi stadı mı yıkalım nabalım bu yönetim için ? 1 tane adam gibi adam almadınız yazıklar olsun..
  • çarşı demirören kulübü satsa ses çıkarmaz tamamen duygusal!
    quote:

Orjinalden alıntı: zurna

kendi kendini ateşe atmak diye buna derler. ya bu kadro başarısız olursa. taraftar bjk takımına desteğini istenilen düzeyde vermezse.sezon sonu bile beklenilmeden ara transferde takımdan fb li eski futbolcuları temizlemek için operasyon yapmak zorunda kalacaklar. tribün olayları da cabası. çarşı ne düşünüyor bu konuda.
  • akilli transfer yapilmasi her seyden onemli bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.