Şimdi Ara

ŞİKE DİNLEMESİNE MELİH GÖKÇEK DE TAKILDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından yürütülen şike soruşturmasında telefon dinlemelerine ilginç bir isim takıldı.

Akşam Gazetesi'nden Seda Kılıç'ın haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'le yaptığı görüşme de kayıtlara geçti. Görüşmede Gökçek ve Şener'in Ankaragücü-Fenerbahçe maçından bahsettiği belirtildi.

Dinlemeye takılan görüşmede, ilk olarak işadamı H.A., Başkan Sadri Şener ile görüşüyor. H.A.'nın görüşmede, 'Ankara'dayım Melih başkan ile beraber' dediği, Sadri Şener'in, 'En kritik yerdesin sen ya. Aziz dinlettiriyormuş yav bizi. Melih başkan, bu hafta ümidimiz o. Melih başkana selam söyle, güveniyoruz. Ben biliyorum ki Ankaragücü bu hafta işi halledecek' şeklinde karşılık verdiği iddia edildi.

"AZİZ'DEN BU MAÇI ALACAĞIM"

Daha sonra H.A.'nın yanında bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in telefonu aldığı ve Sadri Şener'e, 'Aziz'den inşallah bu maçı alacağım. Size yarayacak o inşallah' dediği öne sürüldü. Söz konusu telefon görüşmelerinin, ifade sırasında Sadri Şener'e sorulduğu, Şener'in söz konusu görüşmelerin kendisine ait olduğunu söylediği belirtildi. Soruşturma kapsamında önümüzdeki günlerde Gökçek'in de ifadesinin alınabileceği belirtiliyor.

• evet geçende DHA nın resmi sitesinde Melih Gökçe ifadesi vermek üzere emniyete bekleniyor yazdı, ben burada konu başlığını atasıya kadar haberi sildi DHA, zaten Dokunulmazlı var adamın ne olursa olsun, dokunulmazlı kalkınca ifadesi alınır.

Orijinalden alıntı: fbdemir

evet geçende DHA nın resmi sitesinde Melih Gökçe ifadesi vermek üzere emniyete bekleniyor yazdı, ben burada konu başlığını atasıya kadar haberi sildi DHA, zaten Dokunulmazlı var adamın ne olursa olsun, dokunulmazlı kalkınca ifadesi alınır.

Çekmiştir birisi kulaklarını. Bir tane daha vergi cezası keserler, bu sefer kimse kurtaramaz Aydın Doğan'ı.

• yok böyle birşey beyler, feneri kullanarak iktidara yüklenmeye çalışıyor olabilirler. dikkat etmek lazım, bu başkanı bir türlü yıkamadılar. bu tarz haberlerin yapılıyor olmasına da şaşırmamak lazım. daha hiçbirşey belli değil. kaldı ki bizim başkan fenerbahçelidir. fenerbahçeyi kimseye kullandırtmaz, yani en azından ben böyle umuyorum. ayrıca bu olaylardan çıkacak olan sonuçları da art niyetli düşüncede olanlar başka mevzular için referans olarak kullanmayı da seçebilirler. spora siyaset karıştırmamak lazım..

Orijinalden alıntı: McSlaty

adamin dokunulmazlıgı yok mu ? yanı milletvekillerinin dokunulmazlıgı var diye biliyorum ? hangi savci ifadesini alicak

milletvekili değil ki.
    belediye başkanı ama dokunulmazlığı var bu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

yok böyle birşey beyler, feneri kullanarak iktidara yüklenmeye çalışıyor olabilirler. dikkat etmek lazım, bu başkanı bir türlü yıkamadılar. bu tarz haberlerin yapılıyor olmasına da şaşırmamak lazım. daha hiçbirşey belli değil. kaldı ki bizim başkan fenerbahçelidir. fenerbahçeyi kimseye kullandırtmaz, yani en azından ben böyle umuyorum. ayrıca bu olaylardan çıkacak olan sonuçları da art niyetli düşüncede olanlar başka mevzular için referans olarak kullanmayı da seçebilirler. spora siyaset karıştırmamak lazım..

Aynı Melih Gökçek'ten mi bahsediyoruz? Bir de aynı oksijeni mi soluyoruz yoksa siz cam bir fanusta mı yaşıyorsunuz? Meraktan soruyorum yoksa özelinize inmek amacında değilim

• _____________________________
    İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
  • Belediye başkanının dokunulmazlığı yok. Sanırım birilerince korunduğundan bahsediyorsunuz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.