Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 4790 (Bu ay: 13)
Simdi benim bu konuda bir arkadasa aynaya baktigi zaman gordugunun Ermeni veya Rum yerine Ozbek'e benziyorsa sorun olmadigini soyledigim bir mesajim vardi, silinmis mesaj. Asagida da goruyorsunuz zaten:

Bu yazdigim bir adminin hosuna gitmemis. Beni banlayamayacagini dusundugu icin olacak her halde, bana ceza puani vermis ve mesajimi silmis. Sebebi de, siki durun, "rahatsiz edici mesaj". Sikayet ettim,, ettigim sikayeti de koyayim hatta:

Bu "rahatsiz edici mesaj" kriteri guc zehirlenmesi yasayan adminlerin gorevlerini kotuye kullanabilmesi icin olusturulmus resmen. Simdi biri buraya salliyorum "potasyum" yazar, ben bundan rahatsiz olabilirim, herkes her seyden rahatsiz olabilir ama bir mesajin birilerini rahatsiz etmesi cezalandirilma sebebi olamaz. Eger olursa adminlerin forum uyelerini sansurlemek icin kullanacagi bir silah olur cunku.
Destek isteginde de yazdigim gibi eger Gun kardesimiz diyorsa "burasi benim babamin yeri kurumsallik falan yok oyle seyler", ki inceleme susu verilmis reklamlardan oturu kurumsallik bence de yok ama bu DH'in kurumsallik kasmasini engellemiyor, bastan soylesin, bilelim, kendimize kendini bilmez adminler tarafindan sansurlenmeyecegimiz mecralar bulalim. Boyle bir rezillik olabilir mi?
@Nat Alianovna @Headlong Into Carnage
Natcigim seni etiketledim cunku tanidigim tek admin sensin, kusura bakmamani rica ediyorum.
Bu "rahatsiz edici mesaj" kriterinin kaldirilmasini talep ediyorum. Hukukta muglak ifade olmaz. Buranin da bir hukuku varsa burada da olmamali.
EDIT: BIR KEZ DAHA SANSURLENDIM...

RTL8127
|
Kopekler tarafindan parcalanip sakat birakilan, oldurulen; kopekler tarafindan arabalarin, kamyonlarin altina kovalanan butun cocuklarin, kadinlarin, yaslilarin kani kopek"sever"lerin ellerindedir. Bu memleketteki siyasetciler bu canavarlardan nasil bu kadar korkuyor anlayamiyorum. Iktidar olsun muhalefet olsun kopek"sever"lerden korktugu kadar hicbir gruptan korkmuyor. Nasil oluyor bu?
Allah hepsini kopeklere parcalatsin.
"Sen de forumla"
|
Android uygulaması reklamla doldu.
|
gazete ipekyolNe kadar insan dusmani varsa Allah belalarini versin...
Edit: link yenilendi
C130 kazasi pilot yorumu
Burger King tarafindan dolandirildim.
Bacaklarini gostere gostere tahrik etmis can dostlarimizi. Hem o saatte o parkta ne isi varmis o cocugun? Sokaklar kopuslerin alanidir pis iki ayaklilarin degil. Bu zaten bir komplo kisa bir sure sonra o cocugun bacaklarini parcalayanlarin insan oldugu ortaya cikacak.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.576
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.856)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.438 (Bu hafta: 13)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
44 Yanıt
6