Sigorta 6900 dü, yaptırırım yarın bugün dedim unuttum. Şimdi 2 Ocak 7600 olmuş. Annemin deyimiyle akıl parası resmen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben bir aptalım.. Akıl parası.

-
-
Sağlık olsun Allah kaza keder vermesin. Kazanırsınız inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her ay otomatik %5 zam yiyor, 2024 itibari ile her ay %10 olacak.
+ ara zamlar.
Abuk subuk bir duruma doğru hızla yol alıyoruz!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen mi aptalsın yolda ekonomimiz mi aptalca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 4300 e yaptırdım. Türkiye Sigorta. En ucuzuydu.
-
İnan senlik bir durum yok... Ekonominin son durumu bu...
Çocuğun kumbarasını bile kırdım attım akşamdan koyduğum 1 TL sabaha 9.90a düşüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Canını sıkma yahu, insanlık halidir, oluyor hepimize arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlıktan çıkmasın da para bir şekilde yerine gelir hocam
Ne kadar dikkat edersen et bi yerlerden illa ki fire veriyorsun. Çok takılmamak lazım
bu zamanda tl olarak para biriktirmek hiç akıllıca değil altın ve dövize yatıracaksın ya da arsa alıp, uzun bir süre unutacaksın
harcamadığın her kuruş ertesi gün sana zam olarak geri dönüyor
-
Birilerinin bu saçmalığa dur demesi gerek cidden araç muayene ve sigorta işlemleri haddinden gereksiz bir şekilde pahalı. Sigorta konusunda başka çözümler üretilmeli örnek adam 4 senedir sigorta ödüyor ama hiç kazaya belaya karışmamış mesela 1 poliçe yenileme ücretsiz gibi uygulamalar olmalı, bu verilen meblağlar resmen sigorta şirketlerini zengin ediyor. Muayene konusunda da ya 3 yıla çıkarılmalı yada ücretleri düşürülmeli..
-
bıyık büküle büküle kaytan
insan öpüle öpüle şeytan olurmuş.
-
Ben zam geleceğini bildiğim için tam 29 aralıkta kasko yaptırdım.Yaptırmasaydım benden de 1000 tl kesin fazladan çıkardı. Amaaa yok öyle kurnazlık bu ülkede her türlü paran cebinden uçar.Elektrik gittiğinde modemi 10 v batarya ile çalıştırayım dedim.Bir mavi duman ile yanan modem ve giden 1000 tl.
-
Akacak kan damarda durmaz
birilerinin dur demesini beklerseniz çok beklersiniz. hak verilmez alınır.
-
Madem "zorunlu" sigorta devlet buna düzenleme ve müdahale getirmeli. Öyle her ay yüzde 5 zam gelecek birde üstüne düşük komik meblağda hasar karşılayacak. Ne saçmalık. Trafikte milyondan düşük meblağda araç yok. Sigorta bunun kaçta kaçını karşılıyor. Dalga geçer gibi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sen mi aptalsın yolda ekonomimiz mi aptalca
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X