Şimdi Ara

Vectra A 2.0 İ gls Nasıl bilirsiniz. Alınır mı?( Edit:Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1995 model vectra a almayı planlıyorum araç temiz gibi,komple boyalı 200bin km'de fiyat ##bin tl .sıralı sistem lpg var. Ne dersiniz?
    Edit (8 Eylül 2014):Bu gün araca baktırıp aldık. iyimi yaptım kötümü bilmiyorum bir müddet sonra ortaya çıkar.Ufak tefek masrafları var.
    Edit(11 EYlül 2014):Aracın kliması çalışmıyor kalorifer sıcak soğuk ayarı çalışmıyor, hatta bugün fark ettim sürücü tarafındaki silecek(Bu şekilde araç nasıl kullanılır!!!), bir firen lambası ve bir sis lambası da çalışmıyor. araba bazen çalıştıktan bir süre sonra motor arıza lambası yakıyor. yarın gidip sanayide bunlara baktıracağım . Kalorifer olayı için orta konsol sökülecekmiş 3-4 saat diyorlar. Belki küçük sorunlar ;ama dediğim gibi mide bulandırıyorlar.(araç sahibi sadece klima çalışmadığını söyledi,Baktırıp test sürüşüne çıkardığım usta da klima + kalorifer teli olayını söyledi.)
    NE DERT edinmişim be arkadaş öğrenci arkadaşlara tavsiyem bu kadar eski araca bakmayın.Hatta alabiliyorsanız sıfır alın. öğrenci adama göre iş değil bunlar.
    Edit:(12 eylül 2014): bugün aracın çalışmayan aksamlarını yaptırdım (klima hariç) yaklaşık 500 km yol yaptım uzun yolda idare eder fakat şehir içi bariz hantal kalıyor. (şanzıman kaynaklı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 12 Eylül 2014; 23:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı.
    Yok mudur bu aracı daha önce kullanan , ya da bilgisi olan? Bugün araca bakılacak.

• alınır ama cok yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

alınır ama cok yakar

115hp uçuk bi yakıtı yok dönemine göre az bile olabilir
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    donemine gore normaldir ona bi sozum yok suana gore soledim o paraya daha iyi aracta bulabilirsin yeni model
  • Hocam o paraya yeni model araçta var fakat temiz birşey pek bulamadım öğrenci arabası olacak sonuçta. şehirler arası 8-8.5 lt şehir içi 12-13.5 lt lpg gibi bir yakıt tüketimi tahmin ediyorum daha fazla olur mu dersiniz? araç öneriniz varsa alabilirim fakat bu araca bugün baktırıp , alıp almama konusunda bir karar verilecek.

• Arıza olarak araç başımı çok ağrıtır mı?Öğrenciyim sanayiler de çok fazla uğraşamam ancak rutin bakımını yaptırırım. fiyatı nasıl, 1-2 sene sonra elden çıkarmak çok mu zor olur sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 8 Eylül 2014; 2:07:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam94

Hocam o paraya yeni model araçta var fakat temiz birşey pek bulamadım öğrenci arabası olacak sonuçta. şehirler arası 8-8.5 lt şehir içi 12-13.5 lt lpg gibi bir yakıt tüketimi tahmin ediyorum daha fazla olur mu dersiniz? araç öneriniz varsa alabilirim fakat bu araca bugün baktırıp , alıp almama konusunda bir karar verilecek.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=2310

bu siteye bakacak olursak almak istediğiniz vectra ikinci nesil 136hp vectradan daha az yakıyor ama ben de sizin tahmin ettiğiniz tüketimleri göze alarak aracı alırdım,aracta sıkıntı yoksa daha fazlası zor

• 1.8 gl modeli vardı eskiden bizde, 2.0 motor enjeksiyonlu daha yeni tip bir araç, gt modeli hariç çok fazla elektronik sorun çıkardığını duymadığım bir araba, hatta aynı platform aynı motor başka marka ve modellerde de kullanılmıştı, saab ta örneğin, yani bildiğim kadarıyla kronik sorunlu bir araç değil, konfor olarak da diri olanı hakkını verir, döşeme direksiyon soyulması vites soyulması gibi durumlar varsa da 3-5 masraf ettikten sonra arabanın içi yeni gibi olur

• Hocam verdiğiniz ilanlardan 1.7 dizel corsa 3 kapıların ticari olarak geçtiğini ve her sene muayene olması gerektiğini duydum, bu konuda bilginiz varmı.araç iyi görünüyor.
    1-2 peugeot 206 ya baktım 15 -17 bin lira istenmesine rağmen çok yıpranmış ,darbeli sorun çıkarma olasılığı yüksek araçlardı o sevdadan vazgeçmek zorunda kaldım.

• 1.5 yıl önce vectra b cd 1996 otomatik 155 binde 12.500'e aldık. Sen vectra a için komple boyalı bu fiyat diyorsun bence fazla. Piyasa arttı fakat o parayı etmez diye tahmin ediyorum üste 3 bin daha eklersen zaten temiz b kasa bulursun.
  • fabia bakabilirsin corsaların normalleride var husisi olarak
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-kusursuz-surus-keyfi-178428542/detay
  • quote:

Hocam verdiğiniz ilanlardan 1.7 dizel corsa 3 kapıların ticari olarak geçtiğini ve her sene muayene olması gerektiğini duydum, bu konuda bilginiz varmı.araç iyi görünüyor.
    1-2 peugeot 206 ya baktım 15 -17 bin lira istenmesine rağmen çok yıpranmış ,darbeli sorun çıkarma olasılığı yüksek araçlardı o sevdadan vazgeçmek zorunda kaldım.

hepsi değil bazısı kamyonet olarak bazısı da hususi araç olarak geçiyor, zamanında cam koltuk işlenme durumuna bağlı, yoksa hepsi van olarak çıkmıştı ama 1.7 dizel corsa problemli arabadır başını çok ağrıtır sakın bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

1.5 yıl önce vectra b cd 1996 otomatik 155 binde 12.500'e aldık. Sen vectra a için komple boyalı bu fiyat diyorsun bence fazla. Piyasa arttı fakat o parayı etmez diye tahmin ediyorum üste 3 bin daha eklersen zaten temiz b kasa bulursun.

Hocam piyasa şu an çok değişken zaten aldığım fiyata satabileceğimden de pek emin değilim .araç 14 yıldır bir tanıdık daymış . lacivert renk yanmış bir iki de ufak hasar dolayısıyla komple boyatmış kasa sağlam gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

1.5 yıl önce vectra b cd 1996 otomatik 155 binde 12.500'e aldık. Sen vectra a için komple boyalı bu fiyat diyorsun bence fazla. Piyasa arttı fakat o parayı etmez diye tahmin ediyorum üste 3 bin daha eklersen zaten temiz b kasa bulursun.

Hocam piyasa şu an çok değişken zaten aldığım fiyata satabileceğimden de pek emin değilim .araç 14 yıldır bir tanıdık daymış . lacivert renk yanmış bir iki de ufak hasar dolayısıyla komple boyatmış kasa sağlam gibi.

Satışı zor olur hocam. Malum halkımıza laf anlatamazsın. Haklilarda takla atmış arabaya saksı düştü diyen galericiler varken. Aracın geçmişinden eminseniz, halk arasında sorunusuzluguyla un yapmış bir araba, alın. Bence biraz daha bekleyin piyasa her yıl olduğu gibi bir kaç ay sonra düşer.

• 2.0 Motor 115 hp tam bir otoban canavarı, ilk viteslerde biraz ağır kalır ama devrini aldı mı uçak moduna girer... 3.000 - 3.100 devirde 140 km çevirir, o kadar arabaya bindim vectra nın o mükemmel gaz pedalının zevkini hiç birinde bulamadım... Uzun yolculuklar onunla çile değil zevk olur hey be tadı hala damağımdadır...
  • Zamanında 1996-1997 gibi epeyce yolcu olarak bindim.şimdiki 2008-2009 era,clio vb araçlardansa o kasa vectrayı tercih ederim

• Ogrenci arabasi olarak daha uygun moeller vardi hocam bu seni cok yorar. Neyse alinmis artik bize hayirli olsun demek duser. Gule gule binin.

• 20 senelik aracın boyalısı makbul, temiz temiz binin. Sorun çıkarma ve yakıt anlamında b kasadan iyi diye biliyorum. Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.