Şimdi Ara

Beyler bir akıl verin evlilik konusu her şeyi bize yıkıyorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncedende açmıştım benzer konular 1 yılı aşkındır ilişkim var aileler tanıştı kız tarafı konyalı ve onların adete göre her şeyi erkek tarafı yaparmış bizim adete göre nişan kına yatak odası kız tarafı yapar ama kız tarafı buna yanaşmıyor benim bütçem elverişli değil kıza söyledim babam hayatta yapmaz dedi benim ailemde çok sert tepki gösterdi öyle şey mi olur diye kıza o zaman para birikene kadar bekliyecez dedim ben bekleyemem dedi madem bekliyecektik neden ortaya çıktık dedi dedim herke yıllarca nişanlı kalıyor olmaz dedi benle pazarlık yapma dedi. Birde hiç bir şey yapmıyorlarmış gibi nişan ve kına için ayrı salon istiyorlar evin masrafı dayanması döşenmesi 30 35 000 tl tutuyor şimdide bekleyemem diyor ne yapmam lazım dostlar

• Krediyi cekicez birlikte odiyicez diyiceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıldır evliyim. Tek diyeceğim kaç kendini kurtar+ o parayla da 1 hafta yurtdışı tatili yap kendini ödüllendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

Krediyi cekicez birlikte odiyicez diyiceksin.

üstadım dedim kredi çekmedende yaparız dedi hesap ortada en az o kadar para lazım fazla bir şey istemiyorum diyor ama bir baksan o kdar şeyi biz yapacaz üstüne üstlük tektaştı sahte tamturdu bilmem neydi bir sürü şey istiyor
  • Adetiniziii diye giriceksin konuşmaya alın kızınızı turşusunu kurun sonra çıkacaksın ortamdan.Bu ne lan 35.000 TL sanki başlık parası ister gibi,herşeyi damat tarafı yaparmış.
    Olduu saraydan prenses mi alıyoruz arkadaş.ne özelliği varmış kızlarının böyle.
  • boş verin evlenmeyin. evlenirsen daha da çok masraf çıkar.

ille de evleneyim dersen yukarıda denildiği gibi ortak kredi çekmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereden gelen bir adetmiş sorsana? osmanlıdan kalma adetmiymiş...bunları duydukca tiksiniyorum yemınle, kaç kurtar kardesım kendını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dennisrodman

nereden gelen bir adetmiş sorsana? osmanlıdan kalma adetmiymiş...bunları duydukca tiksiniyorum yemınle, kaç kurtar kardesım kendını

güzel kardeşim bende anlamadım konya tarafında böyleymiş her şeyi erkek tarafı yaparmış birde bana utanmadan madem pazarlık yapıyorsun o zaman hadi pazarlık yapalım annemgil altın isteyecek dedi birde düğünde takılan altınlar kime takılırsa onunmuş borç harç olursa ordan kapatmayacakmışız
  • afedersin ama anlattiklarina bakarsak; aklina tukureyim evlenirsen.
  • Allah yardımcın olsun ama böyle ne yardan geçerim ne serden diyenlere uyuz oluyorum.
    Hem kendi üzerlerine düşeni yapmıyorlar hemde şatafat istiyorlar
    Ezdirme kendini bence.
  • konyada böylemiymiş Bu konya adam olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: also

quote:

Orijinalden alıntı: dennisrodman

nereden gelen bir adetmiş sorsana? osmanlıdan kalma adetmiymiş...bunları duydukca tiksiniyorum yemınle, kaç kurtar kardesım kendını

güzel kardeşim bende anlamadım konya tarafında böyleymiş her şeyi erkek tarafı yaparmış birde bana utanmadan madem pazarlık yapıyorsun o zaman hadi pazarlık yapalım annemgil altın isteyecek dedi birde düğünde takılan altınlar kime takılırsa onunmuş borç harç olursa ordan kapatmayacakmışız

anla artık göz sende değil, parada pulda... her ne kadar kınasam da kadına şiddet haberlerinin detaylarına da bakmak lazım ve avukat olan arkadaslarımdan duydugum kadarıyla pek çoğu, işsiz kalan yada evine ekmek getirmekte zorluk çeken erkeklerın anında terkedilmesi ve kadınındaha zengın baska bır erkğe kaçmasından kaynaklanıyormus, doğruluk payı bence çok yuksek

sende allah korusun boyle bır duruma dusmemek adına ardına dahı bakmadan kaç

• Ciğeri 5 para etmez insanların beklentilerine bak. Altı üstü 250 gram.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

konyada böylemiymiş Bu konya adam olmaz

yahu yok kardeşim bir sürü konyalı arkadaşlarım var sordum yok öyle dediler neymiş bunlarda yıllardan beri gelen bir şeymiş ee bizim adet gelenek görenek ne olacak anlamadığım konyanın ne özelliği var her yörede ortak karşılanıyor bunlarda erkek tarafı birde bekleyemezmiş hanfendi kendin bilirsin dedim sonra akşam eve gidince aileme söyleyecem dedi anneme anlattım bir ton laf söyledi dedi o zaman madem pazarlık yapıyorlar altın falan isteyelim demiş bu pazarlık değil olması gereken şeyler evlenene köstek değil destek olunur.
  • Daha önce de dedim, tipin en azından orta halliyse kaç kurtar kendini. bitmez bunların nazı niyazı. evlendikten sonra da ailesine sponsor olursun benden söylemesi. Zamanı geri almak çok zor ve sonradan yaşayacağın bir pişmanlık hayatını zehir eder.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

konyada böylemiymiş Bu konya adam olmaz

yahu yok kardeşim bir sürü konyalı arkadaşlarım var sordum yok öyle dediler neymiş bunlarda yıllardan beri gelen bir şeymiş ee bizim adet gelenek görenek ne olacak anlamadığım konyanın ne özelliği var her yörede ortak karşılanıyor bunlarda erkek tarafı birde bekleyemezmiş hanfendi kendin bilirsin dedim sonra akşam eve gidince aileme söyleyecem dedi anneme anlattım bir ton laf söyledi dedi o zaman madem pazarlık yapıyorlar altın falan isteyelim demiş bu pazarlık değil olması gereken şeyler evlenene köstek değil destek olunur.

Bende konyada yaşıyorum evet erkek tarafı çok şey yaparda. Herşeyi yapar diye bi şey yok sen en iyisi kredi çekelim beraber ödeyelim de

• ulan benim annem filan konyalı , konyalının k'sinde bile öle adet yok orataya yalandan adet çıkarmışlar söğüşlemek için kızın anası babası çingen tipliyse bırak evlenme ertesi gün kız sülalesine erkek bakar derler.
  • Senin gibiler bize niye denk gelmiyor yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

ulan benim annem filan konyalı , konyalının k'sinde bile öle adet yok orataya yalandan adet çıkarmışlar söğüşlemek için kızın anası babası çingen tipliyse bırak evlenme ertesi gün kız sülalesine erkek bakar derler.

kardeş sadece sen veya annen değil kime sorsam konyalı olan, öyle bir şey yok diyorlar benim dayıda konyadan kız aldı nişan kına beyaz eşya kız tarafı yaptı zorluk çıkarmadılar bir de düğün bizim istediğimiz tarzda olacak deniliyor yok alkol olmayacak yemekli olacak şu bu ulan milletin içtiği alkolden sanane adam içer içmez
  • quote:

Arkadaşlar öncedende açmıştım benzer konular 1 yılı aşkındır ilişkim var aileler tanıştı kız tarafı konyalı ve onların adete göre her şeyi erkek tarafı yaparmış bizim adete göre nişan kına yatak odası kız tarafı yapar ama kız tarafı buna yanaşmıyor benim bütçem elverişli değil kıza söyledim babam hayatta yapmaz dedi benim ailemde çok sert tepki gösterdi öyle şey mi olur diye kıza o zaman para birikene kadar bekliyecez dedim ben bekleyemem dedi madem bekliyecektik neden ortaya çıktık dedi dedim herke yıllarca nişanlı kalıyor olmaz dedi benle pazarlık yapma dedi. Birde hiç bir şey yapmıyorlarmış gibi nişan ve kına için ayrı salon istiyorlar evin masrafı dayanması döşenmesi 30 35 000 tl tutuyor şimdide bekleyemem diyor ne yapmam lazım dostlar

Hocam bence en kısa zamanda gözlerini aç kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz böyle şey mi olurmuş bari başlık parası da ver de tam olsun. Kız arkadaşın seni seviyorsa evlilikte bir yerden sonra sevgi pek işlemez ayrıca kızın ailesi belli ki hiç bir masraf yapmak istemiyor öyle şey de olmaz sonuçta sen erkeksin diye de bu kadar abartmaya gerek yok. Ve anladığım kadarıyla kızda gireceğin borca ortak olmak istemiyor yol yakınken ayrılmak senin ve ailen için daha iyi olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.