Forum adminlerinin kankası olacak ki konuyu silip duruyorlar Bu konuyu açmamda hicbir çıkarım yok.Ama böyle güç zehirlenmesi yaşayan adamlara o kadar kin duyuyorum ki bir an önce sıfıra inmelerini istiyorum
Bu adamı zaten gözüm hiç tutmamıştı.Birkaç ay önceki videosunda iktidara yalakalık yapıyor diye yazdığımda herkes bana saldırmıştı.Ama bugün ne mal olduğunu herkes anladı.Böyle ahlaksız insanları nasıl baş tacı ettiyseniz indirmesini de bileceksiniz.Bugün bu adamın başına gelen yarın sizin çalıştığız yerde yaşınıza gelebilir
Arkadaşlar gerçekten bu ülkedeki araç rengi konusunda gerçekten sinir olduğum bir konu var mutlaka anlatmam gerek.Son kullandığım dört aracın hepsinin de rengi siyah.Sevdigimden değil çünkü ilanlardaki aracların yarısı siyah oluyor genelde.Artık etraftan sürekli niye siyah renkli araç alıyorsun diyorlar.
Şimdi ikinci el ilanlarında bir araç almaya kalksan herkes beyaz renk araclara üşüşüyor.Beyaz renk sırf renginden dolayı %5-10 arası daha pahalı.Oysa aynı ilan sitesindeki araçların çoğunluğu siyah,mavi,yesil,kırmızı vs farklı renklerden oluşuyor.Beyaz renk yok denecek kadar az.Niye çünkü sıfır km araç alırken müşteriler o renklerdeki araçları alıyorlar.
Yahu kardeşim madem ikinci elde beyaz renk aracı kapışıyorsunuz,piyadasını yükseltiyorsunuz,bir tane varsa onu da siz kapıyorsunuz neden gidip sıfır km araç alırken yesil,mavi,kırmızı,siyah gibi sacma sapan renkleri tercih ediyorsunuz?
Forumda ötv soygunu konusunda yazılan bir sürü konu ve yüzlerce mesaj var.Herkes herşeyi konuşmuş ama şu rakam nedense kimsenin dikkatini çekmemiş.
Birisi de çıkıp demiyor ki aga bunca soygun bunca tantana sadece %0,0019 enflasyona etkisi olacak diye mi yapıldı?😂
.
|
Delinin biri birgün gelir bir atar ortada ne emisyon kalır ne de küresel ısınma.Bazıları da ondan sonra her konuda gelip çevrecilik taslayarak icten yanmalı araç kullananlara çemkirmeye devam etsin.

.
|
.
|
Konu ile alakasız deseniz de gayet de alakalı çarpıcı bir örnektir bu tablo.Futbolla ilgilenmiyorum da sevmiyorum da fakat şu tabloya bir bakın ondan sonraki aramızdaki seviye farkını iyi anlayın.Her konuda kuru kuruya milliyetcilik yapanlar;ister kudurun ister çatlayın.Şu tablo ekonomide,adalette,hukuk'ta,egitimde vs her alanda var.Hadi gel de bunları yakala bakalım.Bu alanda bir tane başarın var o da 25 yıl önce.

Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.566
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 494.271 (Bu ay: 12.042)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.765 (Bu hafta: 60)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası