Şimdi Ara

aracınızdaki yangın tüpü kaç kg?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düne kadar aracın bagajında 1 kiloluk yangın tüpü taşıyordum ancak ufacık tüp ve kocaman araba ikileminde kaldım..

mesela 1kg tüp 150 lira ise 2kg tüp 250 lira..

sadece 100 lira daha az ödemek için en az 500bin liralık araçlarımızı tehlikeye atmaya değer mi diye düşünmeye başladım..

neyse bagajımdaki tüpün son kullanma tarihi aralık ayında doldu.. yeni tüp alma arifesindeyim.. bir de size sorayım dedim..

araçlarınızdaki yangın tüpleri kaç kg?

eğer 1kg ise içiniz rahat mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

görselde boyu tam belli olsun diye ayakkabı ile yanyana fotosunu çektim..

eğer aracınıza değer veriyorsanız 1 kiloluk ufacık tüp yerine gidin 2 kg olandan alın daha mantıklı aracınızdaki yangın tüpü kaç kg? 

üretim tarihi: 2023 ocak

bitiş tarihi: 2027 ocak

aracınızdaki yangın tüpü kaç kg?

https://www.hepsiburada.com/poyraz-yangin-sondurme-tupu-sondurucu-tupu-2kg-arac-tupu-4yil-garantili-tuv-turk-muayeneye-uyumlu-4-yil-garantili-p-HBCV000001IGRA?magaza=poyrazgüvenlik%20yanginsistemleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.