|
Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum 4. sınıfım. kız arkadaşım geçen sene anestezi bitirdi bu sene kpss'si var normal şartlarda. kız arkadaşımla 3.5 senelik bir ilişkimiz var. onu gerçekten çok seviyorum. ama ne kpss'ye doğru dürüst çalışıyor ne iş arıyor ne de başka bir şey yapıyor. sadece yatıyor. gelecek adına aşırı endişeleniyorum. insanlık hali insan elbette işsiz kalır, ne yapacağını bilemez bunlar ayrı konu. ama bu konu kabak gibi ortadayken hiç umursamaması, anı yaşaması beni bundan 1 2 sene sonrası açısından aşırı endişelendiriyor. sürekli çalışmanın ne kadar kötü olduğundan dert yanıyor. hayatında farklı dertler de var uzun süredir. elbette sevgilisi olarak ona destek olmalıyım ama kendi hayatımda da kendi çapımda dertlerim var ve onun bunca yükünü taşıyamaz hale gelmek üzereyim. sürekli bir ağlaklık, sürekli bir negatiflik var. çok bunaldım. belki ben de işsiz kalacağım belki ben de zor duruma düşeceğim ama en azından çabalıyorum. bundan 2 sene sonra o hala işsiz olursa biz ne yapacağız bilmiyorum. ben daha yeni yeni yükselme aşamasında olacağım. kendi evime çıkacağım bunca iş güç arasında bir de ona harçlık mı vereceğim mesela? gerçekten çok bunaldım bir süredir. ayrılsam bir dert ayrılmasam bir dert. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı