Özel plaka yeni araçta masrafı ne kadar?
Selamlar,
Aracım 2025 model Hyundai Ioniq 6 Advance, şu an 23.000 km'de. Kaza öncesinde araçta hata, boya veya değişen parça yoktu. Yaklaşık 1-1,5 ay önce sağ taraftan bir kaza yaşadım.
Güncel Tramer tutarı: 234.000 TL -Yetkili servis-
Yapılan işlemler:
- Sağ arka çamurluk: Lokal boya
- Sağ ön kapı: Değişim
- Sağ arka kapı: Değişim
- Marşpiyel: Değişim
- B direği alt kısmı: Lokal boya
Aşağıya hem onarım sürecine ait fotoğrafları hem de kaza anındaki fotoğrafları ekliyorum.
Merak ettiğim konu şu:
Sarı sitede aynı modelin ilanlarına baktığımda, neredeyse tamamı hatasız/boyasız araçlar ya da kilometreleri çok farklı olduğu için sağlıklı bir kıyas yapamıyorum. Bu yüzden piyasadaki gerçek değerini kestirmekte zorlanıyorum.
Şu an aynı model, aynı paket, benzer kilometrede ve hatasız araçların ilan fiyatları yaklaşık 1.950.000 - 2.000.000 TL arasında. (Bunların ilan fiyatı olduğunu biliyorum, satış fiyatı olmayabilir.)
Siz olsanız bu aracı yaklaşık kaç TL'den ilana koyardınız?
B direğinin alt kısmındaki lokal boya çok kafama satışta sorun açar mı ?
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Onarım Fotoğrafları: (Kapılar boyanıyor)

Bu da kaza fotoğrafı

Selamlar, 11-12 ay önce ppf yaptırmıştım, konu açmıştım bana çarptılar diye, kapılar düzelmiyor ama en azından boyada hasar yok
Reklam falan olmaması adına bir isim vermeyeceğim, üst düzey bir ürün değil, 170 micron. Yani tamam, kapılar değişecek zaten mecbur ama az daha yavaş vurabilseydi belki de çok daha iyi işe yarayacaktı ki, zaten ben parasını çamurluktan falan çıkardım :) Yırtık kısmı da serviste yırtıldı.

Hasar dosyası açıkken aracı alabilir miyim?
Selamlar, aracıma çarptılar %100 kusurlu karşı taraf, ikame aracım yok, araç kiralayacağım ama örnek veriyorum 25 bin araba aylık, ama 10 bin güvence sigorta bedeli vb var, depozitoyu demiyorum kasko gibi hasarlar için, bunu da tahsil edebiliyor muyum sadece baz araba kiralık fiyatı mı talep edilebiliyor ?
Selamlar, çok moralim bozuk böyle bir kaza başımıza geldi. Karşı taraf %100 kusurlu gibi ama hiç emin olamadım. Sizce ? Dümdüz aşağıya doğru giderken, gri araba çıkıyor arkasından kırmızılı yandan bana giriyor
edit: fotoları kaldırıp video ekliyorum, sigorta şu an mutabakatsızlıkta sonuçlanmadı

Kırmızılı karşı araç, mavi ben

Ekstra, sizce serviste ne kadar bir tramer patlar ?
Yıl farkındna fiyat farkı ne kadar olur ?
Selamlar arkadaşım lastikler baya bitmiş gibi dedi ama ben pek anlamıyorum sizce

Selam, En kötü tarafı ne biliyor musunuz ?
Arabayı park edip iniyorum, sonra bir ötmeye başlıyor, meğer arabayı kapatmayı unutmuşum. Anlamıyorum ki ses yok.
Bir gün döndüğümde bataryayı tamamen boş bulacağım diye korkuyorum.
| Iphone 17 Pro Silver- Apple Watch 11 46mm Silver - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2 |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.848
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 6.384)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.790 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
13 Yanıt
0