Şimdi Ara

AYIN ENPARALISI - YEMEK SİPARİŞİ %25 İNDİRİM YIL SONUNA KADAR UZATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
88
Favori
77.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GÜNCEL, GEÇERLİ OLAN KAMPANYALAR:

    YENİ EYLÜL KAMPANYASI EKİM'DE DE DEVAM EDİYOR
    1-Tadı damağınızda kalmasın diye kampanyamızı uzattık! Ekim ayında ‘Ayın Enparalısı’ olun, 31 Ekim 2017’ye kadar Encard’ınızla dilediğiniz yerden toplam 100 TL’ye kadar vereceğiniz online yemek siparişlerinde %25 indirim kazanın!
    Detaylı bilgi:https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/yemekkampanyasi.aspx



    2-Online kitap alışverişlerinize %50 indirim! Ekim ayında 'Ayın Enparalısı' olun, 1-31 Ekim tarihleri arasında Encard'ınızla Kitapyurdu, İnkılap Kitabevi ve Pandora web siteleri üzerinden toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız online kitap alışverişlerinize %50 indirim kazanın!
    Detaylı bilgi:https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/kitapkampanyasi.aspx

    3- Spotify ve Netflix'te efsane indirim! 31 Aralık 2017'ye kadar 'Ayın Enparalısı' olduğunuz her ay Spotify ve Netflix üzerinden Encard'ınızla yapacağınız aylık toplam 30 TL'ye kadar olan harcamalarınızın %50'si Enpara.com'dan!
    Detaylı bilgi:https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/netflix-spotify-kampanya.aspx


    4- App Store, iTunes, Google Play ve Windows Store harcamalarınızın %20'si Enpara.com'dan! 31 Aralık 2017'ye kadar 'Ayın Enparalısı' olduğunuz her ay Encard'ınızla yapacağınız aylık toplam 50 TL'ye kadar olan harcamalarınıza %20 indirim kazanın!
    Detaylı bilgi:https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/googleplay-appstore-itunes-indirimi.aspx


    5- Birikim kampanyası (%1 ek faiz) (Son tarih 31 Aralık 2017)
    Detaylı bilgi:http://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/birikimkampanya.aspx





    Ayın Enparalısı nasıl olunur:
    (Not: 25 yaş altındakilere, 1 ay önce hesabında en az 5000 tl bulunanlara, ay içinde doğum günü olanların birer tane tamamlanmış sayılıyor)

    1 ay boyunca aşağıda belirtilen işlemlerin en az 5 tanesini gerçekleştiren, yani bankacılık işlemlerinin önemli bir kısmını Enpara.com'dan yapan kişilere 'Ayın Enparalısı' denir.

    Bu işlemler:
    Hesaplarınıza toplamda en az 100 TL'lik para girişi olması
    Toplamda en az 100 TL'lik para transferi yapılması
    Toplamda en az 100 TL'lik kredi kartı borcu ödenmesi
    En az 1 adet fatura ödenmesi
    Cep telefonuna en az 1 defa TL yüklenmesi
    ATM'den en az 1 defa para çekilmesi
    Encard'ınız ile en az 1 defa harcama yapılması
    Ayın Enparalısı Detaylı Bilgi

    GEÇMİŞ KAMPANYALAR:
    quote:


    6 Ayın Enparalısı olanlara EFSANE Amazon ve Aliexpress %50 Kampanyası için şu konuya gidebilirsiniz.
    1- Sizden gelen yoğun talep üzerine Kitapyurdu kampanyamızı uzattık! Mayıs ayında 'Ayın Enparalısı' olun, 1- 31 Mayıs 2017 tarihleri arasındawww.kitapyurdu.com'dan Encard'ınızla tek seferde yapacağınız ilk 30 TL ve üzeri alışverişinize 15 TL indirim kazanın!
    Detaylı bilgi: https://goo.gl/T27HjA

    Efsane kampanya Ayın Enparalıları için geri döndü! Siz de Aralık ayında ‘Ayın Enparalısı’ olun, 1-31 Aralık 2016 tarihleri arasında Encard’ınızla Babil.com'dan tek seferde yapacağınız ilk 50 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL indirim kazanın!


    Kampanyadan yararlanabilmek için:

    Enpara.com müşterisi olmanız,
    1 - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında Encard’ınızlawww.babil.com’dan veya Babil.com mobil uygulaması üzerinden tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapmanız,
    Alışveriş yaptığınız tarihten bağımsız olarak, Aralık ayı içinde (ayın son gününe kadar) 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.
    Kampanya kapsamında kazandığınız indirim tutarı, 9 Ocak 2017 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.



    YIL SONUNA KADAR UZATILAN EĞLENCE İNDİRİMİ KAMPANYASI: Yoğun istek üzerine kampanyamızı yıl sonuna kadar uzattık! Yıl sonuna kadar ‘Ayın Enparalısı’ olduğunuz her ay Netflix, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Windows Store, Apple Music ve Deezer üzerinden Encard’ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50'si Enpara.com’dan!

    Yıl sonuna kadar uzatılan %50 müzik ve eğlence indirimi detaylı bilgi için:




    AĞUSTOS-EYLÜL AYLARI 50 TL üzerine 20 TL indirim Kalemlik.com (Ayın Enparalısı şartı yok): Kalemlik.com'dan Encard'ınızla tek seferde yapacağınız aylık 50 TL ve üzeri kırtasiye alışverişlerinize 20 TL indirim!

    1 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasındawww.kalemlik.com üzerinden her ay Encard’ınızla tek seferde yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerinize 20 TL indirim kazanabilirsiniz!
    Kampanyadan yararlanabilmek için:
    Enpara.com müşterisi olmanız,
    1 Ağustos-30 Eylül 2016 tarihleri arasındawww.kalemlik.com üzerinden Encard’ınızla tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapmanız yeterli.
    Kampanya boyunca her ay kazandığınız indirimler, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.
    Detaylı bilgi:http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/kalemlikkampanya.aspx

    3- HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYI YENİ KİTAP %50 KAMPANYASI: Yoğun istek üzerine kampanyamızı uzattık, indirim oranını da artırdık! 1 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında 'Ayın Enparalısı' olduğunuz her aywww.inkilap.com ’dan Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50'si Enpara.com'dan!



    HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYI YENİ KİTAP %50 KAMPANYASI: Yoğun istek üzerine kampanyamızı uzattık, indirim oranını da artırdık! 1 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında 'Ayın Enparalısı' olduğunuz her aywww.inkilap.com ’dan Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50'si Enpara.com'dan!







    İlk kampanyamız mart ayı için: Ayın Enparalıları %20 indirimli uçuyor!



    Mart ayında 'Ayın Enparalısı' olun, 1-31 Mart 2016 tarihleri arasında Encard'ınızla yerli hava yollarının kendi internet siteleri veya mobil uygulamalarından toplam 250 TL'ye kadar yapacağınız uçak bileti alışverişlerine %20 indirim kazanın!

    Kampanyadan yararlanabilmek için:

    Enpara.com müşterisi olmanız,
    1 Mart-31 Mart 2016 tarihleri arasında Encard'ınızla yerli hava yollarının kendi internet siteleri veya mobil uygulamalarından uçak bileti alışverişi yapmanız,
    Alışveriş yaptığınız tarihten bağımsız olarak, Mart ayı içinde (ayın son gününe kadar) 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.
    Kampanya boyunca kazandığınız indirimler, 7 Nisan 2016 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

    Nasıl 'Ayın Enparalısı' olabileceğinizi öğrenmek ve 'Ayın Enparalısı' uygulamamızla ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.


    Kampanya 1 Mart-31 Mart 2016 tarihleri arasında yapılan alışverişler için geçerlidir.
    Kampanya sadece Türk Hava Yolları, Anadolu Jet, Sun Express, Pegasus, Atlas Global, Onur Air ve Bora Jet'in kendi internet siteleri veya mobil uygulamaları üzerinden yapılan uçak bileti alışverişleri için geçerlidir. Bu hava yolu şirketlerinin diğer kanallarından, seyahat acentalarından, uçak bileti satan aracı e-ticaret firmalarından (ör: Expedia, Ucuzabilet) veya diğer hava yolu şirketlerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya sadece Encard ile yapılan alışverişler için geçerlidir. Diğer ödeme sistemleri veya para transferi yöntemleri (ör: PayPal, EFT, havale) ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kapsamında yalnızca Mart ayı içinde (alışveriş tarihinden bağımsız olarak, Mart ayının son gününe kadar) 'Ayın Enparalısı' olan müşteriler indirim kazanır. 'Ayın Enparalısı' olmaya hak kazanılan tarihten önce kampanya kapsamında yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilir. Ancak kampanya boyunca Encard'ıyla uçak bileti alışverişi yapan, ancak Mart ayı içinde 'Ayın Enparalısı' olmaya hak kazanamayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. 'Ayın Enparalısı' ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    Kampanya kapsamında kazanılan iadeler toplu olarak 7 Nisan 2016 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesaplarına yatırılır ve iade kazanan müşteriler aynı gün atılan bir SMS ile bilgilendirilir.
    Kampanya kapsamında satın alınan biletlerle ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikayeti ilgili hava yolu şirketinin çağrı merkezine iletebilirsiniz. Enpara.com, satın alınan biletlerle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz.
    Enpara.com öncesinde bilgi vermek kaydıyla kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 1 Kasım 2017; 14:23:55 >







  • buralar değerlenir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara da saçmalamaya başladı...
  • Oo önlerden yerimizi alalım çok radikal bir karar olmuş zaten yapılacak işlemlerde basit şeyler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obama_TR -- 1 Mart 2016; 12:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biletide mart ayında alıp diğer kullanımlarıda aynı dönemde yapacağız anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın elemanı varda neden ayın enparalısı neden olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her yere uçakla giderim zaten. Çok iyi oldu bu
  • 250 tl limit maximum yani 50 tl düşücek bu az olmuş ya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığa bak. Play store , steam falan indirimide bitince iptal edelim yakında bilmem kaçtane işlem yapmazsan kart aidatı ödersin falanda derse şaşırmıyacağım.

    Her şirket gibi bu şirkette açıldığı gibi gitmiyor geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö

    düzeltme yapayım o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S24ULTRA -- 1 Mart 2016; 12:28:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi siterinden..

    #direnaerobilet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y2101

    ayın enpara lısı olduk diyelim yüzde 20 yi ayfon alımında kullanabilir miyim

    ayfonda değil de afyon uçuşunda kullanabilirsiniz.
  • Dr kampanyasına fena kızmıştım , tırtingen sitelerle kampanya yapacağına indirimi kendi versin inşallah bu daha iyidir neticede enparayı kullanıyorum süs değil
  • Ne alaka? Thynin veya pegasusun sitesi iphone satıyor da bizim mi bilgimiz yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TL yüklemesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çokta abartmaya gerek yok hesaba 100 TL havale yapın, gidip basit bir alışveriş yapıp kalanı atm den çekin al sana 5 işlem 10dk nızı almaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blgrçoban

    Saçmalığa bak. Play store , steam falan indirimide bitince iptal edelim yakında bilmem kaçtane işlem yapmazsan kart aidatı ödersin falanda derse şaşırmıyacağım.

    Her şirket gibi bu şirkette açıldığı gibi gitmiyor geçmiş olsun.

    Adamlar haksızda sayılmaz. Bakiye : 0 , İşlem sayısı : 0.
    Kuralların bu kadar katı olmasına karşıyım tabiki. Fakat enparaya gereken değer verilmiyor. Kullanıcılar , müşteriler sadece sömürmeye meraklı.
    Hoş devlet bizi sömürdükçe , bizde bir yerlerden hıncımızı almaya uğraşıyoruz orası ayrı :)
    Yeni kurban seçmeliyiz.




  • Ulasim indirimi gibi bursey olsaydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir uygulama olmuş. Hepsi iyi güzelde, şu ATM den para çekme işi hamallık yahu. İnternet bankacılığı hizmeti veriyorsun ama kampanya için illa ATM kullan diyorsun. Bu kriter haricinde diğerleri makul.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.