Şimdi Ara

ENPARA Aliexpress ve Amazon Alışverişi %50 indirimli (Ayın Enparalısı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
22
Favori
59.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ENPARA CANDIR! Ayın Enparalısı uygulaması da yerinde bir uygulamadır, boş yapmayın. :)

Spotify ve Netflix %50 indirim, AppStore ve Google Play %20 indirim için şu konuya gidebilirsiniz.

Temmuz ayı boyunca Aliexpress ve Amazon web siteleri ile mobil uygulamaları üzerinden Encard'ınızla toplam 100 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinize %50 indirim Enpara.com'dan!

*Kampanyadan kimler yararlanabilir?*

1 Ocak 2017 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında 6 ay boyunca her ay 'Ayın Enparalısı' olan tüm müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanabilir.

*Nelere dikkat etmelisiniz?*

-Kampanya kapsamında 1 – 31 Temmuz 2017 tarihleri arasında AliExpress ve Amazon web siteleri ve mobil uygulamaları üzerinden yapılan harcamalar için geçerlidir.
    -Kampanya sadece Encard ile yapılan harcamalarda geçerlidir. Diğer ödeme sistemleri ve para transferi yöntemleri (ör: EFT, havale) aracılığıyla yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    -Kampanya kapsamında AliExpress ve Amazon’dan toplamda 100 TL'ye kadar yapılan alışverişler için %50 indirim kazanılır. Ay içinde toplamda 100 TL üzerinde alışveriş yapılması durumunda, 100 TL'nin üzerindeki harcama tutarları için indirim yapılmaz. Kampanya kapsamında maksimum 50 TL indirim kazanılabilir.
    -Kampanya kapsamında indirim kazanmanız durumunda, kazandığınız indirim 7 Ağustos 2017 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır ve aynı gün size SMS ile bilgi verilir.

Detaylı bilgi:https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/aliexpress-amazon-kampanya.aspx

SIK SORULAN SORULAR:
    1- 250 liralık alışveriş yaptım, 100 lira üzerine iade gelmez diyorlar doğru mu?
    Cevap: Değil. İsterseniz 2000 liralık alışveriş yapın, 100 lirayı geçtiği an 50 lira iade alırsınız.

2- Sadece 20 liralık alışveriş yaptım, 100 lirayı geçemediğim için iade alabilir miyim?
    Cevap: Alabilirsiniz. Alt limit bulunmuyor, 100 lira altındaki tüm alışverişler için de %50 indirim geçerlidir.

Özetle:
    10 liralık alışverişe 5 lira iade gelir.
    25 liralık alışverişe 12,5 lira iade gelir.
    100 liralık alışverişe 50 lira iade gelir.
    110 liralık alışverişe 50 lira iade gelir.
    280 liralık alıişverişe 50 lira iade gelir.

Yani 100 lira altındaki tüm alışverişlere yarısı, 100 lira ve üzerindeki tüm alışverişlere 50 lira iade gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 4 Temmuz 2017; 21:47:44 >

• İşlem limitlerim çok üst seviyede olmasına rağmen 1 ay 1 işlem eksik yararlanamıyormuşum.

Kendi adıma tepkimi gösterip hemen tüm hesabımı ing ye aktardım.

1 ay önce çektiğim kredi için başka bankadan teklif alıyorum kredimi kapatıp tüm hesaplarımı kapatıyorum.

Kendileri bilir.

Müşteri ayrımı en gıcık olduğum şey.

Sen çıktın banka battı vs diyecekler gelmesin. Her zaman kendi tepkimi koyarım para samanlıkta iğne kadar olsa da en ufak katkı sağlamam saçma sapan ayrım uygulayanlara.
  • kampanyanin detaylari belirsiz.

1- amazon.de kampanyaya dahil mi?
    2- "iki siteden yapacaginiz toplam 100 tl'lik alisverise %50 indirim var" diyor. sadece amazon'dan yaparsak alisverisi 50 tl indirim alamiyor muyuz yani?
  • ön sıradan yerimizi alalım iyi bi kampanya yapmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel indirim ama kaçırdık.

• 1 ay ayın enparalısı değilim sadece ! O da bir madde olmamış bana mail gelmedi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar yanar

• Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni sekilde,ulan enpara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amazon.de dahil mi acaba bi sormak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat065

kampanyanin detaylari belirsiz.

1- amazon.de kampanyaya dahil mi?
    2- "iki siteden yapacaginiz toplam 100 tl'lik alisverise %50 indirim var" diyor. sadece amazon'dan yaparsak alisverisi 50 tl indirim alamiyor muyuz yani?

Alirsiniz yani diyor ki toplamda en cok 50 lira indirim kazanabilirsiniz, amazondan veya aliexpressden alisveris yapin ya da ikisinden de farketmez toplam tutara bakacaklar

• Önlerden

• Bana da böyle bir mail geldi. Amazon ve AliExpress sitelerinden temmuz ayı boyunca 100 TL üzeri alışverişlerde maksimum 50 TL iade alabilirsiniz. 7 Ağustos da hesaba para geri yatırılır. Tabiki de bu kampanya ayın enparalisi için geçerlidir.

ENPARA Aliexpress ve Amazon Alışverişi %50 indirimli (Ayın Enparalısı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipropas -- 3 Temmuz 2017; 15:25:1 >
  • Efsane indirim olmuş teşekkürler enpara
  • bana da mail geldi. şu sıcaklarda, sıcak fırsat diye buna denir
  • 6 ay her ayın enparalısına veriyor bana da geldi mail

• enparada sanal kart yok. ve ali den kart bilgileri çalınır. olmamış birşey değil

• sadece haziran ayi 1 adımla kaçırmışım ah ulan ah :(

• Yaz yaz beni ikinci yaz

• 5 ay ayın enparalısı olmuşum. Haziranda 1 yıldız eksik, saçma sapan kural...

• Çok iyi kampanya olmuş.

• Ayın en paralisi geldiginden beri bi kenara atmıştım kartı iyi kampanya olmus

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.