Yarbay
03 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
79 üye
Görüntülenme
Toplam: 202 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Ahir Zaman Ne Zorsuntwitter
“Fatma Şahin”
https://twitter.com/nezorsun/status/1622706022518325261

Merhaba arkadaşlar. Covid süresinde kesilem para cezalarını ödüyen etrafınızda varmı?

Maske den ve sokaga çıkma ihlalınden kesilen cezalar....

Çevrenızde etrafınızda ödEyen olmudumu?

Varsa bilgisi olanınız varmıdır ?

Merhaba lar
Aracımın degerini yazdım şişirmedim ilgilenen arkadaş olursa gene yardımcı olmaya çalışırım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-7-yillik-sahibinden-kaza-boya-degisen-yok-temiz-orjinal-getz-701482784/detay/

Hayırlı olsun...
İŞİNE GELİRSE

Resimdeki 5 TL. Ama ben bunu 8 TL’ ye satmak istiyorum. Çünkü ben tok satıcıyım, fiyatını da ona göre belirledim. Bütün ağır bakımlarını yaptım. Hergün siler, tozunu alırım. Cüzdandan çok nadir çıkar. Kapalı cüzdan parasıdır. Hiç bir hasarı, çiziği yok. Sadece cüzdan katlamasından dolayı bel altının ortasında katlanma izi var. Neticede 8 yaşında para. Markete girince sanki bütün marketi alacak gibi hissettirir. Alıcısını üzmez. Al cüzdanına koy, kafan rahat olsun. Neticede 1 tane civata parası. Para hakkında gereksiz soru sormayın. Kalbinizi kırarım. Lütfen 8 lira ve daha üstü fiyatlara almak isteyen ciddi alıcılar arasın. Pazarlık, takas teklif etmeyin. Alana satana şimdiden hayırlı olsun. 😂😂😂

Not: Günümüzde 2.El araç satışları temsili
Anmak ve Anlamak birbirinden farklı olgulardır. Biz anma işini çok iyi yapıyoruz ama "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir" diyen Atatürk'ü anlamıyoruz.
Keşke anlasaydık...

#19Mayıs1919

ABD’nin vize vermediği ülkeler ;

1-Suriye
2-Irak
3-İran
4-Libya
5-Somali
6-Sudan
7-Yemen
8-Türkiye

Stratejik derinlik sonucu oluşturulan Dış politikamızın sonucu..Yüzünü Avrupa’ya dönmüş olan aydınlık Türkiye’den Ortadoğu Ülkesine dönen Türkiye!
Arkadaşlar merhabalar.
Turbo şu yönden haklı. Ben doğma bütyüme ankaralıyım ama son 7 aydır güneydogunun büyük bi ilçesinde yaşamaktayım.
Turbo malum yıllardır eleman arar en son 1200tl+ssk aylık veriyordu çalışma şartlarını kabül etmesemde ücret olarak iyi para veriyormuş
İnanın şu an yaşadıgım yerde ve doğunun bir çok yerinde 600e 700e 800e oda iş bulabilirsen maaşla eleman çalıştıran iş verenler var ssk yok gibi.
Batının gözü ile bu paraya kölemi çalıştırıyorsun derdık ama buranın şartlarında, turbonun verdigi para çok iyi
Buralarda askari ücretli ve ssk bi iş bul ve çalış batının 2.5/3ksı gibi paraya eşdeger.

Turboya haksızlık etmişiz
Arkadaşlar tv almak istıyorum ıkı tv arasında kaldım

Vestel 4K 55UA8900

LG 55UH605V

bu ıkı tv den hangısını önerırsınız.

vestelı 2625 e
Lg yı 3200 e alabiliyorum.
Arkadaşla 7 yıldır kullandıgımız 2 programlı vestel bulaşık makınamız son 2 çalıştırmamızdan berı zırıl zırıll zırıldıyor
bugun baktım sagına sonun sökulecek yerlerını söktüm gözüme çarpan bir şey göremedim.

Sorun ne olabilir?
nasıl çözebilirim?
Hakkında
Meslek: Safety Engineer
İlgi Alanları: Bilgisayar,Teknoloji,Otamobil,Spor...vb
Forum İmzası:
Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..!
Forum İkinci El İmzası:
SORUNSUZ ALISVERISLERIM :demirhaner61,Digisell brave1907, Ekvator_44, jadba (2) ,steinbeck0635, masrapa, firari3004, ChaRisMaTiq1i,seko_89,rsp1296(2),yasin138, yunus6397, Eser-(12),42_JeoGenc_42, 52radikal, samet790(3), drecho, baltacifatih(13), coolgeo, ankizmir(14), zkdln ,*siteci* ,MylifeisPC, kadir_trabzon, erdil790 (15), valihalil, sakurek, mesaybelf(4), humerusweb, omaTR, ChaRisMaTiq1i(2), messajj , BanaMıDediniz (2) ,BRİLANB(2), illiustr, iskenderce, asdike(7), bademci1907, mesaybelf (6), sioux, tugi7, KARE7,isolayn007 (9), kfadam, Closer ,smallsway, Mathematician0, tiger86 ,Luftfahrttechnik(2), kurafx, Oy vermeyi d�ş�nm�yorum. , meyymetbaba, transglobal ,ben_wade , karamsar1İ, moscaltar25, TinyAngel , jr1907 , frosine, hasanbeyy(2) ,Daywalkerr, emirbayke, coderya, garcy, Buzyeli, firsatkampanya(4), vanini, azurex, CiGa95, yasinaslan, cavsin, stserkan, soon, klavuz12, y@s@r, ergin0651, oarsiyuen, adimavi(2), gen�_atomcu, hellboy_7, hidrojenperoksit, karaytu1, bozblackwolf(2) ,���an, nepjua, DehaCaman, hidraa, frtn(3), denizkan38(2), pvp_headshot, Salvodor_07 (3), STND, etlik(3), sindirgi, Madman, 27fatih (9), e_kodak(3), heycan, _trapzone_(4) ,hunter06, kartal_07, yildize, alarma, MuRaT, Farabi, isolayn007(5),benliharun, cezahir(2), meyege.....
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Otomobil
Hyundai
Mobil cihaz
Samsung
Mobil cihaz
General Mobile
Operatör
Türk Telekom
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Notebook
Asus
Fotoğraf Ekipmanları
FujiFilm
Basketbol
Fenerbahçe
Kombi
ECA
Beyaz Eşya
vestel
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21.639
İkinci El Bölümü Mesajları: 774
Konularının görüntülenme sayısı: 1.434.536 (Bu ay: 1.108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.962 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.