Şimdi Ara

Ayağı yormayan ayakkabı önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler polaris marka 5 nokta anatomik ayakkabı aldım ayagi çok yormasa da topuk bölümünde baskı oluyor uzun süre ayakta çalışıyorum buna göre ayakkabı var mı ? Ayakta olduğunu hissettirmeyecek türden bakıyorum. New balance falan mı almak lazım ?

1300 tl bayıldım polarise ama beğenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum her insanın ayak yapısı farklıdır,bunun markayla ilgisi yoktur.
    Bir magazaya gidip deneyip alırsan daha doğru gibi olur.
    Her markanın 1000 türlü modeli var ve hepsinin yapısı farklı.İlla bodoslama marka önerisi istersen asics markasını onerebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Koşu ayakkabısı al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alirsan al icindeki tabani sök ve medikal yumusak tabanlik al eczaneden veya medikalden. Silikon tercih et

• Ayak yormayan ayakkabi 4k dan baslar. Iyi olanlari 7k dan baslar. 1300 liraya anadolu irfani tarzı ayakkabi alirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Eylül 2025; 18:9:10 >
  • genelde skechers diyorlar oda 4kdan başlıyor

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayakkabı önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Ayakkabı önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Taban guzel duruyor ama ön tarafı basık gibi. Özellikle baş parmak tırnağı yukarı eğimli şekilde uzuyorsa günlük yaşamda çok rahatsız eder.

Haklisin simdi farkettim bulabildiklerim bunlar

under armour phantom ua

camper runner

new balance 9060

adidas ultraboost 20

nike air max 270

En sondaki nike air max 270 nasıl ? Under armour farkli bir modeli var koku yapıyor.

• Sketchers kesinlikle. Adamlar yapmış bize de övmek düşer. Görünüşe değil, kaliteye önem verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 4 Eylül 2025; 21:8:8 >
    Hocam yakınınız da decathlon flo gibi yerler varsa gidip deneyip almanız sizin faydanıza olacak. Bende net üzerinden aldım tam uyuyor ama baş parmak tırnak kısmından vuruyor rahatsız ediyor. Nike airmaxte bu rahatsızlığı yaşarken hummel marka aldığım spor ayakkabılarda çok rahat ettim.

https://preprod.skechers.com.tr/p-skech-air-ventura-vulser-erkek-beyaz-spor-ayakkabi-232954-wcc

https://www.hepsiburada.com/joma-sierra-2421-negro-p-HBCV000062WMQN?magaza=Raketsporonline&

Şu ikisinden birini alacağım son kararım nike dayanıksız demisler joma pek bilinmiyor Türkiye de 1965 de kurulmus İspanyol firmasıymış. Is yerindeki adamda skachers önerdi kararsizim.

Skechersin numarasi tabani. Git eczaneden silikon taban al eski ayakkabinin tabanini sok tak goreceksin ki yeni ayakkabiya gerek yok

jomanın tüm yorumları olum bence bir şansı hakediyor gibi fiyatıda uygun yada biz fiyat algımızı kaybettik :)

• Madax 5fx Lumberjack. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum yok gibi çok rahat.

• skechers güzel,

• Skechers summit al ancak ıslanınca arayakkabının formu da rahatlığı da gidiyor. İş yerinde kullanacaksan deri ayakkabı satan dükkanlar olur, ordan al;fiyatları 1500 civarı. Rahat ve suya da dayanıklı.

Ben bunu 1000 TL'ye almıştım, şu an yarı fiyatı:https://ty.gl/xiez4c08zjgez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 5 Eylül 2025; 15:4:0 >
  • adidasın cload foam ve cload foam plus tabanlı ayakkabıları çok rahat ve dayanıklı. Geçen şantiyede cload foam plus tabanlı ayakkabısını demire takmam sonucu deldirdim gidip proshot bir ayakkabı aldım şantiyede nasıl olsa kepaze oluyor diye o rahatlığı bulamadım.

• Asics bulursan al tuzlu biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.