en iyi su arıtıcı hangisi
Eve su arıtıcı taktıracağız en iyisi hangisi acaba sızıntı uyarısı olması önemli su baskınına karşı
bedelli askere gidecem
obilet kuponu olan var mı
uçak bileti alacağım kullanmadığınız kupon varsa özelden iletebilirsiniz.
ssd bir anda kayboldu
Bugün bir kaç program yükle kaldır yaptım laptopta uyku moduna aldım eve geldim bir açtım 2. taktığım m2 ssd uçmuş %99 sağlığı vardı sistem yüklü olan ssd bile %95 sağlıktaydı. Aygıt yöneticisinde falanda görünmüyor. Bir ihtimal belki laptopun içinde vida gevşedi yerinden oynadı diyeceğim ama imkansız. Kingston gen 4 m2 ssdydi bir de. Şaka gibi. yeniden başlattım falan sistemi belki dosya hatası vs vardır diye ama nafile.
modeli buydu bir de bir dahada kingston mingston bulaşmam
https://www.arreglatelo.es/en/ssd/371958-disco-ssd-kingston-0m8sbp3512k-ah-512gb-m2-2280-pcie-nvme-0000000000000.html
tiktoktan singapurlu kız takip attı direkt yazdı
Wp falan istedi ama güvenemedim hong kongda moda tasarımcıymış. Singapurlu ama çalışmak için hong konga gitmiş falan. Sizce wp vermeli miyim yoksa bu telegramda profile güzel kız resmi koyup milleti hortumlayan tiplerden midir ? Birde nicki user muser olunca işgillendim açıkçası ama takipçisi falan var yani bir kaç videosuda var hesabında 300 küsür takipçi var yaşı biraz büyük 29 yaşında.

Laptop oyunda kasmaya başladı yeniden başlattım
Onarım modunda açılıyor klavye falan soruyor sebebi nedir ? Detroit oynuyordum ara bir kısımda oyunu alta aldım biraz chromeda gezindim tekrar oyuna dönmek istedim baktım kasılmalar falan var kapattım yeniden başlattım böyle bir ekran geliyor klavye falan soruyor. Geçenlerde ssd eklemiştim yeni eklediğim ssdde önceden kalma windows vardı onu falan sildim ama efi ve kurtarma bölümlerini biçimlendirememiştim makine oradan mı başlattı acaba sebebi nedir ? Görselleri ekliyorum.

laptoptaki m2 ssdyi çıkarsam sıkıntı olur mu
pcde bir şey arkada fena çalışıyor
Tespit edemiyorum görev yöneticisi açar açmaz kapatıyor kendini bunu nasıl bulabilirim ?
laptop bakım sonrası harici ekran kartı görmüyor
dxdiagda harici ekran kartı görünmüyor aygıt yöneticisinde var ekran kartı bozulmuş mudur ? Driver falan tekrar yükledim ama bir şey değişmedi. nvidia denetim masasından 3050ye alıyorum ama almıyor tekrar intel irise geçiyor.

gta 5 korsan
gta 5 korsan indirdimde bu nasıl bir şeydir korkunç bir yer kaplıyor. 61.5 gb rar indirdi sadece. Rarı açtım bir 61de oradan çıktı şimdi kuruluma geliyorum 155 gb boş alan olan disk seç diyor yani gta 5 için toplamda 216gb hafıza mı gerek minimum, laptopta ssd zaten 512 rarı silsem kursam aynı diske yarıda kalır mı bir yardım edin.
| We few, we happy few, we band of brothers. |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.228
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.264)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.192 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0