MEXC borsası davet kodu lazım
Güzel bir kod arıyorum. MEXC için.
Ayakkabıda 2 ufak delik ve topuk kısmında yıpranmalar var. Tek yamaya 120 lira fiyat çekti buradaki ayakkabıcı ayakkabıyı zaten 1000e aldım onarma parası 480 liraya geliyor. Daha uyguna yapan yer varsa anadolu yakasında gideceğim.
30-40 bine en güçlü e scooter hangisi
Bayırda bayılmayacak, batarya en az 25ah olmalı.
coffy kahveleri başarılı
Starbucksta en ucuz filtre kahve bile 80 lira iken diğerlerinde fiyatlar katlanırken coffyde hepsi tek fiyat 60 70 80 olarak boyutlara göre değişiyor ve gayet güzel yapıyorlar. Starbucks balonu yakında patlayacak muhtemelen Türkiye'den çekilecekler.
PUBG pc girecek var mı squad
Takım girecek var mı ? Nick Koleksiyoncu99
Oyun ilerlemeleri psn hesabıma aktarılıyor mu yoksa bunu usb ile vs mi başka cihaza aktarabilirşm yani bir ps5te oyun ilerlemesi mevcut bunu sattım hesabı kaldırdımdiğer ps5e kendi hesabımı kursam aynı şekilde kaldığım yerden devam eder mi oyun ?
300e ps4 days gone aldım iyi midir ?
Ps5 için aldım ama grafikleri hakikaten iyimiş. 400e de gta 5 ps4 buldum ama daha almadım güvenemedim ona sanırım pc devam edicem gta 5te mod paketsiz grafikleri vasat kalır gibi geldi.
yarın karaokeye gideceğim ama bir sorun var
pilli bebek bak parçasının karaoke versiyonu silinmiş nereden bulabilirim ?
Dijital oyun tasarımı okunur mu
Kod yazma öğretiyorlar mı iş imkanları nedir ?
Kayıp bildirimide yaptımda nafile valla kim aldıysa işinede yaramayacak kulaklıkları bende bir daha da şarj kutulu kulaklık falan almam külliyen zarar ziyan cihazlar valla. En ufak dalgınlıkta gidiyorlar. Yeni modellerde kulaklığın yerini tespit etme var eyvallahta kutu işine halen bir çare yok. Yedek parçasıda yok tam kanser.
We few, we happy few, we band of brothers. |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.105
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 72.817 (Bu ay: 1.027)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.152 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic