H

Teğmen
26 Mart 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 852 (Bu ay: 0)
Gönderileri

gsb sayfasına girdiğimde bilgi doldurma ekranındaki çubuklara tıklayıp bilgi girişi yapamıyorum çünkü kırmızı yuvarlak içinde çapraz çizgi gösteriyor bu ne demek kampanya şartları sağlamadığım anlamına mı geliyor ?

lunatic hawk dışında daha iyisi var mı 200 tlye şu an.

Satılan mağaza yok internet harici vatan satıyor o da 10300 fiyat çekmiş nereden alabilirim bilen var mı ?

fiyatı 230 lira gibi bir şey micro sd ve sd girişleri var 2 3.1 1 tanede 2.0 girişi var. Fiyat olarak çok uygun fakat kalitesi nasıldır bu fiyata başkada yok bu girişlere sahip hub.

Tüm vücut için olanlardan öneri istiyorum sakalları 1mmye kadar kısaltabilmeli ıslak kuru kullanım olmalı saç kısmı çok önemli değil

A1 A2 A3 baskı alabileceğim ucuz özalitçi arıyorum avrupa yakasında

Lisanstan 2021de mezun oldum çap bölümü devam ediyor fakat askerlik tecilim 2027den 2023 aralığa düştü. Yıl sonuna kadar yoklama işlemlerini yaptırın diyor. Öğrenimim devam etmekte bu ertelemeyi nasıl yapabilirim ? E devletten yapılmıyor. Mezunsan 2 sene erteleyebilirsin diyor. Mezun değilim fakat öğrenimim devam etmekte.

Para ödüllü turnuva arıyorum ya da ekipman ya da sadece saygıda olur. :) Var mıdır böyle bir etkinlik şu aralar.

PUBG oynarken üzmeyecek bir şey arıyorum en az 2400 dpi

Hakkında
Forum İmzası:
We few, we happy few, we band of brothers.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.638
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 56.801 (Bu ay: 1.726)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.939 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.