internet desteği alamıyorum
gsb sayfasına girdiğimde bilgi doldurma ekranındaki çubuklara tıklayıp bilgi girişi yapamıyorum çünkü kırmızı yuvarlak içinde çapraz çizgi gösteriyor bu ne demek kampanya şartları sağlamadığım anlamına mı geliyor ?
fp mouse önerisi
lunatic hawk dışında daha iyisi var mı 200 tlye şu an.
internet hızım nasıl ssli

Vergi indiriminde gm 24 pro alacağım fakat
Satılan mağaza yok internet harici vatan satıyor o da 10300 fiyat çekmiş nereden alabilirim bilen var mı ?
polosmartın 5in 1 hub'ı alınır mı ?
fiyatı 230 lira gibi bir şey micro sd ve sd girişleri var 2 3.1 1 tanede 2.0 girişi var. Fiyat olarak çok uygun fakat kalitesi nasıldır bu fiyata başkada yok bu girişlere sahip hub.
Erkek bakım seti önerisi
Tüm vücut için olanlardan öneri istiyorum sakalları 1mmye kadar kısaltabilmeli ıslak kuru kullanım olmalı saç kısmı çok önemli değil
İstanbulda ucuz özalitçi
A1 A2 A3 baskı alabileceğim ucuz özalitçi arıyorum avrupa yakasında
ÇAP yapıyorum Askerlik tecilim düştü
Lisanstan 2021de mezun oldum çap bölümü devam ediyor fakat askerlik tecilim 2027den 2023 aralığa düştü. Yıl sonuna kadar yoklama işlemlerini yaptırın diyor. Öğrenimim devam etmekte bu ertelemeyi nasıl yapabilirim ? E devletten yapılmıyor. Mezunsan 2 sene erteleyebilirsin diyor. Mezun değilim fakat öğrenimim devam etmekte.
Pubg turnuvası var mıdır halen
Para ödüllü turnuva arıyorum ya da ekipman ya da sadece saygıda olur. :) Var mıdır böyle bir etkinlik şu aralar.
fp mouse önerisi
PUBG oynarken üzmeyecek bir şey arıyorum en az 2400 dpi
We few, we happy few, we band of brothers. |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.638
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 56.801 (Bu ay: 1.726)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.939 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic