Xioami Mibro Watch GS Pro 2 alınır mı ?
DH'ye üye olduğumdan beri 17 yıl geçmiş
Oto çekici isi yapilir mi ?
Taahhüt bitiyor hangisini seçeyim ?

A101 deki seg inv makine nasıl ?
https://www.a101.com.tr/elektronik/seg-scm-92m10-inv-9-kg-1000-devir-camasir-makinesi_p-26068532
Bunu almayi dusunuyoruz taksitle nasıl iyi mi ? 10 yıl götürür mü ? Indesit marka var 2012 de almıştık makine artık dökülmeye başladı.

Vazol tekrar dolduran model
https://ideavape.co.uk/products/vozol-vista-plug-10k-vape-refill-pod
Bulamadım hicbir yerde galiba yurtdisi pazarında var. Yeni mi çıktı ?
İş yeri sahibi pasaporta el koyabilir mi ?
Merhaba bir şirkette çalışıyorum çalıştığım patron Türkmenistan uyruklu yatılı bir temizlikçi bayan çalıştırıyor. Bu kişinin pasaportuna kaçmasın diye el koydu, muhasebeye verip kasaya kaldırttı. Daha sonra Istanbula öğrenci vizesi almak için bu çalışanı ben götürdüm. Pasaportu ve dolar bazlı okul harç parası bendeydi bana verdi. Kendisi yabancı sende dursun sahip ol sahip çık... tarzında söyledi. İstanbulda bu çalışan işverenle telefonda tartıştı ve anlaşmazlık olunca ben pasaportunu bu kişiye geri verdim. Kayit işlerini yaptıktan sonra geri döndük. Daha sonra işten ayrıldı ve işverene dava açağını söylüyor. Benide şahit olarak gösterecekmiş. Merak ettiğim bu durumda benim başım ağrır mı ?
Kısaca özet geçtim işverenin baskı ve tehditleri sonucu kendisi işten ayrıldı. Öğrendiğime göre işveren kendi evinde telefonuna da el koymuş sonra geri almış.
İşten vakit kalmıyor sadece nefes alıyorum =(
Beyler özel sektörde geçen sene Mart ayında şoför olarak işe girdim. Sgk da iş kodu makam şoförü olarak girmişler. Velakin eve 30 km mesafede 2 vasıta yapıp metrodan inip 15dk yürüyorum. Aile şirketi kadın,erkek ve 1 çocukları var. Şirketin önünü süpürüyorum, evlerine su taşıyorum, yatılı kalan temizlikçiyi İstanbula getir götür yapıyorum, çay dağıtıyorum yeri geliyor arabaları temizle yıka, sigara al yemek al... Çayyolunda oturuyorlar yeri geliyor sabahın köründe 3 vasıta evlerinin önüne gidip soğukta 40dk kapıda beklediğim oluyor.
Maaş zamsız 35k yattı geçen sene başka yerlere başvurdum ama dönüş olmadı, olan yerlerde 25k maaş teklif etmislerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum yol çok yoruyor dün eve gittim akşam 8 de girdim dolmuşla erken geldim hasbelkader dolmuş geldi balık istifi gibi salonda uyumuşum. Haftasonu tatil ama çağırıyorlar havalimanına gidilecek yok şu bu olacak... Bu saatten sonrada iş aramaktı adapte olmaktı manevi olarak yoruldum yaş 33 olmuş. Eski astsubayım müstefi olarak ayrıldım. İş başvuruları yapıyorum çağırıyorlar gel görüşelim diye gitmesi izin almak problem ne yapabilirim.? Gelemiyorum whatsapptan online ön görüşme yapalım mı ?
Bu mouse nasıl alıyorum ?
Merhaba beyler bu fare nasıl alınır mı ? Yoksa 400-500 tl verip logitech mi alayım ?
10.5K ya Samsung A36 aldım nasıl ?
Beyler 2.el samsung a36 aldım 10.500 tl ye 4 aylık arkadasim kargoyla yollayacak. Garantisi 2027/08 e kadar var. Kutusu yok bulamadı faturası yok hediye gelmis adama yanında samsung super hizli sarj aleti ve kilifiyla beraber verdi. Sizce nasıl ?
Realme 12 pro alacagim islemcisi bunun 3 nesil daha yeni diye bunda karar kıldım. Realme 12 pro daha mı iyiydi ? Oyun oynamam aksamlari is cikisi sadece mobile legends oynuyorum.
Meslek: Parasız
İlgi Alanları: hayata dair herşey ve otomotiv
| İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... |
| İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın...Hayat bir oyun,piyanonu doğru oynayan zirveye ulaşır. |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.871
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 11.697)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.540 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0