Pide kutusu parayla 🤬
Ucretsiz olmasi lazim degil mi ? Kebapcidan alinca sadece pide parasi veriyoz

Bu yağ orjinal mı ? Tozlumadeniyağ
Castrol GTX 20W-50 LPG Motor Yağı 510,60 TL yerine 482,85 TL
https://www.n11.com/urun/castrol-gtx-20w-50-lpg-motor-yagi-2425399?magaza=tozlumadeniyag
Siparis vereceğim yorumlarda 1 adet olumsuz var kararsız kaldım.
Hararet yüksek normal mı ?
Isınmayan telefon var mı ?
Samsung A24 kullanıyorum mediatek g99 6nm işlemcili. Şarj ve ekran panel kalitesi çok olarak memnunum. Akşam iş çıkısı mobile legends mlbb diye bir oyun oynuyorum 1-2 saat kadar eskiden ısınmayan cihaz şimdi ısınıyor. Aşırı grafik donanım istemiyor velakin ısınınca bazen dokunmatik sapıtıyor.
Poco x7 pro ya baktım şebeke ısınma sorunu 2025 model cihazda bile var. Isınmayan soğutması başarılı telefon yok mu ? Mediatek dimensty 4nm işlemciler nasildir ?

Dot-3 yerine Dot-4 koyabilirmiyiz ?
Fren aşağıda tutuyor muhtemelen hidrolik ömrünü tamamladı ve hava yaptı. Komple boşaltıp dot 4 koyulabilir mi ?

Bu aracı kullanan oldu mu ?
https://www.youtube.com/shorts/N4ErLkUh7NE?si=aKDdB0YalKqz240d
Uçak kokpiti gibi yapmışlar içini Türkiye de heralde yok. Arka diz mesafesi, iç malzeme kalitesi ve motorun turbo sesi günümüzdeki yapboz tenekelerin ötesinde.
Veka radyatör yedek parça nasıl ?
Aracın üzerinde mga marka vardı çin malı alüminyum 2 sıra 2 sene de çürüdü çöp oldu. Veka marka buldum nasıldır ?
Internette böyle yazıyor kullananlar memnun mu ?
"Veka'nın ana ve en büyük fabrikası Almanya'da yer alıyor. Almanya'daki son yatırımlarla 350 bin metrekarelik kapalı alanda üretim yapılıyor. Fabrikanın 150 bin metrekare de açık alanı bulunuyor. Bu metrekarelerle devasa bir fabrikaya sahip diyebiliriz"
Garip radyatör sorunu ?
Sabah ise giderken motor tam ısınmamışken hararet adım adim hızlıca yükseldi sona gelmeden 4.cizgiden sonra birden pat aşağı normal soğuk yerine düştü. Termostat açmadı sandım fakat akşam bakınca radyatörün plastik sol tarafı alt kısmı su akmış. Genleşme bidonunda su seviyesi yeterli seviyede pek bir eksiltme olmamış. Akşam eve gelirken hararet normal seyretti.
Radyatör kaçak giderici hangi marka iyidir ? İş görür mü ? MGA Veka marka taktırmıştık 2 yıl oldu bu sektörde Kale marka en iyisiymiş
Birde ters basinçtan mı anlayamadım sogutma sisteminde kaçak olunca hararet yükselir mi ? Hortumları sıkarak kontrol ettim şişme taşlaşma yok. Normal hali bu şekilde akşam birazcık üstündeydi.

Mobile legends için tavsiye ?
Telefonu wifiden tv ye yansıtma oluyor mu ?
Meslek: Parasız
İlgi Alanları: hayata dair herşey ve otomotiv
İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... |
İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın...Hayat bir oyun,piyanonu doğru oynayan zirveye ulaşır. |

Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.729
İkinci El Bölümü Mesajları: 112
Konularının görüntülenme sayısı: 1.145.681 (Bu ay: 19.832)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.528 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası