500 TL ye aldım nasıl ?
Lpg tüketimi neden yüksek fuelio ?
Beyler 2.el aldım buna ne alacam ?
Işe gidip gelmelik 50cc saglam motor
Merhaba az yakan işe git gel yapmak için motor bakiyorum. Ankara da yasiyorum yeri gelince otobana cikacagim 80 km hizda rahat gitmem gerekiyor. B ehliyetle kullanabilecegim sorun cikarmayan 40 bine kadar 2.el ne alabilirim ?
Falcon 50 serisine baktim sikayet cok vardi. Günlük git gel 70-75 km yol yapacagım.
Samsung a8 alinir mi ?
2.el fiyatlari uygun 3-4 yil web youtube amacli kullanmak için alinir mi ?
Tab a7 vs a7 lite hangisi iyidir ?
2 el ikisinden birini alacagim aralarinda fazla fiyat farki yok. Hangisi iyidir ?
A7 de ekran kendi kendine basma sorunu varmis-Andeoid 12 son sürüm
A7 lite da pil cabuk bitiyor ve android 14 güncel sürüm yüklü
Ipad air 1 alıyorum hala kullanabilir mi ?
Merhaba babam icin internet maksatli ipad air 1 alacagim 1000 tl ye satiyorlar. Jailbreak yapsak yeni uygulamalar yüklenebiliyor mu ? Kac sene daha kullanilabilir ?
Ipad air 1 jailbreakla kaça kadar yükseltebilirim ?
Ipad air 1 1000 tl ye buldum babam için almayi dusunuyorum. 70 yasinda at yarisi,internet vs icin kullanacak hizla programla oyunla isi yok. Suanki kullandigi galaxy tab 4 7.0.bataryasi sisti akmis.
Merak ettigim jailbreak yapsam guncel app ler yuklenir mi ? Birde sarjdayken batarya yerine prizdeki elektrigi kullanabileceğimiz program var mi ?
Samsung Tab4 10.1 500 TL alıyorum ?
Galaxy Tab 4 10.1 T532 modelini babama alacağım 2.el sorunsuz. Suan kullandigi düz tab4 7.0 modeli batarya şişmiş ekrana akmış çıkma batarya alıp taktırsam en kötü 300-400 tl tutuyor. Yeni tabletlere bir ton para vermekte gereksiz yavaş kullanıyor.
At yarisi oynuyor, internette geziniyor 60 yaşında baska amacla.kullanmiyor. Merak ettigim custom romla android kaça kadar yükseltebilirim ?
Birde sarja takiliyken bataryadan akım çekmesini nasıl engellerim ?
Xioami Mibro Watch GS Pro 2 alınır mı ?
n11'den Mibro Watch GS Pro2 1.43" Akılı Saat (Distribütör Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Cevrimdisi gps ozelligi telefona bagli olmadan google haritalarda saat ekraninda nerede oldugunu gorebiliyor musun ?
Meslek: Parasız
İlgi Alanları: hayata dair herşey ve otomotiv
| İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... |
| İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın...Hayat bir oyun,piyanonu doğru oynayan zirveye ulaşır. |
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.935
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 10.924)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.545 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
2 Yanıt
0